Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
hát ezt meg én nem értem, ha már van aps-cre fix aps-c sorod mi értelme van a korrekciós (reduktor) lencsének? Nekem van pár jó minőségű fixem és elérhető lenne számomra vagy 5 db Voigtländer üveg, de a 2-es crop miatt kevésnek van értelme. Viszont egy 0.5-ös ilyen átalakító egy kisebb fajta új világot nyitna meg. Tehát nem értem miért nincs annyira keresnivalója egy ilyen adapternek, mert mint fentebb láthattuk még egy Zeiss Compact Prime CP.2 25mm T2.9-et is csinálnak mFT-re, pedig igen réteg cuccnak tűnik.
-
FEDman
addikt
Igen, NEX-en valamivel izgalmasabb ez a móka. Sőt, mióta ezt beszúrtad azóta azon agyalok, hogy a Pentax K-01 is mennyivel értelmesebb koncepció lett volna ha a váz belsejébe tátongó űrt arra használták volna hogy beleépítenek egy ilyen konverziós lencsét, amit FF K bajonettes obik esetén be lehetne ugrasztani az obi elé.

-
madgie
titán
Nyikonnál is csak megérjük még, hogy a mostani 5D (mark I) árszintjén lehet majd használt FF vázat kukázni. Például ott a D700... nehéz lesz, nagy lesz? Az asszonynak majd odaadod a D200 helyett, ő már megszokta a cipekedést

És akkor nem kell lencsés, 600 USD-s átalakítóval bohóckodni, rátekered a kitűnő nikkorokat, belenézel a szép keresőbe, nincs crop, oszt örülsz

Új hozzászólás Aktív témák
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest