- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
hter
újonc
szerintem valami nem stimmel. (ezt a forumot az apeh is olvassa? vagy sokan hiszik ezt?) Eleg sok informatikust ismerek es ahhoz kepest tul alacsonynak tunnek a bevallott osszegek (egy-ket kiveteltol eltekintve). Persze csak akkor, ha nem mindenki videken dolgozik, mert a videki fizuk bizony jelentosen alatta maradnak a fovarosinak. (en egesz jol erzekeltem ezt, hiszen par evig videken dolgoztam.) a videki fizetesem volt netto 220, c programozas, a jelenlegi netto 300 vb, sql, html. Ami inkabb zavar ebben az iparagban es ezen a kornyeken, hogy nem lehet normalis melot talalni (ahol ne vb,jscript,asp,html,sql lenne a vilag) illetve az, hogy majdnem minden illegalis amit persze mi fogunk megszivni kesobb.
udv, g
Aktív témák
Hirdetés
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest