- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Elég sokat olvasgatok a témában mostanában, ugyanis már összegyűlt egy minimális pénzösszegem, illetve tudásom amivel elkezdhetem a gyakorlatban is tudatosan kezelni a pénzem.
Lépésről-lépésre haladok. (0.lépés - bankváltás) Államkincstárba kezdtem, most szeretném az ETF-eket megismerni, megvásárolni. A lusta portfóliót alkalmazva Vanguard FTSE All-World UCITS ETF (USD) Accumulating fektetnék be pénzt. Brókert keresek még hozzá, de az egyszerűségnél (magyar, van TBSZ), olcsóságnál fogva csak a Random Capital jöhet szóba. Ezt jól gondolom? Mennyire megbízható ez a cég? (Kicsit költői a kérdés, még én is utánanézek.)
Még olyat is olvastam, hogy a NYESZ-t váltják át TBSZ-re a 20%-os adójóváírás miatt (gondolom). Ez tényleg működik? Ugyanúgy megvehetek arra a számlára bármilyen ETF-et? Nekem szükségem van a rugalmasságra, az 5 éves TBSZ számomra pont megfelel, de nyugdíjig biztos, hogy nem akarnám betenni, bent hagyni. Első körben ezekről szeretnék véleményt kérni, ki mit gondol? Mire érdemes figyelni?
Azért is írok, hogy megbizonyosodjak, hogy jól gondolom amiket eddig összeraktam a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest