Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
kész vagyok....még mindig tátva van a szám...Épp nyitnám a Dreher-em....Solid tiszteletére....ERREEEE ERRRREEEEEEEEEEE MI TÖRTÉNIIIIIIIIIIIIIIIIK.......
i was like: fdsjkogdnsfké fldsbmklsdbmlv,cbmsdfléfhmklsdbmáfd
Még mindig alig hiszem el, nem is tudom volt e játéksorozat ennyire hatással rám
Természetesen a Dreher zárva maradt....Fel se fogtam a külvilágot
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
.LnB
titán
válasz CocooN-z #151 üzenetére
No igen És orichalcos majdnem elspoilerezte neked a BigBoss csavart
Szenzációs, én is így éreztem ezzel a játékkal kapcsolatban. De azért olvasd el a szövegkönyvet, mert nem tudom, hogy vagy vele de nekem a patriótákról szóló rész 2-3szori olvasásra lett csak világos„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CocooN-z
őstag
Most úgyis sok a meló, nem is baj h nem tudok azonnal játszani a Peace Walkerrel meg a Revengeance-el, addig leülepszik ez a rész
ui: A Mikróhullámú sütős résznél elsőre átmentem.....de....de nagyon szidtam az akárkiket
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
.LnB
titán
Mai hír:
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
A megjelenés 2014 tavaszán.
PS3-ra és Xbox 360-ra 20 dollár /letöltve/ Bolti ár 30 dollár /Pc-rő hír nincs
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Ezek nagyon rendben vannak. Nekem is az első tetszik nagyon. De így ahogy van. Csak én elég távol vagyok még az egyedi avatartól sajnos
Filóztam rajta, hogy mi ez az avatar, és Cell ugrott be nekem is. De nem voltam benne biztos
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CocooN-z
őstag
Eddig ez a PW nem hatott meg
Lehet azért mert még csak 1-1,5 órákat tudtam tolni vele...remélem hétvégén lesz időmBRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
.LnB
titán
válasz CocooN-z #163 üzenetére
Igen, a PW más mint a korábbiak. Nem is kicsit. Nekem sem a kedvenc részem. De van egy-két érdekes dolog benne. Pl. a bázis menedzselés tetszett.
-
.LnB
titán
A szövegkönyv nekem is hiányzott. Viszont a játékmenet elég "fura" mármint a missziók kiválasztása és ilyenek, nincs egybefűzve folyamatosra a sztori. Az átvezetők is érdekesek, mert képregényszerűek, viszont azok nagyon tetszettek mert nagyon művésziek. De mégsem az igazi átvezetők. És a boss-ok..., de erről nem írok mert spoileres lehet.
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
Nézitek a blizzcont?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
.LnB
titán
válasz CocooN-z #169 üzenetére
Néztem, Blizzcon-t. De leginkább a WoW-os részt, mert imádom, bár már nem játszom vele. Érdekes az új kieg, de már nincs meg az az igazi feeling. A mai napig állítom, hogy a WoW a világ legjobb játéka, sose élveztem semmit annyira mint azt. (Persze SP játékok közt a MGS sorozat az etalon )A Blizz féle moba számomra pedig nagyon közömbös, manapság csak dota2-vel játszom, arra még van némi időm. Szóval szerintem nem nagy szám, azt leszámítva, hogy epic hősök lesznek benne. Viszont a művészi megvalósítás már kicsit kopottas, az a grafikai stílus ami a WoW-nál működik, itt már számomra zavaró. A többi játékról nem tudok nyilatkozni.
orichalcos Kétlem, hogy a GZ sikerétől függene, Kojima azért nagyobb név a szakmában. Nem tudom mennyire hiteles információ ez. Talán a PC, Xbox téma lehet kérdéses, viszont a Sony szerintem fényesre nyalja Kojima hátsóját ha kell
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
Engem pont a HotS fogott meg
Nincsenek itemek, nem kell 500 ezer percen keresztül farmolni a creepeket, nem kell hogy perfekt pro legyél ez casual gamereknek készül, megmondta a blizz, max 20 perces meccsek, mert az élvezeti faktor itt bír a legnagyobb hatásfokkal, pálya editor!!!, alvilág mint a HoMM3 ban (ez nagyon jónak hangzik), spinoff questek melyek befolyásolják a játék kimenetelét, epic hősök, skilltree!! FtP!!!
engem ezek győztek meg, és a grafika sem szempont, illetve amit láttunk a játékból, az csoda...csoda h elkészültek egy működő - bemutatható verzióval belőle, amit a 30-40 éves pocakos fejlesztők mutattak be a nem túl skilled játékukkal
blizzcon best (idézet: diákzsűrikülöndíjnyertese):
M
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
.LnB
titán
válasz CocooN-z #173 üzenetére
Én jelenleg nagyon rá vagyok kockulva a Dota2-re. Szóval nem nagyon látok olyat amiben a HotS számomra érdekes lenne. Ha ingyenes lesz akkor kipróbálom. De a 20perces meccsek kevésnek tűnnek. Úgy gondolom jelenleg, hogy a Dota2 mechanikája tökéjre van fejlesztve, és ezek a dolgok itemek, farm, lasthit, deny, runák stb stb. Ezek adnak igazi mélységet a játéknak. Ezért ennyira jó competitive játék. Mondjuk az tény, hogy manapság nincs sok időm játszani és a 58perces meccsek elég hosszúak.
-
.LnB
titán
Jó epic hősök, ennyi. Én Lich King-el nyomnám
Nem, nem nézek DW trailert mert Spoileres. És DW-nél nagyot ront az ha tudom előrre a dolgokat. Bár tegnap már majdnem megnéztem, de tudtam tartani magam
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak úgy.
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Sziasztok,gondoltam kérdeznék egyet a Rising-al kapcsolatban,elvégre az is Metal Gear
Lesz (vagy már van,pontos infót nem találtam róla...) belőle egy "komplett" kiadás amiben az összes dlc benne lesz,ez kapható lesz lemezes változatban is? Csak mert a legtöbb helyen PSN-t írnak csak. A játék amúgy a PS+ által meg van ingyenesen,nagyon jó lett,ezért is gondoltam hogy akkor már beszerzem a dlckkel együttMeg még valami: vannak benne utalások a régi részekre? Mert van egy-két dolog benne ami nem világos,de megmondom őszintén valahogy nekem soha nem tetszett az MGS. Mármint egyedül a gameplay nem tetszik benne,a sztori meg a többi jól meg van csinálva
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz james001 #178 üzenetére
GOTY kiadásról én nem tudok, de amúgy is ingyenes minden DLC hozzá.
"Mert van egy-két dolog benne ami nem világos,de megmondom őszintén valahogy nekem soha nem tetszett az MGS."
Csak egy két utalás van, az is cameo szinten inkább. De kérdezz válaszolok bármire. Tesztemet olvastad?
szerk:
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Igen de az USA Store-on ingyenes csak a két főbb sztori DLC. Nekem meg ugye UK van
Beleolvastam a tesztbe (kerülve a spoilereket ),meg olvasgattam a MGS4 sztoriját is,és nagyjából értem mire célozgatott Raiden néha.
Igen ez az a kiadás amit kérdeztem amúgy. Basszus akkor lehet nem is jön ide Na mindegy akkor marad a feltöltőkártya. Vagy egyáltalán megéri a két sztori DLC? Állítólag Jetstream Sam sokkal jobb mint Raiden (kombókban/mozgásokban),meg Blade Wolf is vicces lehetA sztoriban meg egyébként most vagyok Monsoon klónjánál... Egyszer nem volt elég az a pöcs,persze még egyszer szenvedjek vele
-
.LnB
titán
Új Trailer
Egy kis extrával a Playstation tulajoknak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
james001
veterán
Végigtoltam a Rising-ot... Baszki de nehéz volt a vége Vagyis inkább idegesítő. Ez a sok parry-zgetés... Már megfájdult az ujjam
A Sunny az kicsoda amúgy benne?
-
james001
veterán
E kép láttán megszerettem az új MGS-t [link]
-
.LnB
titán
Nos, ma kipróbáltam a MGR-et, első Ray fight-ig nyomtam csak, de nagyon tetszik. Pedig féltem a H&S játékstílustól mert nem sokáig köt le. De pozitívan csalódtam ebben a játékban, eme kis játszás alatt.
-
james001
veterán
-
.LnB
titán
válasz james001 #192 üzenetére
Azok csak a GZ acsik. Amúgy én úgy emlékszem azt mondták jön Pc-re is nem? Mert dátum az nincs
-
.LnB
titán
Befejeztem 2 hete Pc-n a Rising-ot. Eleve hátrányból indult nálam ez a játék mert korábban csak a Castlevinia Lords of Shadows kötött le ebből a stílusból (bár azt se vittem végig). A Sam fight-ig teljesen ki voltam borulva a játékra, és úgy gondoltam ha ez nem Metal Gear név alatt jelent volna meg, már rég hagytam volna a fenébe. Aztán a vége érdekesebben alakult. Egyrész iszonyat nehezen szenvedtem tovább magam a végéig. Már majdnem a hajamat téptem, úgy hogy előtte egész odáig egyszer haltam csak meg.
Zavar nagyon, hogy a negyedikben történteket szinte teljes mértékben felrugták. Ugyan úgy vannak magánhadseregek, nincs béke stb. stb.
Viszont összességében nem szórakoztam rosszul. De mondom, ennek a vége a legfőbb oka.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
james001
veterán
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz james001 #198 üzenetére
Ez a játékmenet már kiforrottabb lesz az előző részeknél. Bár a játékstílus még mindig nem fog jelentősen változni.
-
CocooN-z
őstag
Láttam postoltatok infót hogy lesz-e PC-s megjelenés, Wiki-n és az official oldalon sincs erről adat
Emiatt next gen-t nem vennék, szerintetek mennyivel lesz "rondább" pl. PS3-on? ill. FPS? MGS4 is milyen droppokat nyomott néhol sajna. (Tudom összjátékélmény etcetcetc...de akkoris )[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest