Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Moziba nem járok, csak tv-ben nézem a 3D filmeket, ami blu-ray, drága és így kevés. Nem merültem el soha a technikai részleteiben, de mindig olyan érzésem van, mintha azokat a 3D-s kihajtható mesekönyveket nézném. A legjobbak szerintem a rajzfilmek, de talán csak azért, mert az eleve nem valóságos kép. Érdekes, hogy a fénykép, film nem felel meg az emberi szem és agyműködésnek, de a 2D képet szeretjük. A szemünk kb. 5 fokos szögben lát élesen, a fényképek meg előre fókuszálnak valamire és ha más részét nézzük, akkor ott homályos, pedig az agyunk szerint akkor ott kellene élessé válnia. De mégis nagyon élvezzük a mélységélességgel a játékot. 3D hasonló lehet az agy számára, de ott is a kamera fixálja előre a teret. Ha lesz szemmozgást követő 3D megjelenítő, akkor talán az valósághű lesz. De lehete, hogy nem ez a baj, én nem értek hozzá.
A 4k már kicsit nagyobb kijelzőt kíván meg, nálam már az sem fér el, max. monitor. Ezért a 8k a legtöbb lakásban (magyarban) túl nagy. De ha nagyon olcsó lesz, akkor lesz 8k, mert bár nem látjuk a különbséget, de annyiért lesz, mint a 4k+egy fagyi ára, akkor miért ne. Kicsit ez van a 3D-vel is, nincs jelentős plusz ára a 3D tv-nek, akkor miért ne legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest