Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
schawo
üzenetére
Ez persze szubjektív, de szerintem a Fuji 35/1.4 nem ad többet annyival (valójában számomra egyáltalán nem ad többet, nem tetszik jobban) mint a Pana 25/1.4. Ahol a Fuji kezd eszméletlen izgalmas lenni az az 56/1.2 aminek a képe nekem jobban is tetszik mint a Pana 42/1.2 és ráadásul kétharmad áron... persze baromi drága így is, szóval sajnos számomra csak elméletileg izgalmas

Ha már Fuji vs. m43, pár napja olvastam hogy Thom Hogan hazajött a galapagosi túrájáról ahol alaposan megizzasztotta a magával vitt E-M1 és Fuji X-T1 fókuszrendszerét, és írt erről két hosszabb összehasonlítást (vs dslr fókuszrendszer) Édemes elolvasni mivel ez a kérdés rendszeresen előkerül. [link] [link]
-
jjeahh
nagyúr
válasz
schawo
üzenetére
ja, sztem is, de a különbség számomra nem ellensúlyozná a gx7 előnyeit (kisebb, gyengébb szenzort leszámítva), meg az obiparkot
de ez csak az én véleményem, mindenki azt vesz amit akar..ha annyira el lennék eresztve engem jelenleg egy gx7 + fényerős zoom és egy a7 + egy tescós zacsi orosz manuál perverzkedni tökéletesen kielégítene hosszú évekig 
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez csak az én véleményem, mindenki azt vesz amit akar..ha annyira el lennék eresztve engem jelenleg egy gx7 + fényerős zoom és egy a7 + egy tescós zacsi orosz manuál perverzkedni tökéletesen kielégítene hosszú évekig