Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
...pedig a legegyszerűbb, legolcsóbb, legéletszerűbb megoldás, amenyiben fel vagy kérve hogy felvedd hogy megegyezettek abban hogy kb. 10 perc után figyeljen a jeledre amikoris 5 mp-re megállhat levegőt venni... elvégre gondolom amúgysem egy élő elnöki beszédről van szó... szerintem ez ésszerűbb mint gyötrődni emiatt...
-
eeXaa
addikt
...most őszintén, mire kell nektek a több mint 30 perces snitt? Birdmant akartok forgatni?
...amúgy nem tartom valószínűtlennek hogy a szenzornak sem tesz jót a hosszabb folyamatos működés.. -
eeXaa
addikt
válasz
Dr.Burn
üzenetére
Te magad szűkítetted le a kört... az általad felsorolt gépek közűl az fz1000 a legmegfelelőbb arra amire kellene, elérhető áron, amatőr szinten... nincs vele tapasztalatom, de itt a fórumban sincs senki akinek lenne legjobb tudomásom szerint... viszont kétlem, hogy lenne vki akinek mindegyikkel lenne, ugyanakkor objektív véleményt is alkotna róla...
-
eeXaa
addikt
..a 20 as panára mi lenne a minimális záridő csillag fotóhoz?
-
eeXaa
addikt
...tudja vki hogy az új pana 12-60 időjárásálló lesz e? Mivel a fotókon úgyanúgy össze van csapkodva vízzel mint a G80...
-
-
eeXaa
addikt
..ahh, nna megy a dráma megint...
... aszittem mindenki lesz olyan okos hogy elmegy a téma mellett
jiipikájéé... ki mit tippel a G80 árának nov. végétől? -
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
...nahh gyün a g80 vagy mi... kiváncsi vagyok ezutal végre sikerül egy értelmes vázat kiadni...
-
eeXaa
addikt
..adna valaki némi támpontot, hogy mennyit érdemes egyáltalán kiadni egy jó álapotban lévő GH2 ért?
-
eeXaa
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Persze ha öszehasonlító videóban nézed, biztosan előjönnek a különbségek.. viszont ha önmagában akkor kérdés hogy megfelelő e... amúgy a mai vázak videói már már túl jók, túl élesek, legfőképpen a panáké... amúgy biztos jó váz a g7 de én csak nagyon olcsón venném meg..
-
eeXaa
addikt
...nemigazán követem a híreket mostanában, de ha jól emlékszem az oly mintha pedzegette volna a dual is támogatást... lett ebből valami?
-
eeXaa
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
..ha ennyire nyilvánvaló, a dolog akkor, én még amatőr fotós sem vagyok, a zsűri pedig minden bizonnyal csak trollkodik... ...
én csak azt szeretném mondani hogy nyilván magasabb szemszögből vannak a pályamunkák ítélve mint amit itt a fórumtagokból így hirtelen kiszalad..
Emlékszem anno Martin Parr on ment a felháborodás a pro fotòsok közt hogy ugyan hogy a ménykőbe választották be a magnumba, aztán az idő mégis őt igazolta... asszem itt is hasonló dologról lehet szó... -
eeXaa
addikt
válasz
Muerte68
üzenetére
Semmi kivetnivalót nem látok a dijazottak munkáin... gondolom mivel a dokumentáció-riport a fő vonal, és egy bizonyos időszakot eseményt kell minél hitelesebben bemutatni, ezért nem a mindenki által kedvelt 1miliószor már lefotózot csili vili ultraboké, ill. fotoshopwizardok munkái a mérvadók itt..
.. hihetetlen hogy egy jobb kamera és egy obi árát sajnáljátok olyanoktól akik munkát és időt áldoznak és egyáltalán pályáznak, ill ténylegesen a szakmai élvonalat próbálják erősíteni...
..egy viszont biztos hogy itt a ph-n talán egy kezemen össze tudnám azt számolni akik kompetensen ülhetnének abba zsűribe akik döntöttek a díjazottakról...
...attól még hogy vmit nem ért meg az ember (értsd:szájbarágós) nem feltétlen a szemlélendő tárgy hibája... -
eeXaa
addikt
..hmm.. ha igaz, akkor nagyon úgy néz ki hogy ez valójában a gx7 utódja, nem a fèltégla...
...amúgy a dual stabi kifejezetten izgalmas, de ha megint elszúrják ezt a vázat is azzal, hogy pl videó alatt nem működik, vagy hogy nincs elektromos első függöny a shutter shock ellen.. nna, nem akarom elkiabálni de remélem ezt a vázat értelmesen megcsinálják végre.. -
eeXaa
addikt
...arra gondoltam, hogy pl. canon obikat igen jó eredményel lehet adoptálni sony-ra, de valószínű a nikon verzió sem várat már sokáig magára... jójó, nem natív obik, de lassan már tényleg candy shop heaven, és nagyszerűen össze lehet mismásolni kinek kényét kedvét...
..nomeg jönnek végre az új sony pro obik.. -
eeXaa
addikt
...szerintem ki lehetne egyezni egy döntetlenre m43 vs. sony témában...
mindkettőnek nagyon masszív a felhasználótábora, ...ami gondolom nem véletlen... a végén úgyis az adott felhasználó egyéni szükségletei fognak dönteni.. -
eeXaa
addikt
...hát erre már tényleg nehéz mit mondani...

-
eeXaa
addikt
akárhol bogarásztam nem leltem hogy az em10mk2 nak van e mikrofon bemenete?
...elment a GX7, szval elég esélyes ez a váz... -
eeXaa
addikt
...pusztán csak leírtam.. gondolom azért rengetegen várják, ill. megveszik, de mégtöbben kételkedtek abban, hogy ebből lesz vmi valaha.. gondolom a sony ff szenzor mostmár lecsordogál mindenfele... aztán lehet azt is megérjük, hogy Olympus ff vázat is látunk

-
eeXaa
addikt
...nna a pentax meg csak megcsinálta az ff vázat... elég ütősre...
-
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
1. tévedsz, mert ez a legszinvonalasabb forrás a neten

2. van a kérdésedhez illő topic a ph-n.
3. hagyd abba a sértődött hangvételt... mivel senki sem személyeskedett veled...
4. kérdezz, specifikus kérdéseket a rendszerrel kapcsolatban... hidd el lesz még a jövőben, mégha jelenleg nincs is..
...welcome.
-
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
..a neten nagyrészt ill. szakkörök, tanfolyamok, barátok, ismerősök által.... de elég szerncsés hogy neten szinte minden információt ki lehet böngészni... arra készülj fel hogy ez az egész, nem egy pár hetes, hónapos folyamat.. itt a többség több éve ezzel foglalkozik, ezért elég furcsa ha ilyen posztokat lát itt az ember..
...de ne vedd magadra, nyugodtan kérdezz kicsit specifikusabb kérdéseket, pl. a G7 el vagy az obival kapcsolatban.....az az obi teljesen jó, csak tudni kell a helyén kezelni
-
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
..ok, mostmár látom hogy az általam is birtokolt, sokak által savalt 14-140mk2t használsz...
...amúgy nehéz ügy ebben az esetben megfelelő topicot találni.... általában alap a ph-n mindenhol hogy nem a nulláról próbálod instruktálni magad, hanem egyfajta önfejlesztő folyamatod elméleti talányait hánytorgatod itt fel annak reményében hogy némi viszhangot kelt...
-
-
eeXaa
addikt
..amenyiben az elektromos zár-ról beszélünk akkor én azt jobban szeretem kerülni... nem remegős a kezem, de egy csomó képem nem lett jó a jello miatt...
73294: köszi de annyiért megtartom..

-
eeXaa
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
természetesen nem lehet

-
eeXaa
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
kimondottan figyelni kell rá, már elég kis bemozdulások is kriminális eredményt szülnek... nem is használom csak akkor ha tudom hogy biztosan meg tudom tartani... street-re, telére reménytelen... tájképre talán...
-
eeXaa
addikt
hiába "prémium" váz az olympusokhoz képest műanyag gagyi.. a legnagyobb gond természetesen a shutter shock, amit az oly-nál nagyszerűen megoldottak.. a stabi semmit sem ér az olyéhoz képest... pl nemrég adaptáltam rá egy régi nikon tele zoom-t... hát olyan mintha nem is lenne...
nincs auto iso manuál módban..
... a panoráma módban nem tudok portré állásban pásztázni... jahh, és hiába gyengébb a videokodek, nekem a videó alatti stabi többet érne... ráadásul nem kapott egyetlenegy értelmes firmware updatet, és erős a gyanúm hogy már nem is fog... -
eeXaa
addikt
ee333343rrg33344rru3re3egeuetjjhhb
-
eeXaa
addikt
-
-
eeXaa
addikt
válasz
gmeszaros
üzenetére
..ez egy általános pana betegség, amit vagy a teljesen elektromos zárral, ami sajnos nem tökéletes, vagy az első redőny elektromos zárral küszöbölhető ki.. tehát nem objektív függő....
..ez már megoldott a sonynál, olympusnál, nikon-nál, a fuji-ról nem tudok, de ott is valószínű, viszont a pana nagy ívben sz.rik az egészre....
..a videót nem érinti ez a probléma. -
eeXaa
addikt
használ itt vki régi filmes nikon obikat m43 as vázon? ..nemrég szert tettem egy nikkor af 70-200 f4-5.6 ra nem a D verzió... és az a perverz ötletem támadt hogy a panán elkezdem használni... gondolom a fénymérés működne legalább.. ill. arra amire nekem kellene simán megérné egy adapter árát... kaphatnék ajánlást arra hogy milyen adaptert érdemes venni?
-
eeXaa
addikt
..szerintem meg sokan hajlamosak túlreagálni dolgokat, amiknek nincs is igazán jelentőségük...
-
-
eeXaa
addikt
Az attól függ menyire lennél meg egy látószöggel.. Ha benne van a pakliban, hogy később veszel mondjuk egy sigma 60mm akkor igen.. De ebben az esetben is sztem érdemesebb megtartani az oly kit obit és venni hozzá sigmát.. Ha meg fényerős nagylátó kell akkor meg érdemesebb egy samyang 12mmf2 be ruházni... Én csak akkor venném azt a 14 panát ha röhejesen ólcsón juthatnék hozzá
-
eeXaa
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
hogy miért ezt bármelyik pana ellenében?
- 3:2 arányban 24mp
- no shutter shock
- jobb szenzor...
- jobb követő fókusz
- van auto iso manuál módban is
- letölthető appok. pl nd filter.
- persze a 24mm ekv. obi amire ott lenne válaszként a pana 12-32, de ha jól tudom akkor azt csak a gm1-2 hez adják, azmeg számomra már túl kicsi, meg amúgyis...
nem lesz több G panám most van a 3. ik. ki-ismertem már annyira a pana filozófiát hogy ne vegyek mégegyszer... -
eeXaa
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
...észben tartom.. mindenesetre belevágtam egy másik kihagyhatatlan deal-be és egy a5100 al végülis sony-s lettem

-
eeXaa
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
lucky bastard

-
eeXaa
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
leszahogy lesz.. majdmeglássuk...

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...amúgy nem tartom valószínűtlennek hogy a szenzornak sem tesz jót a hosszabb folyamatos működés..
..az túl sok... sztem 600 euró körül nyomjâk majd a 14-140-el 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)