- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Aktív témák
-
hter
újonc
szerintem valami nem stimmel. (ezt a forumot az apeh is olvassa? vagy sokan hiszik ezt?) Eleg sok informatikust ismerek es ahhoz kepest tul alacsonynak tunnek a bevallott osszegek (egy-ket kiveteltol eltekintve). Persze csak akkor, ha nem mindenki videken dolgozik, mert a videki fizuk bizony jelentosen alatta maradnak a fovarosinak. (en egesz jol erzekeltem ezt, hiszen par evig videken dolgoztam.) a videki fizetesem volt netto 220, c programozas, a jelenlegi netto 300 vb, sql, html. Ami inkabb zavar ebben az iparagban es ezen a kornyeken, hogy nem lehet normalis melot talalni (ahol ne vb,jscript,asp,html,sql lenne a vilag) illetve az, hogy majdnem minden illegalis amit persze mi fogunk megszivni kesobb.
udv, g
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest