Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
PredatorZoli #96646 üzenetére
Szerintem a most következő évtizedeket nem lehet összehasonlítani az elmúlt 50-60 évvel, bár korábban volt 2 vh.,, de most a nyakunkon a klímaváltozás hatásaitól kezdve, a túlnépesedésen át a fenntarthatatlan fejlődésig egy halom olyan társadalmi és gazdasági probléma, ami teljesen kiszámíthatatlan outputokat eredményezhet.
Vagyis az elmúlt időszakból szerintem nem igazán lehet következtetni a várható folyamatokra.
Tehát megint csak rulettkerekezni lehet masszívan, teszel valamire egy tétet, aztán vagy bejön, vagy nem. -
gg07
tag
válasz
Ha nyugdíjas életedre is szeretnél kockáztatni akkor jó lehet. De véleményem szerint ennyi idő alatt összerakott 1M eurós portfóliónál kicsit rizikós. Persze a múltból kiindulva nem vészes, és meg is oldható. Sztem az a kérdés hogy éreznèd magad ha margin call lenne mégis. Szerintem ez akkor biztonságosabb ha egyéb eszközökben is van jó sok lóvèd. Pl ingatlan,szabadalom, jogdíj, meg akár sok cash flow éves szinten passzívan.
Így részvényre feltenni mindent, kockázatos nyugdíjas lét..de te tudod.Sablonosan mondom.. nyilván nem vagyok ezen a szinten. Elég sok átrendeződés van most jelenleg világban..USD jövője és CBDC korában sok nem várt esemény lehet még,ami még nem volt. (Persze ezt mondták régen is azt nem lett semmi
)
-
sajtos365
tag
válasz
Inkább 90% részvény és 10% állampapír megoldást követem, időnként jó áron kiigazítom a portfóliót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest