- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanlee #49637 üzenetére
A nyáron minden profi befektető arra figyelmeztetett, hogy ez tutira nem V recovery lesz, kizárt hogy az S&P egyhamar visszatérjen a Covid előtti szintekre. (Sajnos én is ebben hittem, így relatíve kis összeget fektettem be áprilisban, és annak egy részét is eladtam a nyáron.)
Szóval lehet hogy nagy crash közeledik, de az is lehet hogy nem. Sajnos nem lehet tudni, és hiába próbál az ember nálánál tapasztaltabbaknak hinni, sajnos ők sem ismerik a jövőt. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Stanlee #49637 üzenetére
Ezért kell ETF-et venni, abban benne vannak a valuek is. Mellé pár risky bet azért nem baj ha van, fiatalon kell kockázatot vállalni.
Hajrá Nio! Mergelhetne végre az Xpenggel. Fölöslegesen fejlesztik párhuzamosan ugyan azt, miközben állati fierce competition van a Teslával. Mergelődés után a párhuzamos fejlesztések lezárásával elég hamar komoly szinergiák lennének és kp-ben is milyen jól állnának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest