Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
ot-995 függetlenül megy 35000.-ért
függően is elmegy annyiéert, de sokkal sokkal lassabban.
így max 30000.- a függő.Samsung E2600
új ára 12900.-
ha 8000.-ért elmegy akkor ügyi vagy.Sylvie89
Ha offba teszed átugrunk rajta, és nem veszzük észre.
Az xperia U függetlenül és 35000.-et, de nagyon drága a nyitása, így inkább függően add el olyan 25-27000.-ért
Kezdheted 30000.- ről, mert úgy is alkudnak.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Alcatel OT985 - van még rá 1.5-év gari, doboz, töltö, adatkábel, füles, karcmentes, telenoros.
Mennyit érhet?Samsung E2600 - töltő, bt headszet, telenoros.
Szintén mennyit érhet?[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Új Galaxy S III független 3 hó garancia az alaplapra, nincsenek tartozékok?
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mennyit fog érni egy iPhone4 1 év múlva? Pl. egy most újonnan vásárolt T függő.
Azt gondolom, hogy egy iPhone sem olyan drága ugyanis értéktartó és jó áron eladható. -
dokee78
félisten
Mennyit ér egy használt független jó állapotban lévő fehér Samsung Galaxy Mini mobiltelefon tartozékaival?
-
Lasy
veterán
-
elpatkorado
aktív tag
Üdv!
Szeretném beáraztatni a Live with Walkmanemet (WT19i). Kijelző szinte teljesen karcmentes, egy apró kopás az Ericsson bogyón, class 6-os 8GB Samsung MicroSD-vel, T-Mobile függő, még kb. 12 hó garanciával (1 éves a teló), összes papírjával, eredeti dobozában. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Annyi hogy nem kaptunk hozzá Headsetet de egyébként full dobozos a hátulján van egy kb 1 cm es micro hajszálkarc de alig észrevehető
Itt pl 20k ért is van de ha jobban körbenézel még 19k ért is
19k[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Lasy
veterán
szerintem nem.
max 5000.-omnia7 gsm boltokban 30900.-
aprodon már 28000.-Desire 25000.- a legolcsóbb
igaz van 22000.-ért is[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
func93
senior tag
Üdv!
Üzleti tanácsot szeretnék kérni. WP-re akarok váltani droidról. Adott egy karcmentes Samu Omnia 7 tartozékokkal. Nekem egy HTC Desire telefonom van és arra kellene rádobnom még 10.000 Ft-ot. Megérné-e?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
tajcsi
őstag
Galaxy SII, minden tartozéka megvan, eredeti doboz, kb fél éávig garis, kártyafüggetlen, van hozzá átlátszó szilikon tok, 8/10es állapot. Mennyi az annyi?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Iphone 4 es 8gb os készülékem ami fekete T-Függő 2 napos ! Mivel zsír új így menyit ér ?
Köszi•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Nokia Lumia 820, T-Mobile függő, csak annyira lett kibontva hogy megnézzem mindene megvan-e, fólia is rajta van, még bekapcsolva se volt. Ez mennyit érhet?
-
крокодил
tag
Sziasztok!
Most találtam rá a topicra, gondoltam megkérdezlek titeket.
Menniért reális eladnom a Sony Ericsson Xperia X8 telefonom?
Májusban lesz 2 éves, hajszálkarcok vannak rajta, de semmi különös. Fóliázott (azt érdemes cserélni, nekem mondjuk megfelelő így), gyári android fut rajta és Vodafone függő. Van hozzá doboz, könyv, töltő, adatkábel és headset (az utóbbit sosem használtam, teljesen új).Köszi előre a válaszokat!
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Plantronics Voyager Pro bluetooth headset. Még garios (pár hónapig), kifogástalan, újszerű állapot, minden tartozékkal.
Mennyire áraznátok be? -
Sylvie89
csendes tag
Üdv!
[link] Ezt jól áraztam be?Ruhák / női / elektroniai cuccok / könyvek olcsón eladóak! Nézd meg a hirdetéseimet!
-
csabám
addikt
válasz McNamara #3458 üzenetére
Az van jelenleg
De nem akarom eladni/lecserélni, mert nem kapnék érte sokat. Bár annyira nincs rossz állapotban, egyedül a kereten van pár kis kopás és a hátsó részén ahol érintkezik az asztallal ott kopott.
Doboz, gyári tartozékok, asztali dokkoló, két sziló tok, számla, gari van még 13.08.-ig.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Lasy
veterán
Decemberben volt a legolcsóbb. akkor 80000.-et is elérte az új ára...
GSM boltokban 71 körül már kapható, így szerintem olyan 65000.- a max érte!!!
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
csabám
addikt
válasz McNamara #3454 üzenetére
Jesszus
Nézelődtem már (ebbe is belefutottam - nem mellesleg jónak tűnik, csak éppen nincsen ennyim /igazából semennyim nincs/), de kicsit drágáknak találtam + alig van belőle felhozatal. Aprón van a legtöbb, máshol alig-alig.
Szóval abban reménykedtem, hogy más árat írsz
Köszönöm még egyszer.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
Adj Isten embörök!
Érdeklődnék, hogy egy Samsung Galaxy Nexus (i9250) mennyit érhet mostanság (garival vagy nélküle, szép állapotban - rossz állapotban, szóval mindenféle konstrukcióban).
Venni szeretnék. . .Előre is danke sör
További szép napot.„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
törölt tag
Sziasztok,
Mennyit ér manapság egy 6700 classic? Venni szeretnék, de előtte jó lenne tudni mi a reális ára, olyat keresek aminek minden tartozéka megvan és lehetőleg minél szebb állapotú. Köszönöm
Üdv, N.
-
Ármester
i9000 35-40K megy. Próbáld meg 40K
i8150 37K lője be!
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egy 2011 decemberében vásárolt Samsung Galaxy W (i8150) kifogástalan állapotú, fóliás, minden tartozékkal, kiterjesztett garanciával 2014 decemberéig, mennyit érhet? Egyik ismerősöm el szeretné adni.
Köszi előre is a segítséget!
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
2 kérdésem lenne:
- Mennyit ér?
- Mennyiért lehetne eladni?Erről a készülékről lenne szó:
Samsung Galaxy S i9000, vadi új kijelzővel, krómkerettel és home gombbal, tehát kb mintha új lenne a teló mivel semmi karc nincs rajta. Június közepéig garanciális még a gyártóhoz, gyárilag független telefon, minden tartozékkal, dobozzal.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz szentkuti11 #3443 üzenetére
-
szentkuti11
addikt
Szerintetek reális az ára?
-
Lasy
veterán
válasz sztmorzsi #3439 üzenetére
w200-at még 3000.- /db áron sem fogják elvinni. Nagyon nincsen keletje.
Nokia c1-01 3500.-ért már van, de van 5000.-ért is.
ha föggetlen akkor 5-7000.- de nem hiszem, hogy ennyiért kifizeti valaki a nyitás árát.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
sztmorzsi
csendes tag
Hello megin,
A hirdetés ugyanaz, mivel szerintem reális kérdés, hogy függetlenül mennyivel érne többet, ha nem akarjátok beárazni úgy akkor csak T függőként kérdezem. A letiltott árazást viszont megértem
Lenne egy elég karcos Nokia C1-01 minden tartozékkal.Szerintem T függö, de ha független mennyivel érne többet?Gari:nincs
2 Sony Ericsson w200i egyiknek hiányzik pár tartozéka.Gari:nincs
Köszi,Sándor
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! HTC Desire S mennyit ér kb. ( vétel ), pár hónap garival..
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Lasy
veterán
válasz Mr.Mercury #3435 üzenetére
X10 mini pro (u20i)-re gondolsz?
akkor olyan 9-12000.- forint+36702778032
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Erre a telefonra kérnék egy ajánlatot:
SE Xperia Pro 10. T-mobile-os, szép állapotban (1-2 hajszálkarc van a kijelzőn, illetve minimális élsérülés a telefon felső élénél), minden tartozékával, dobozával, még fél év szolgáltatói garanciával.
Mercury
-
W1
senior tag
Sziasztok!
iPhone 3GS 32GB ára? -
sztmorzsi
csendes tag
Hello,
Lenne egy elég karcos Nokia C1-01 minden tartozékkal.Szerintem T függö, de ha független mennyivel érne többet?Gari:nincs
2 Sony Ericsson w200i egyiknek hiányzik pár tartozéka.Gari:nincs
T-mobile által letiltott iPhone 5 32GB fekete.Ezt tartozék és tartozékok nélkül is kérdezném Gari:nincs
Köszi előre,Sándor
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Sony Xperia U, vodás, full dobozos, garis, mennyit érhet? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy Gyárilag független ütött kopott N82. Van hozzá egy gyári elő- és hátlap szettem, teljesen új. dobozzal, tartozékkal.
Szerintetek mennyiért tudna elmenni? Illetve hogy járnék jobban? Meghirdetni így és hozzá tenni, hogy van egy új gyári elő-hátlap szettem hozzá, vagy cseréljem le és csak az újjal hirdessem? -
Spam123
tag
Mennyit érhet egy iPhone 4 fekete 32 GB-os Voda függő, hűség/gari nincs rajta, hajszál karcok elől és hátul is vannak és 1 drab kb. 2 centis karc a kijelzőn. Minden tartozékkal, dobozában első (női) tulajtól.
-
doinick
csendes tag
Sziasztok!
Erre kérnék egy árat: Sony Ericsson XPERIA Neo V
Szép, karcmentes, Telenor függő, minden gyári tartozékkal, 16 GB micro sd plusz hozzá és 2 féle tok meg egy kijelzővédő fólia, 1 hónap gari van még rá.Előre is köszii!
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Mennyit kérhetnék a HTC ONE V telefonom-ért amit 2012.05.07-én lett vásárolva t-mobile-nál garanciális még, megvan minden tartozéka, fóliás és szép állapotban van.
Köszönöm. -
W1
senior tag
Sziasztok!
Nokia C7-00nak mennyi a piaci ára? -
Ármester
válasz Mr.Mercury #3405 üzenetére
70K mehet sztem. Próbáld meg mert gari nélküliek szép állapotban mennek 65K-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz Mr.Mercury #3405 üzenetére
+36702778032
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mennyit érhet a készülékem:
Galaxy S2 (i9100) fekete, 16GB-os, független. Minden gyári tartozéka (doboza is) megvan (a headset még ki sincs bontva), hivatalos gyári garanciás 2013 november végéig. Tökéletesen karcmentes, minőségi képernyővédő fóliával (anti-glare) használva az első perctől fogva.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Mercury
-
Ármester
válasz Earl_Muttley #3403 üzenetére
3-4K
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok, ez mennyit ér?
SE W800i
T-mobilos
FELÚJÍTOTT.
Töltővel,64 MB kártyávalKöszönöm
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
GLevi91
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném beáraztatni Sony Ericsson Xperia Minimet. Amit tudni érdemes róla:
-2011 novemberében vettem
-T-Mobile függő
-minden tartozéka megvan
-a kijelző közepén, bal oldalon van rajta egy kb 2 cm-es vízszintes karcolás
-a hátlap tetején és alján a gumírozott borítás le van kopva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest