- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Elég sokat olvasgatok a témában mostanában, ugyanis már összegyűlt egy minimális pénzösszegem, illetve tudásom amivel elkezdhetem a gyakorlatban is tudatosan kezelni a pénzem.
Lépésről-lépésre haladok. (0.lépés - bankváltás) Államkincstárba kezdtem, most szeretném az ETF-eket megismerni, megvásárolni. A lusta portfóliót alkalmazva Vanguard FTSE All-World UCITS ETF (USD) Accumulating fektetnék be pénzt. Brókert keresek még hozzá, de az egyszerűségnél (magyar, van TBSZ), olcsóságnál fogva csak a Random Capital jöhet szóba. Ezt jól gondolom? Mennyire megbízható ez a cég? (Kicsit költői a kérdés, még én is utánanézek.)
Még olyat is olvastam, hogy a NYESZ-t váltják át TBSZ-re a 20%-os adójóváírás miatt (gondolom). Ez tényleg működik? Ugyanúgy megvehetek arra a számlára bármilyen ETF-et? Nekem szükségem van a rugalmasságra, az 5 éves TBSZ számomra pont megfelel, de nyugdíjig biztos, hogy nem akarnám betenni, bent hagyni. Első körben ezekről szeretnék véleményt kérni, ki mit gondol? Mire érdemes figyelni?
Azért is írok, hogy megbizonyosodjak, hogy jól gondolom amiket eddig összeraktam a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest