Hirdetés
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, nem fogalmaztam eléggé konkrétan. Az oly alapból nagyon felhúzza a sárgát, de valami olyan furmányos módon, hogy azt szimplán a WB csúszkákkal nem feltétlen lehet helyre rakni. Nem pusztán arról van szó, hogy mellé ment az auto WB. És jellemzően ezeket az eseteket nem egyszerű helyre rakni, mert ugyan az adott képrész, tárgy/alany rendben lesz színileg, ekkor a kép többi része megy el...

Mindegy, aki csutka színhelyesen akar fotózni valószínűleg nem Oly/Pana mikro4/3-dal nyomul.Arra kíváncsi lennék, hogy mik potyognak ki a GH3-ból, nagyon. Kár, hogy nem tudom meg. Illetve az sem valószínű, hogy a Panának lesz több szotyi szenzoros váza. Egyszer megvette, abból sztem tanult egy s mást, fejlődött, és innentől azt tippelem hogy gyárt magának...
-
n.andras74
aktív tag
Bizony ha WB automatán csinál érdekes dolgokat...Sokszor vissza se tudom hozni a valós szint. Ilyenkor manuálisan állítom a WBt. Így az utómunka során is könnyebb dolgom van. Persze nem olyan tragikus a helyzet hogy evvel egy kezdő MFT rajongót lebeszéljünk a technikáról.:-)
Tegnap arra jutottam hogy a Gx1 melle kell egy öreg Canon 5D... Hiába a fejlődés csodák nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Napelem
- Mini-ITX
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest