- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- GTA V - Egy amerikai tragédia
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Elég sokat olvasgatok a témában mostanában, ugyanis már összegyűlt egy minimális pénzösszegem, illetve tudásom amivel elkezdhetem a gyakorlatban is tudatosan kezelni a pénzem.
Lépésről-lépésre haladok. (0.lépés - bankváltás ) Államkincstárba kezdtem, most szeretném az ETF-eket megismerni, megvásárolni. A lusta portfóliót alkalmazva Vanguard FTSE All-World UCITS ETF (USD) Accumulating fektetnék be pénzt. Brókert keresek még hozzá, de az egyszerűségnél (magyar, van TBSZ), olcsóságnál fogva csak a Random Capital jöhet szóba. Ezt jól gondolom? Mennyire megbízható ez a cég? (Kicsit költői a kérdés, még én is utánanézek.)
Még olyat is olvastam, hogy a NYESZ-t váltják át TBSZ-re a 20%-os adójóváírás miatt (gondolom). Ez tényleg működik? Ugyanúgy megvehetek arra a számlára bármilyen ETF-et? Nekem szükségem van a rugalmasságra, az 5 éves TBSZ számomra pont megfelel, de nyugdíjig biztos, hogy nem akarnám betenni, bent hagyni. Első körben ezekről szeretnék véleményt kérni, ki mit gondol? Mire érdemes figyelni?
Azért is írok, hogy megbizonyosodjak, hogy jól gondolom amiket eddig összeraktam a fejemben.Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest