Hirdetés
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanlee #49637 üzenetére
A nyáron minden profi befektető arra figyelmeztetett, hogy ez tutira nem V recovery lesz, kizárt hogy az S&P egyhamar visszatérjen a Covid előtti szintekre. (Sajnos én is ebben hittem, így relatíve kis összeget fektettem be áprilisban, és annak egy részét is eladtam a nyáron.)
Szóval lehet hogy nagy crash közeledik, de az is lehet hogy nem. Sajnos nem lehet tudni, és hiába próbál az ember nálánál tapasztaltabbaknak hinni, sajnos ők sem ismerik a jövőt. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Stanlee #49637 üzenetére
Ezért kell ETF-et venni, abban benne vannak a valuek is. Mellé pár risky bet azért nem baj ha van, fiatalon kell kockázatot vállalni.
Hajrá Nio! Mergelhetne végre az Xpenggel. Fölöslegesen fejlesztik párhuzamosan ugyan azt, miközben állati fierce competition van a Teslával. Mergelődés után a párhuzamos fejlesztések lezárásával elég hamar komoly szinergiák lennének és kp-ben is milyen jól állnának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest