Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
slapec
tag
Én TuneUp Utiliessel szoktam kihúzgálni a mgauktól induló progikat. MSCONFIG-ban 20 progi, tune up ban meg 50....
-
Agyzuzo
addikt
Az fura, mert a legújabb van fenn, aminek nem ilyen az ikonja (kék színű) és amúgy sem fut... :F
-
slapec
tag
Lehet hogy rosszul todom, de azt hiszem, hogy valamjeik régi Quick Time nak volt ez a szimbóluma...
anjani182 > akkor 1re gondolunk :)
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Nem QuickTime Player? Engem arra emlékeztet....
-
Agyzuzo
addikt
Arra lettem figyelmes, hogy pár percenként lenn a tálcán felvillan a futó programok között egy ikon, de épp csak egy pillanatra. Elkezdtem rögzíteni a tálcának ezt a részét HyperCam-mel és így sikerült lekapni az ikonját, íme:

Kérdés: mi a fene lehet ez? Próbáltam megkeresni ezt az ikont, de ötletem sincs, melyik programhoz tartozhat... Az MSCONFIG-ban sem látok semmi gyanúsat...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest