- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
jjeahh #100284 üzenetére
Szerintem, ha ennyire nincs pénzed ne vegyél semmit. Használd ami van, ha tönkremegy vegyél használt vázat. Én is sajnálok költeni erre a hobbimra. Ezért vagyok MFT-n fixekkel. Ahogy kiveszem tök elégedett vagy a Panáddal. Akkor minek nyűglődsz vásárláson? Használd tovább, ha tönkremegy vegyél egy ugyan olyat és nincs kompatibilitási gondod sem. Ha meg hiányzik az Olympus sárgás képvilága csúsztasd el narancsba a WB-t.
-
yle_greg
aktív tag
válasz
jjeahh #100284 üzenetére
En egy heliost hasznalok focal reducerrel, de a belenagyitos tortenetet nem hasznalom, az engem zavar. MF modban autonatikus a focus peakig, a kepen irizalo pixelek nekem eleg jol mutatjak, hogy mettol-meddig er a DoF. GX9 -em van.
Egyebkent melyik az a manual, amit nativ optikaban nem tudnal helyettesiteni? No odfense, csak kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest