- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Napi4 óra körüli. Ez sem vészes. Viszont, ha azt vesszük, hogy mennyit van bekapcsolva a gépem, akkor sokkal több. Délután háromtól este 11-ig megy, ráadásul mind a két gép.
De függőség nálam sem áll fenn, mert simán kibírok heteket is gép nélkül. Egyedül az emailezés hiányzik. -
CsendPenge
őstag
Hát, nekem átlagos nap az úgy néz ki, hogy 8-kor kelek, 9-től 10:30-ig gép, utána munkahelyen 11-től 19-ig gép (meló), utána otthon kb. 19:45-től éjfélig gép. Kivéve, ha megyek sörözni barátaimmal.
Egyébként érdekes a kérdés. Mármint a függőség. Mert nem hiszem, hogy függőség lenne az, hogy sok időt tölt valaki a gép előtt. Az igen, ha nem tud elszakadni a géptől, illetve hiányérzetet okoz, ha nem kapja meg a napi ''adagját''. Ha van más/jobb elfoglaltság, akkor én gond nélkül hagyom állni a gépet. Szóval szerintem én nem vagyok függő. -
iguana
őstag
meló 10-16 óra, otthon szórakaténusz 1-2 óra
khm...most lett RJ45 csati a fürdőben, mert a madzagos megoldás elég baltás volt.
netezek, munkahelyi mélek, szervert indítok újra wc-n ülve
két laptop, egy asztali, most tervezem vénásan efy rj45 interfészt...
majdnem minden vásárlás neten (élelmiszer, háztartási ekvipment, pizza, kóla, pia, cd, könyv, meg egyéb)
ui:kérek mindenkit, hogy ne hívjon rám orvost...cseten kezel -
behappy
aktív tag
napi 13-14 óra.... amugy meg fanatikus gyűjtő vagyok.
1 db AMD 2000+ gép, 3db 486-os (DX2-66), 4db P1, mindegyik az asztalom-on - környékén, csak az a baj, hogy a helyhiány miatt nem lehet rendesen összerakni őket, mindegyiknek lóg a bele ide-oda, csak az AMD van egyben.... pl 2db 486 az asztalon egymástól kb 30 centire, közöttük 1 m-es IDE kábelen vinyo, egyikből átlóg a másikba, kábel kifeszítve -> apro cuccok tárolására polc.
És nemsokára jön még egy P1 + egy 386 + 486. Mindegyik működöképes, hálózatban vannak és csak 2 monitor kell hozzájuk... apropo, ha vki tud 8 vagy több portos manuális monitor + egér + bill (PS/2) átkapcsolot, plíz szoljon, irjon, integessen..
bármit! Mert én eddig csak 4 portosat találtam... Létezik egyáltalán 8-as? Na ennyi, szval gépfüggő vagyok.
Hétvégén kezdem el moddolgatni a 486-osokat (ram - chip...stb festés, UV megvilágitás...) majd irok linket, ha készen vannak a gépek / képek. Bye all!
-
anulu
félisten
73,5 óra.
Starcraft, Civ3 - Play the world, Cossacks. Tavaly előszilveszterkor. Mondjuk nem folyamatos 3-4 óránként cigiszünet (8-10 perc), civ3 ban körök között kaja (amíg az adott kör be nem fejeződött). Mindezt egy olyan moncsi előtt, ami 1024*768/60Hz. Egy ''kicsit'' fájt utána a szemem...
u.i.: közben sörivászat ezerrel!!!
De szerintem ezzel se nyerek... -
Joseph
tag
Munkahelyen napi 7-8 óra és ha hazamegyek akkor már csak azért is bekapcsolom a gépet hogy haljam a hangját.
Szóval ez az igazi függőség. -
amdk7
aktív tag
Munkahelyen napi 6h, de otthon még nyomok vagy 4-5h-t.
-
DJ Mixer
csendes tag
Nekm ha valamijen dolgom van megesik hogy 1egy napig kibirom gépezés
nélkül , de bekapcsolom a ''szép kék bekapcsoló gombot'' 17 órát is végignyomok!! -
zrubi
senior tag
napi 6-10 óra meló,
3-5 óra otthon, ami munka és/vagy játék -
HEBI
senior tag
H-P tisztán 8 óra meló + 1-2 óra otthon.
Sz-V napi 1-2 óra. -
lvd
csendes tag
Melóban sok a gépezés, van hogy 14-16 óra egy nap ha vmi gebasz van. OTTHON NINCS GÉPEN!
hehehe kherál vagyok ilyen szempontból. Ellenben van feleségem akivel olyan jól eltöltjük az időt, hogy nemsokára lányom is lesz, szal otthoni gép esélytelen
-
Joe_007
tag
Én napi kb.1-2 órát,hétvégén 4-5 órát.Ennyi időm jut rá.
-
Crion
aktív tag
En altalaban 9.00 - 17.00 kiveve ebed szunet, aztan meg 18.00-24.00 ig.
Persze ez is asszony fuggo, ha epp egyutt vagyunk akkor nincs gepezes -
Jester
aktív tag
Napi átlag 8 óra munkahelyen, plusz 2-3 óra otthon. Hétvégén csak szombaton, a vasárnapom szigorúan gépmentes, ha csak lehet.
-
phoenixke
tag
Jo kerdes ify telen. Nyaron inkabb motorra pattanok. Most 8+8.
-
Délelőtt a suliban 5 délután kb 2-8 óra. De huzamosabb időt is kibírok nélküle.
-
gabranek
senior tag
En meloban 10 orat egyhuzamban +otthon 4-5-6. Hetvegen pedig szinte folyamatosan.
ps2 is annak szamit? - mert jaccani csak azon szoktam -
pop24
csendes tag
hi!!
Én a munkahelyemen naponta 6 órát kissebb nagyobb megszakításokkal.Otthon kb.3-4 órát. Ez azthiszem már egy kicsit sok, főleg hosszútávon, de ahogy látom vannak itt extrémebb versenyzők is.
Érdekelne kinek mennyi volt az egyhuzamban a gép előtt töltött leghosszab ideje, és ezt mivel töltötte? Nekem kb. 8 óra(főleg játék). Félek ezzel az idővel a középmezőny hátsó feléhez tartozok. -
Sidaries
őstag
Hehe. Mindenki izomból függő. PH pszihológust és elvonókúrát követelek!
-
Dumusz
tag
Napi 8-10 óra melóhelyen + hétvégén egész nap megy a gép otthon. Néha felállok lazítani, olyankor olvasgatok papír alapú könyvból, vagy megsétáltatom a kutyámat, aztán megint gép.
-
emstityu
tag
Hát ez egy kényes kérdés!Fájó beismerni azt,hogy függök egy géptől de ez van.Függőségem kb napi 8-10 óra gépezésben nyilvánul meg ami változik az egyéb elfoglaltségok függvényében.Ez kb végig munka meg-megszakítva egy kis netezéssel,onlány gammával,WinMx az egggész nap megy,este meg Tv-zek vagy Filmet nézek.És ha lehet éjszaka is bekapcsolva hagyom mert nem szeretem ha sötét a monitor képe meg különben is az nem jó neki ha kikapcsolom(mondta)!
-
Pacák
senior tag
Én naggggyyyyon függő lehetek..
Kevésbé durva napokon két gépen 8-10 óra meló (ezek itt vannak az íróasztalon), aztán otthon egy kis counterstrike öcskössel meg a botokkal.. vagy starcraft..
Naggggyyyyon durva napokon 8-10-12 óra meló az említett két gépen plusszban bejön még 3 gép a szomszéd szobában.. akkor aztán van rohangálás ész nélkül géptől-gépig.. Ilyenkor már nincs feles energiám otthon játszani egy kicsit se..
Na igen még az állandó barkácsolgatást is vegyük ide... Mikor mennyi...
Ja! Készen van a baby at házam atx-esítése! (Egy kis időre persze, mert még azért bütykülök kicsit...)
-
Turmoil
senior tag
Már azt hittem, hogy egyedi eset vagyok, de szerencsére nem. 5-6 óra melóhelyen, aztán programtól függően 1-6 óra otthon.
Nem vagyok függő, csak nem tudok nyugodtan aludni, ha nem olvasom el a leveleimet, meg a kedvenc híroldalaimat minden nap -
Ra3
őstag
napi 7-8 óra a melóban meg 3-4 otthon, azért ez sem rossz
-
Vaze
őstag
foleg amiota felfedeztem a DC++ t
-
Vaze
őstag
En most nem melozok mar 1 hete a kovetkezo a programom:Reggel felkelek kb 12fele (haeztmar reggelnek lehet mondani)belulok a gepele esha nemkell mennem sehova (marpedig nemmegyek)akor egesznap ittvagyok egeszen hajnal 7 ig lehet hogy hihetetlen de ezvan
)
szal jolbirom hehe -
Sidaries
őstag
Hmmm. Hétközben kb napi 12 óra. Ennek kb fele net. Hétvégén semmi. Ha van más dolgom inkább azt csinálom. A gép megvár.
-
Agyzuzo
addikt
Attól függ. A DivX-film nézése is annak számiít (TV-n)? Mert akkor... sokat.
-
Polesz
addikt
Napi 8-10 melóhelyen itthon meg non-stop megy a gép, amikor tehetem el?tte rohadok, de minek
-
twollah
nagyúr
Egy átlagos napon (meló, mászkálás, stb) úgy 5-6 óra elosztva kb 2 órás részekben.
Hétvégén ha otthon vagyok akkor 18 óra kicsi megszakításokkal.
Test, láb átmozgatása, takarítás stb. -
Vaze
őstag
na ezsem keves ido
)
-
Tomazzo
tag
Hát mit mondjak..? Elősszőr is jó a kérdés.
Én szerintem nem viszem túlzásba még, de már egyre inkább a rabja vagyok, ami napi átlagban 4-5 órácskát jelent.
De van úgy, ha elkap a gépszíly akkor képes vagyok egész nap a gép előtt sorvadni............ -
Vaze
őstag
Udv!!
Kovatkezo kerdes azlenne hogy ki mennyire nevezi magat Szamitogep fuggonek
Szoval reszleteketis irhat hogy mennyi idot tol a nap 24 orajaban a gepelot es a vegen talan kiderul azis hogy koztunk ki a legnagyobb fuggo
azthiszem ezmar tenleg elege Faradt Gozos tema
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest