Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
istvan170
üzenetére
fogdosd meg őket, hidd el, hogy egyszerűen el fog dőlni, hogy mi tetszik. miért költenél 300e ft-ot olyasmire, ami nem?
a nex-6 amúgy nagyon jó váz, a keresője is tök jó. az olympus keresője meg még jobb, minőségre, cserébe a sony-é nagyobb és jobb felbontású. de itt jó és még jobbról van szó, sőt, preferenciáról. nekem inkább a bebukott fekete-fehér részek zavaróak a nex keresőnél amúgy, túl kontrasztos.
azt meg, hogy az obikból mi és mennyire fontos neked, neked kell tudni. gondold végig, hogy tudsz-e élni az 55-210-zel és kell-e neked tele tutira. ha igen és igen, akkor a nex-6 abszolút pálya lehet. nálam itt bukna el a nex vonal, az biztos, de az én vagyok.
én amúgy leginkább az új pana 14-140-re gyúrnék, és akkor obicserebere sincs. g6-tal van is kitben, igaz, picit még drága.
-
rumos14
nagyúr
válasz
istvan170
üzenetére
35/1.8 van NEX-re is, bizonyára tudod, de sokkal drágább mint a Nikonos változat és használtan is ritkább.
tervezel amúgy videózni? ha nem, akkor OM-D és Pana 20/1.7 meg akármi tele az én tippem.
de először is neked kell elmenni vmi helyre és megnyomkodni a szóba jöhető vázakat, mert lehet h egyik-másik anyagminősége, gombkiosztása, gombok minősége abszolút csalódás lesz számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest