Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Kissé arn kartács véleményét osztom..persze ilyen szempontból valószínű a nikony a nyerő, mert nekem (mint ahogyan neked is) a fogás elsőrendű szempont. Ebből a szempontból mft fronton a G3-at csak a GH-k (ill régebbi G-k) előzik meg, nekem az összes többi váz egy kézidegen negyedtégla (beleértve akár a csodás építési minőségű pen3-at is). Most hogy újra GH-t használok érzem hogy tudok vele normálisan dolgozni, szinte minden a helyén van, és furcsamód séta közben sem zavar hogy kézben van, nem remegek, hogy elejtem.
A G3 egy erős kompromisszum, nekem videóban volt óriási csalódás, de itt sokan kizárólag fényképre használják, ahol igen jól teljesít. Nikonyban 3100-at fogtam, de el kell ismerjem a vázmélység és bumfordiság miatt mérföldekkel jobb fogása van mint a G3-nak, ezért is írtam hogy ezen szempont figyelembe vételével akár igazat is adnék neked...a formavilágban nem egyezünk, bár a G3 nem egy OMD de szerintem teljesen rendben van, a gripje pedig igen ésszerűen lett kialakítva...de ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest