Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem tudom, nekem sosem kellett vele ilyesmiről beszélnem.
Én csak annyit tudok, hogy az említett ismerősöm ebből él, profi, annak minden hozadékával.
Amúgy - és ezt ne vedd magadra, csak most erről jutott eszembe -, sosem értettem, hogy ha valaki kb haveri alapon hívna dolgozni, akkor miért nem annyira jó haver, hogy inkább bulizni hívja a havert a buliba ... Persze ez nem csak az esküvőfotós-videos dolgokra igaz, hanem mindenféle haveri alapon kötendő üzletre. A haveri üzletekben miért alap, hogy az szív aki ad? Mert ugye olyanról ritkán hallani, hogy én annyira jó barátod vagyok, hogy sokkal többet fizetek neked annál mint amennyit az érne

(Barátságból megcsinálok egy csomó olyat is, amit amúgy semmi pénzért ... de az egészen más)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest