Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Beárazást szeretnék kérni egy iPhone 5s-re, gyárilag független, Space Gray, elöl-hátul fóliás, keretén semmi kopás, touch id tökéletesen működik, earpods bontatlan, lightning kábel, töltőfej meg van, viszont a doboza nincsen, gyári garancia 2015.07.31-ig van.
Köszi!
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék saccra mennyit érhet az alábbi telefon,ami ma sem rossz darab:
Oppo Find 5 => Sepcifikáció , mobilarena teszt
Garancia: nincs
Eredeti tartozékai megvannak mind
Plusz alkatrészek:
- 1db ahsznált gumitokot tudook adni
- 1 db Nilkin tokot tudok adni
- 1 db Üveglap, Niklin 9H ami most is rajtavan a vékony kis fólia helyett
- 1 db 1005-os új aksi (jelen pillanatban van hogy beszereljem)Főbb spec => 5"-os FullHd-s kijelző, 2GB RAM, Snapdragon S4 Pro processzor , 16GB-os verzió
Ezt kellene besaccolni kb, annyival jobb mint egy Nexus 4 hogy jobb akksi van benne+ NFC + FULLHD kijelző.
Segítséget előre is köszönöm.
-
HuMarc
veterán
válasz
mediumgecso #5644 üzenetére
Samsung Galaxy S5: 100 - 105 000 Ft
Galaxy Note 3 Clone: Remélem tudod, hogy ezt a hardveraprón nem hirdetheted. Egyébként 30 - 35 000 Ft
[ Módosította: McNamara ]
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Kínából rendelt, kipróbált Samsung Galaxy Note 3 Clone-t [SM-N9006 a típusszáma] szeretném eladni, de nem tudom, hogy milyen árban mozognak.
CPU: MediaTek MTK6582 [4x1.2GHz]
RAM: 1GB
Rom: 4GB
nanoSIM
Micro SD-vel bővíthető
A doboz tartalma:
töltő+adatkábel
két aksi jár hozzá.
5.7"-os IPS kijelző 1280*720-as felbontással.
13MP-es kamerával.Ránézésre tökéletesen úgy néz ki a telefon, mint az eredeti, a szoftver rajta is ugyan úgy néz ki. A motorháztető alatt sajnos csak 4.2.2-es android fut.
Személyes tapasztalatom a készülékről: Sebességével nincs gond, a neten a GPS minőségéről nem sok jót olvasni, engem tökéletesen elnavigált, az tartott sokáig, mire jelet talált (kb 2-3 perc volt). A 13MP-es kamera elég zajos képeket készít, az éjszakai felvételek vaku nélkül használhatatlanok.
A telefon csomagolása/doboza, a doboz tartalma is teljesen megegyezik a Galaxy Note 3-éval. [Még a feliratok is
]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Mennyiért lehetne eladni szerintetek az alábbi telefont:
- Galaxy S5 white, Telenornál vásárolt, 2014.09.26-án
- Minden tartozékával, dobozosan, gyári garanciával
- Garanciába cserélték az egész telefont egy vadi új készülékre kb. 2 hete, vagyis ÚJ!!
- Egyéb extrák: EREDETI Spigen slim armor shimmery white tok + Xprotector Pro üvegfólia
- Előfizura lett véve, de Vaterán 100%-os értékelésem van, ami bizonyítja megbízhatóságomat
SOHA senkit nem vertem át, és nem is fogok....ez alapvető nálam, és én is ezt szoktam elvárni másoktól is!Köszönöm a választ.
-
sander74
tag
Sziasztok!
Egy Thl T5s mennyit érhet,karcmentes állapot,bontatlan tartozékokkal? -
válasz
stuntmanmike #5635 üzenetére
85K
-
stuntmanmike
tag
Üdv.
Beárazást szeretnék kérni az alábbi készülékre:
Nokia Lumia 930, független, 23 hónap gyártói garancia, makulátlan, doboz, gyári tartozékok.
-
HuMarc
veterán
válasz
FlashAt #5631 üzenetére
LG Shine: 0 - 5000 Ft
SE Vivaz: 0 - 5000 Ft
SE Xperia Ray: 10 - 15 000 Ft
Lenovo A760: 20 - 25 000 Ft
Jiayu G5: mit jelent az elszíneződés? Mert ha a piros helyett zöld, az nem ugyanaz, mintha csak kicsit sárgás a fehérje.
______________________________-Nokia Lumia 1520: 70 000 Ft
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Kérnék szépen egy beárazást egy független,fekete színű Nokia Lumia 1520-ra,full dobozos,szép állapotú,és garanciális.
Köszönöm -
FlashAt
csendes tag
Sziasztok!
Beárazást kérnék az alábbi telefonokra:
*LG Shine (KE970), hibátlan
*Sony Ericsson Vivaz (U5i), képernyőjén apró hibával, egyébként működik
*Sony Ericsson Xperia Ray (ST18i)
*Lenovo A760 (Dualsim, 1GB RAM), hibátlan
*Jiayu G5 (Dualsim, 1GB RAM), képernyőjén elszíneződés, egyébként hibátlanElőre is köszönöm szépen!
FlashAt
-
HuMarc
veterán
válasz
Ujvaridaniel #5628 üzenetére
iPhone 5 16 GB: 75 - 80 000 Ft
-
Ujvaridaniel
csendes tag
sziasztok, van egy gyárilag független iphone 5 és szeretném tudni hogy mennyit ér.
a készülék fehér, 16gb-os, minden tartozéka megvan. Az iPhone hibátlan nincs semmi hibája.
a külsejét tekintve a jobb felső és a bal alsó sarokban van ütődés nyom.hátlap enyhén karcos, kijelző sértetlen fólia védi. garancia nincsköszönöm !
-
válasz
Neil Watts #5626 üzenetére
-
Üdv. core2
-
kutga
félisten
Holgyek/Urak!
Talaltam otthon par keszuleket elfekvoben, erdekelne mennyit erhetnek. Gari mar nincs rajuk, doboz, papirok, tartozekok megvannak. A keszulekek amugy jo allapotban vannak, a kis Samun vannak karcok.
Ime:
Samsung E900 (fuggetlenitett)
LG Arena (Telekom fuggo)
Samsung Galaxy S2 16 GB (Telekom fuggo) -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 4 8gb fekete minden tartozékával. Hátulja karcos.
Mennyiért lehetne eladni? -
bexinho23
őstag
Halihó!
Ismerősöm iPhone5 készülékének eladásában segédkezem. Milyen árban mennek jelenleg? Illetve az 5S? (ha jól tudom telenoros. De csak hétvégén veszem készbe)
Köszönöm.
-
Xperia Z2: jó áron hirdeted de lehet nem lesz könnyű eladni a sok negatív értékelésed miatt.
Huawei Aascend P6: ezt is jó árban adod de ugyan azt tudom mondani mint az előzőnél.Nokia Lumia 625: 16-20K
Samsung Galaxy S Advance: 15-20K
Glofiish Eten X600: Hát én max 5K tenném fel de nem hiszem, hogy nagyon keresne bárki is ilyet.Lenovo A606: Jó áron tetted ki ha hamar meg akarsz válni tőle.
_____
- HuMarc
[ Módosította: HuMarc ]
-
Kezdem
-
Szilofon
aktív tag
Üdv
Van egy új Telenoros Lenovo A606 telefon,ajándék lett volna de túl nagy az illetőnek.
29000ft-ért raktam ki.Sok vagy kevés?
-
t-zotya
csendes tag
Sziasztok
Ezt a 3db telefont szeretném beáraztatni.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy S Advance
Glofiish Eten X600
Köszönöm szépen előre is az árazást.
-
kovacs.adam9
tag
És volna még egy. Huawei Aascend P6 fekete Telekomos. 2013 decemberében lett vásárolva 2 év garanciával. Elején üvegfólia van ez karcmentes mint az alatta lévő kijelző. A hátlap nagyon karcos, van hozzá a doboz összes tartozékkal beleértve a gyári szilikon tok, egy vékony flip tok, meg egy univerzális tok.
-
kovacs.adam9
tag
Sziasztok. Ezt szeretném beáraztatni.
http://hardverapro.hu/apro/feher_sony_xperia_z2 -
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Eladóvá vált Xperia S telefonom (nem volt mókolva soha, telenor függő), teljesen karcmentes, egyszer sem volt leejtve(!!!), tokban volt tartva világ életében. Nagyon vigyáztam rá, megbecsültem. Viszont egy fóliacserére szorul(, amit vettem is hozzá, csak nem mertem felrakni, illetve levenni a gyárit). Hozzájár egy minőségi flipflop tok is:
barna színben.
Mennyiért is lehetne eladni, egy tényleg megbecsült szép darabot?
u.i.: Ha valakit érdekelné
m.adamkristof@gmail.comÜdv,
Ádám -
iPhone 4S: 35K
Lumia 620: 15K
-
janati
őstag
Sziasztok!
Mennyiért lehetne elpasszolni a telómat?
Lumia 620
én vettem újonnan 2 éve, Telenor függő, 0.perctől fóliás (alatta makulátlan), a sarkain vannak kis horzsolások
-
Kojil
csendes tag
Sziasztok!
Következő telefon mennyit érhet:
iPhone 4S 16GB fekete - Az elő/hátlap karcmentes a kereten van használatból eredő kopás, 1 ami kissé vészesebb.
Tartozékok: Egy iPhone 4doboz, papírok, sim tű, adatkábel, töltőfej, számla (iSamurai-ban használtan vettem) Ezen kívül van még hozzá egy műanyag tok és egy Ozaki Time2brick állvány.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest