Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Komolyabb szakmai témák kivesézésére, problémák megbeszélésére nyitom a topikot kizárólag mérnökök részére.
Ha lesz a topiknak jövője, akkor az első hsz-ben lesznek a tagok és hogy milyen mérnökök, mert ha vki segítséget szeretne kérni egy adott témában, legalább tudja, hogy kikhez fordulhasson.extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
Peet210
őstag
Ha már mérnökök akkor egy kis segítséget kérnék mezőgazdasági és ipari épületek tervezéséhez.Minden ami ezzel kapcsolatos az jöhet.Vagy hogy hol tudnék utánanézni a dolognak.Kiegészíteném az eddigi jegyzeteimet.
Köszönöm.
[Szerkesztve]Today's record, is tomorrow's motivation
-
korcsi
veterán
Villamosmérnök, számítástechnika szakirány, hardver modul.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
vernyul
tag
Villamosmérnök Számítástechnika szakirány Számítógéphálózatok modul
What kind of Csatahajo?
-
zoley[HUN]
tag
harmadeves autogepesz ervenyes? pont most hagytam el tanulmanyaim elso felet
''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''
-
dokar
addikt
Akkor eddig így állunk:
Mérnökök:
KMan: gazdálkodási mérnök
vernyul: villamosmérnök (számítástechnika, számítógép hálózatok modul)
Peet210: építészmérnök
korcsi: villamosmérnök (számítástechnika, hardver modul)
dokar: villamosmérnök (automatizálás, informatika)
Leendő mérnökök:
zoley[HUN]: gépészmérnök ?extra - SEXRay
-
zoley[HUN]
tag
a gepeszmernok kicsit mas. az autogepesz csak autokkal, buszokkal meg teherautokkal foglalkozik
szvsz egy ilyen topic konkret szakmai dolgok kivesezesere annyira nem alkalmas, mindenkinek mas a szakterulete. altalanosabban beszelve a dolgokrol pedig van eleg sok kulon topic mar, bar ezek nem mernoki oldalrol kozelitenek. nem tudom mekkora lesz a dolog jovoje
[Szerkesztve]''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''
-
dokar
addikt
válasz zoley[HUN] #18 üzenetére
a gepeszmernok kicsit mas. az autogepesz csak autokkal, buszokkal meg teherautokkal foglalkozik
és ez az autógépész is mérnök?extra - SEXRay
-
Rover623
félisten
válasz zoley[HUN] #20 üzenetére
Harmadéves létedre lehetne némi fogalmad arról hogy mi is leszel ha nagy leszel...
Hogy minek is hívnak majd pontosan ha megkapod a diplomádat...
Ha jól sejtem, a BME KSK-n belül próbálsz ''gépészkedni''...tehát az alábbi szakirányok vmelyikét céloztad meg:
- autógépész
- vasútgépész
- hajóépítő-gépész
- repülőgépész
- építőgépek és építési folyamatok
- anyagmozgatógépek és üzemi logisztika
- járműgyártás és javítás
Tehát akkor az első...?
[Szerkesztve]primus inter pares
-
bandus
veterán
Jó topik ez, én éppen segítséget szeretnék kérni. Be kellene adni a jelentkezéseket lassan az egyetemre, de akkor körbekérdezek a már diplomázott mérnökök között. Jelenleg így néz ki nálam a sorrend: 1. mechatronikai, 2. energetikai, 3. gépész. Mi a véleményetek ezekről a szakokról, főleg az első kettő érdekelne. Köszi előre is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
golyani
őstag
én is gépész leszek de még csak most kezdtem
-
bandus
veterán
Az energetikai mérnökökről mi a véleményetek?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KMan
őstag
Van egy atomenergetikai mernok haverom Pakson dolgozik. korrektul el tudott helyezkedni vele es meg tud elni. A kepzesrol semmit sem tudok, gondolom nem egyszeu de melyik mernok kepzes az?
szerk: ja van meg egy szinten Pakson bar szemelyesen nem ismerem. Nincsennek anyagi gondjaik.
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Manitou
veterán
Ilyen topic is van?
Építészmérnök és Építőmérnök listára jelentkeznék -
tildy
nagyúr
Informatikus mérnök (mobilinformatika)
Villamosmérnök (Automatika (-> modul valószínűleg járműelektronika lesz ) ) Ebből még 1.5 évem van hátra.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Rover623
félisten
válasz zoley[HUN] #25 üzenetére
Én nem...csak a kollégám, akivel megosztom a cellámat évek óta...
De ő sem a napokban tudta le a dolgot...primus inter pares
-
G@ben
addikt
Gépészmérnök, autógépész szakirány (múlt szerda óta).
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Drizzt
nagyúr
Valaki van, aki bővebb inforól tudna szolgálni mondjuk egészségügyi mérnök, meg hasonló szakokról? Tudom, hogy van ilyen a Bme-Viken(más egyetemekkel együttműködve), meg azt is tudom milyen tárgyak vannak, de nem tudom elképzelni, mennyire lehet nehéz. Ha befejezem az infot, könnyen lehet, hogy el szeretném kezdeni ezt részmunka mellett, vagy valami ilyesmi terveim vannak.
I am having fun staying poor.
-
Muton
addikt
Villamosmérnök>Járművillamossági szakirány> diploma 1 hónap múlva (mármint terv szerint )
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
KnightMan
csendes tag
Gépészmérnök ( mondhatni az autogyártástól a szervizelésen át a bontásig, ezek a fő vonalak)
Persze a gyártás a legjobb -
KnightMan
csendes tag
Már 1 éve végeztem. Sajna jelenleg messze áll a munkám a szakmámtól, de azért igyekszem mindig képben lenni, hátha jóra fordulnak a dolgok. Most főként gépen rajzolok rendelésre mindenféle 3D-s kütyüt. Szal ha netán valakinek igénye van ilyen rajzra akkor szivesen megcsinálom, az árom meg majd rágódunk .
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Jelenleg egy P9RC nevezetű magyar fegyvert rajzolgattam megrendelésre, no meg abból lesz egy oktató animáció. Ezen kívül most csak saját ötleteket rajzolgatok, pl karosszéria forma (nem kicsit nehéz), a szobámat is itt terveztem meg, no meg a most készülő billiárdasztalom is Inventorban öltött ''testet'' -
jagada
addikt
Gazdasági mérnök (pénzügy)
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
diegho
nagyúr
informatikus mérnök lennék én is. háló speces. duf-on végeztem tavaly. most számtekboltban melózok, mert ezt szeretem csinálni
-
legiaap
félisten
Haló!
Én építőmérnök lettem február 14-én. A Pécsi Pollack Mihály Műszaki Főiskolán végeztem. Most pedig hétfőtől nekiállhatok melózni. Építésvezető leszek. Kicsit azért félek, mert elég felelőségteljes meló ez.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lajafix
addikt
Gratulálok!
Gondolom van gyakorlatod, komoly irányítómunka az építésvezetés.
Ne feledd az új belépők fő szabályát: ritkán szólj, de velőset, határozottan. Hosszú távú megítélésedet a cégnél nagyban meg fogja határozni a bemutatkozásod, egy elrontott belépőt sokáig tart kijavítani.Rock'n Roll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest