- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Szerintem alapszabály az, hogy az informatikával foglalkozók vagy NAGYON meg vannak fizetve vagy eszeveszettól alul... Az én napidíjam 90e Ft, ez alatt egyszerűen nem megyek el dolgozni. Ez félig meddig döntés kérdése. Persze az sem árt ha van valmai specilis tudásod mert ugye HTML ''programozóból'' meg mindenféle sarlatánokból azért komoly túlkínálaz van. A sokat értsd: 1M+ a keveset: nézd meg BobMaster hozzászólását.
Az elhivatottságról: jelenleg nekem sem folyik be annyi mint legjobb éveimben, de hiszem, hogy ez csak döntés kérdése és azért van, mert megpróbálom azt csinálni amihez kedvem van. A végén legfeljebb azt mondom, hogy: go to valami nagy cég.
amúgy pls note: 20 szakmában töltött év után számíts valamire, kezdők kíméljenek.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged