- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
marduk
csendes tag
én is csak ajánlani tudom a Whirlpool-t mert nekünk 8 éve megy és még semmit nem kellett rajta cserélni :DD
-
zotyesz66
őstag
Bizony, Miele. Az a legjobb. De állítólag az amerikai Maytag sem rossz.
Nekünk különben egy Whirlpool felültöltős műanyagdobos gépünk van, de még az
eredeti csapágyakkal megy. A szerelő nem akart hinni a szemének. Volt már
rajta szivattyúcsere, egyszer kellett a vízszintkapcsolóját cserélni és a 60
fokos hőgombát. Ettől eltekintve nem volt baja. Ja, és majd' elfelejtettem: 12
éves, kiszolgált egy gyereket és most jön a második. -
rii
nagyúr
Milyen web-címen lehet megtalálni a Candy hnlapját?
-
Yaye
őstag
Ja, Miele, jó fej vagy :D Én is nézegettem anno mikor néztem a gépeket, de épp nem volt háromszázezrem mosógépre. :( Ezért most egy Electrolux mosó-szárító tekergeti a zoknikat, lassan öt éve, eddig teljesen hibátlanul. Mondjuk ez sem 70 ezer volt, az biztos.
Egyetlen hibája van, nem tud szegény helyesen összeadni :) A program végén gyakran nézem, hogy na öreg, hogy a túróba fogsz most 25 percen keresztül centrifugálni?
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
(Csak beleröfögök, mert más az árkategória: Miele. Rohadt csúnyák, de amit vettünk 7 éve azt még mindig gyártják... Csendes, jól mos, idomítható, öntisztít, stb. AAAs.
Előtte egy 60eFt-os Zanussi volt ~12 évig (? rég volt már) húzta egy szivattyúcserével.)
Szeretettel:
Szalma -
pabadam
aktív tag
A Candy-t csomószór látni a nagyáruházak szórólapjaiban baráti árral, de nem túl jó energiafogyasztási tulajdonságokkal.
-
pabadam
aktív tag
Szerintem nem off ez a topik, hiszen a mosógép is csak egy elektronikusan vezérelt hardver, ez a weboldal meg a prohardver ugyebár.
-
rog
addikt
megvan a mosógépek maxtora? :)
-
válasz
burgatshow #26 üzenetére
A mi hajdu energomatunk meg, amit használtan vettünk, 10 éve megy nálunk. Most 22 éves. Még nem kellett benne szimmeringet cserélni. Akkor most azt ajánjlam? :D
A sógoroméknak van egy wirhpool mosógépük, és tönkrement benne az elektronika. Kiderült, hogy az a baja, hogy víz ment bele. Mivel az aljára van szerelve a computer. A szerelő lebaxta őket, hogy miért vizes helyen használják (a fürdőszobában van). Hát igaza is van! Micsoda felháborító felelőtlenség egy mosógépet vizes helyen használni. LOL
Akkor döntöttem el, hogy ha mosógépet veszek, akkor wirhpoolt tuti nem... -
burgatshow
veterán
Nálunk 6 éve megy 1 automata whirlpool mosógép és azonkívűl hogy vizköves meg kiment 1x a szivattyú szimeringje más baja nem volt.
Csak ajánlom a whirlpoolt -
rii
nagyúr
A Candy márkaboltba azt mondták, minőségben jobbak a Candy-k, hosszabb az élettartamuk. A whirpool az a Candy alatt van 1-2 kategóriával.
Mint mondtam ezt a CANDY márkaboltban mondták, családi vállalkozás. :) mi mást is mondhatnának ... -
Cruz
aktív tag
A whirlpool mosógépek közül a 6thsense cuccokat gyártják asszem lengyelo-ban és valóban sok velük a minőségi probléma. Anno nekem is azokat javallották, amik a gyártó országában készülnek (pl az aeg).
Üdv
C. -
rii
nagyúr
válasz
kapcs-ford #15 üzenetére
pedig én is ebben bíztam ...
-
Loha
veterán
Olasz műszaki cuccot én nem vennék...
Whirpoolból pedig nagyon sok minőség van, asszem az igazán jó minőségüeket Svédországban csinálják, azokat nyugottan lehet venni...
AEG elég jó cuccokat csiná... -
kapcs-ford
őstag
Mint azt tudjuk a ''Made in USA'' az valójában MADE IN CHINA
-
kapcs-ford
őstag
A Fagort ne cseréld ki rá! Nagy hiba lenne.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Nekünk otthon Whirpool van és semmi gond nincs vele.És ott van a 8éves garancia lehetőség is
-
biga
őstag
...akkor lehet, hogy az európában gyártottal jobban jársz. Saját tapasztalatom is volt már (de a statisztikák sem nagyon hazudtolnak meg), hogy itt biza tartósabbak a holmik. Nem tudom, mitől lenne bármitől jobb pl. egy Made in USA bármi, márcsak azért is értehetelen lenne, mert ugyan az a tipus lényegében ugyanabból van, max az összeszerelésben lehet különbség (ami meg semmiben nem rosszabb ittt, sőt gyakran.....). Amerika lassan már csak egy dolgot tud mindenkinél jobban, idegen országbeli embereket gyilkolni......
-
Pet_i
senior tag
Csak példa volt. Amikor itt nálunk gyártották az Astrákat, apám cégénél folyamatosan gond volt velük, érdekes módon a Németországban összerakott Astrákkal semmi gond nem volt.
De itt most a mosógépekről volt szó, csak leírtam a tapasztalatomat a Whirlpoolról, mivel ezt kérte a topicnyitó. A továbbiakban legfeljebb erről nyílvánítok véleményt, ideológiai kérdésekről nem.
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Candy olasz álitolag minöségi termékeket gyárt.Mi is gondolkodunk hogy a
fagort kicseréljük rá. -
kapcs-ford
őstag
A Candy drágább mint a Whirp.?? haha
A Fagor is tök jó. -
-
rii
nagyúr
Ja és bocsánat az OFF témáért, és köszönöm a segítséget!
-
rii
nagyúr
Tudom,tudom, a paraméterek számítanak. De pl egy AA Whirpool lehet 70-80000, egy Candy pedig akciósan 99000.
Szóval itt a láthatatlan különbségekre lennék kiváncsi. Alkatrészek minősége, zaj, élettart
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest