Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
elfelejtette #155 üzenetére
Időnként elhangzik: ''Kikapcsolod vagy én kapcsolom ki?!''
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
elfelejtette #155 üzenetére
Na igen, telón nekem is van egy olcsó net rendelve, képek nélkül szoktam vele ph!-zni mert sokszor nem vagyok itthon. Persze a válasz: még a telefonon is ezt az oldalt lesegeted?
-
Shadows
senior tag
napi 9 óra melohelyen (számtechbolt) azán otthon 2 óra általában vagy kevesebb ez már rögeszme és naponta min 5 gép vesz körül AGYRÉM
-
tomcsi23
veterán
Este megkérdezem asszonyt
-
bagyulajuve
addikt
közepesen, sztem. de focizni jobban szeretek.....
-
-
qdak
addikt
vagy inkább csak a hozzászóllásokat gyűjtöd?
még az is lehet, de amugy máshol is olvasom a régieket ahol nincs értelme up olni
pl: régi vga stb
ui.: fanatikus tagén is én is, már várom, olyan örömmel töltene el
Itt senkit sem érdekel a tüzijáték? topik aktuális lett volna pár napja de nem találtam meg csak most.
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Függő vagyok-e? Nem kifejezés!
Nyáron nem ritka napi 10-14 óra PC. Ez jórészt hétvégenként van, de csak nyáron! Nem megy a tanulás/testmozgás/alvás rovására. Járok edzeni, tanulok, amennyit csak tudok szabad ég alatt vagyok. Hogy hogy ülök mégis ilyen sokat gép előtt? Éjszakai bagoly vagyok.
Úgy átlagban 8 órát gépezek naponta nyáron, évközben kevesebbet, kb napi 2-3 órát, vagy annyit sem.
-
Zoli329
addikt
Nálunk mindig veszekedést vált ki bnőmmel főleg mikor alkatrészeket vásárolok bele
-
qdak
addikt
ha nincs más napi 8-10 órát is, de ha van alkalmam mást tenni pl: csajok hawerok buli ....
foci....akkor nincs pc hanem irány ki -
robekri
addikt
válasz
neongorack #138 üzenetére
Figy azért 6 évi együttélés után, hidd el kompromisszumokra lehet jutmi!
Ha nem enged se az egyik se a másik akkor abból csak lecsó van!
Üdv.: Robe -
neongorack
senior tag
ááá, dehogy, mikor bnőm nálunk van én se gépezek, mert akkor unatkozik és szerintem is pofátlanság! Ez kb olyan lenne, hogy felmész nődhöz ő meg csak TV zik és nagy ívbe lesz@r
Azért nem kellemes dolog
Én amúgy napi 5-7 órát, ha nem talizok nőmmel akkor akár több is!Pénteken és hétvégén inkább 8-9, de ez csak télen van, szerencsére
Nyáron csak este pár órát... -
fene_vad
senior tag
szinten fuggo vagyok, es anno, kb. masfel eve eppen a ti segitsegetekkel irtam a szakdolgozatomat internet- es szamitogepfuggesrol...
megnezem, h milyen formaban tudnam megosztani veletek -
Akkor szevasz Kolléga, én szintén zenész mármint a melómat illetően
.Én ugye idebenn a 8 órácska, otthon változó, attól függ, hogy jön-e az asszony vagy nem, ha jön akkor az övé vagyok természetesen, ha nem akkor sem feltétlen ugrok be a gép elé, hacsak nincs olyan kivételes eset, hogy kijön a Carbon, mert most kicsit megugrott a napi átlagom
-
robekri
addikt
OMG!
De azért foglalkozol picit axxonnyal is nem (nem rúgott még ki)?
Én helpdeszkes vok, PH függő ill hazamegyek: Cod2 ! Este nem bírok elaludni 23nál hamarabb , még a tetyves ágyban is az jár az eszemben, hogy lőni kellene! Ha piálunk akkor más /sze a helyzet!
Ha hazautazom az faxa, mert szándékosan nem raktam gépet össze! De el kell mondanom, hogy pénteken is haza mehetnék, de inkább szombat déli busz, mert akkor pénteken 1-2ig tudok cod2!Vasárnap visszautazok, táska kipakol és gép!)
Na most ezek után nem csodálkozom, hogy faxa időben jól esik hazamenni, előkapni a kapa gereblye, vagy bármi nemű fizikai munka!
Most jön a tél elővesszük a korcsolyát!
Üdv.: Robe -
ftc
nagyúr
Azt szokták mondani,aki tagad az az.Én tagadom hogy az lennék.24h bol 36hban fent vagyok
-
poopaZ
csendes tag
Már egyáltalán az is felháborító, hogy ilyen felmerül/előfordul!
Hogy jön ahhoz egy anya, hogy ellöki magától a saját gyerekét, és helyette internetezik egész nap... Ez abszúrd dolog. Ezt is a 21. század szülte.
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Bővebben: link Érdekes,és elgondolkodtató
-
-:Renko:-
tag
Most h nyáriszünet van - már nem sokáig sajnos - napi 7 - 8 órát. Suliidőben napi max 1-2 órát tudok gép előtt ülni. Hétvégén 4-5 órát naponta, mert akkor takarítani is kell
.
-
VENDI
tag
Hát,ha az életed végén azt irják a sírkövedre hogy</life>,szóval akkor az voltál...
-
divot
veterán
Hát kint, ez tény. Viszont görnyedni görnyedtünk, mert akkor az volt a divat. Meg a slattyogás az alföldi papucsban.
Szóval szerintem a kóros tünetek ott kezdődnek, amikor hiányozni kezd a gép. Addig a szintig nem szabad eljutni. Én sokat ülök előtte, van, hogy egész napot is, mert rengeteget dolgozom itthon (szerencsére), viszont eszembe nem jut, amikor elmegyünk kirándulni, nyaralni, mászkálni, csavarogni, sörözni, bulizni, mozizni, színházazni, meg a többizni. -
L3zl13
nagyúr
Fél óra PC nélkül=rángógörcs. Ugye ez még nem kórós?
-
Dufresne
addikt
Na szép idő után bukkant fel ez a topic
Tényleg hasonlít a téren a szotyiköpködéshez, de azért mégis tök más. Pontosan a név és arctalánság miatt.
Egyébként énis elég sok időt töltök a gépem előtt, de nem mondanám magam függőnek, mivel elég sokat nem vagyok előtte és akkor viszont nem hiányzik, nem kezd el bizseregni a kezem, ha nem látok 1 hétig gépet stb..Sztem pedig akkor kezdődim a függőség, ha már ilyenek előfordulnak
-
divot
veterán
A fórumozás tulajdonképpen ugyanaz, mint amikor mi fiatal korunkban lementünk a térre a haverokkal lógni. Sőt, itt lényegesen több hasznos információ fordul elő, mint anno egy egész hónapnyi szotyiköpködés alatt. Csupán a névtelenség, arctalanság újdonság, de a jellemek így is, úgy is kiderülnek.
-
törölt tag
Hi!
Én gépekkel dolgozom minden nap, és néha nagypon elegem van belőlük... Viszont néha alig várom, hogy hazaérjek, és megnézzem a letöltéseimet, konvertáljak egy filmet vagy csináljak egy mixet, vagy teleírjak egy fórumot... ez függőség? -
dzsoni
senior tag
Egy gép általában napi 24 órában megy. A többi csak akkor, ha szükség van rájuk.
Függőség??? Nemtom'! Lehet az függőség, hogy nem bírok úgy aludni, hogy nem megy egyik gépem se? Ha más nem, legalább egy használaton kívüli táp be van kapcsolva minden éjjel, hogy halljak vmi zajt! -
Crony
csendes tag
Nem attol lesz valaki gépfüggö mert naponta 6-8 söt 10 órát tölt a gép elött. A gépfüggö az olyan mint én. Reggel kelés után az elsö a gép még a csipám is ott törlöm ki...közben behozza a kávém az asszony...na és innentöl kezdve nem is megyek el a géptöl ha nem életkérdés. A gondolatain mindig a gépkörül forognak ha véletlenül el kellet mennem akkor is....mindig azzal foglalkozok mivan a letöltéssel...a progival. A testmozgásról meg annyit hogy vettem egy maszirozos szetett a fotelomba. Szoval ennyi.
-
DokiMovies
csendes tag
Én se vagyok gép függő mov ax,bx!
.MODEL SMALL
.STACK 100H
.DATA
BILLTOMB DB 127 DUP(?)
REGIIRQ DW 2 DUP(?)
X DW ?
Y DW ?
SORHOSSZ DW 800
SZELESSEG DW ?
RED DB ?
GREEN DB ?
BLUE DB ?
BANK DW ?
LONG DW ?
MAGAS DW ?
SEGED DW ?
LENT DB 0
MGOMB DW ?
.386
.CODE
MOV AX,@DATA
MOV DS,AX
CALL SETVESA
CALL IRQMENT
CALL IRQBETOLT
CALL MOUSEINIT
IDE7:
CALL MOUSELEK
;CMP MGOMB,0
;JNZ ODA5
;CALL GOMBLEN
;ODA5:
MOV Al,1
CMP AL,[BILLTOMB+28]
JNZ ODA
CALL GOMBLEN
ODA:
MOV AL,0
CMP AL,[BILLTOMB+28]
JNZ ODA2
CALL GOMBFEN
ODA2:
MOV AL,1
CMP Al,[BILLTOMB+1]
JNZ IDE7
CALL IRQVISSZA
;MOV AH,01H
;INT 21H
MOV AH,4CH
INT 21H
SETVESA PROC
push ds
MOV AX,4F02H
MOV BX,115H
INT 10H
pop ds
RET
ENDP
;*********BANK VµLTµS************
SETBANK PROC
PUSH AX
PUSH BX
MOV AX,4F05H
XOR BX,BX
INT 10H
POP BX
POP AX
RET
ENDP
;************PUTPIX**************
VPUTPIXEL PROC
MOV X,CX
MOV Y,DX
MOV RED,AL
MOV GREEN,AH
MOV BLUE,BL
MOV AX,@DATA
MOV DS,AX
MOV AX,0A000H
MOV ES,AX
MOV AX,SORHOSSZ
SHL AX,2
MUL Y
MOV BX,X
SHL BX,2
ADD AX,BX
MOV DI,AX
ADC DX,0
CMP BANK,DX
JZ IDE
MOV BANK,DX
CALL SETBANK
IDE:
MOV AL,BLUE
MOV ES:[DI],AX
MOV AL,GREEN
MOV ES:[DI+1],AX
MOV AL,RED
MOV ES:[DI+2],AX
RET
ENDP
VHLINE PROC
MOV LONG,SI
XOR SI,SI
IDE2:
PUSHA
CALL VPUTPIXEL
POPA
INC CX
INC SI
CMP LONG,SI
JNZ IDE2
RET
ENDP
VVLINE PROC
MOV LONG,SI
XOR SI,SI
IDE3:
PUSHA
CALL VPUTPIXEL
POPA
INC DX
INC SI
CMP LONG,SI
JNZ IDE3
RET
ENDP
VBAR PROC
MOV MAGAS,DI
XOR DI,DI
MOV SEGED,CX
IDE4:
PUSH DI
MOV CX,SEGED
CALL VHLINE
POP DI
MOV CX,SI
INC DX
INC DI
CMP MAGAS,DI
JNZ IDE4
RET
ENDP
GOMBFEN PROC
PUSHA
CMP LENT,0
JZ ODA4
MOV CX,100
MOV DX,100
MOV AL,80
MOV AH,80
MOV BL,80
MOV SI,200
MOV DI,100
CALL VBAR
MOV CX,92
MOV DX,92
MOV AL,255
MOV AH,255
MOV BL,255
MOV SI,200
MOV DI,100
CALL VBAR
MOV LENT,0
ODA4:
POPA
RET
ENDP
GOMBLEN PROC
PUSHA
CMP LENT,1
JZ ODA3
MOV CX,92
MOV DX,92
MOV AL,0
MOV AH,0
MOV BL,0
MOV SI,200
MOV DI,100
CALL VBAR
MOV CX,100
MOV DX,100
MOV AL,255
MOV AH,255
MOV BL,255
MOV SI,200
MOV DI,100
CALL VBAR
MOV LENT,1
ODA3:
POPA
RET
ENDP
;*************************************MOUSEINIT/LELERD*****************
MOUSEINIT PROC
PUSHA
MOV AX,0
INT 33H
POPA
RET
ENDP
MOUSELEK PROC
PUSHA
ODA9:
MOV AX,3
INT 33H
CMP BX,1
JNZ ODA6
;MOV MGOMB,1
CALL GOMBLEN
JMP ODA9
ODA6:
;CMP BX,0
;JNZ ODA7
;MOV MGOMB,0
;GOMB FEN
;ODA7:
POPA
RET
ENDP
;**************************************************BillentyűzetIRQ*******
IRQVISSZA PROC
PUSH DS
MOV DX,REGIIRQ
MOV BX,REGIIRQ+2
MOV DS,BX
MOV AH,25H
MOV AL,09H
INT 21H
POP DS
RET
ENDP
IRQMENT PROC
push ds
MOV AH,35H
MOV AL,09H
INT 21H
MOV REGIIRQ,BX
MOV REGIIRQ+2,ES
pop ds
RET
ENDP
IRQBETOLT PROC
PUSH DS
MOV DX,OFFSET IRQNEW
MOV BX,SEG IRQNEW
MOV DS,BX
MOV AH,25H
MOV AL,09H
INT 21H
POP DS
RET
ENDP
IRQNEW PROC
PUSH AX
PUSH BX
PUSH CX
PUSH DS
MOV AX,SEG BILLTOMB
MOV DS,AX
XOR BH,BH
MOV CL,BH
IN AL,60H
MOV BL,AL
AND BL,7FH
SHL AL,1
CMC
ADC CL,00
MOV [BX+OFFSET BILLTOMB],CL
IN AL,61H
MOV AH,AL
OR AL,80H
OUT 61H,AL
MOV AL,AH
NOP
NOP
NOP
OUT 61H,AL
CLI
MOV AL,20H
OUT 20H,AL
STI
POP DS
POP CX
POP BX
POP AX
IRET
ENDP
END -
zsoltee10
addikt
Nem gépezek állandóan, és nem okoz lelki fájdalmat, ha abba kell hagyni. De a net lehetőségeket azért kihasználom mindig.
Most sem alszom, mert olyan jó itt a PH!-n.
-
bazs
aktív tag
A gép egyfojtában megy (napi 14-16 óra) igaz sokszor csak mp3 szól, de a napi 7-8 óra aktív egerezés azért megvan. Függés? Talán nem, de kell valamit találni, hogy elvonja a figyelmem (pl egy üveg SÖR
)
-
KERO_SAN
aktív tag
Fuggo...hm..
Ha van jobb dolgom nem gepezek..
Elvonasi tunetek csak ritkan vannak :]
Ha nem kell semmit se csinalni alt 10-14 ora egyhuzamban siman megvan -
Jozsué
tag
Főkérdesre a válasz :MINT ÁLLAT!!
-
bdav
őstag
5-6 órás napi átlag. függ sokmindentől. (7végén 1-2-ig starcraft), viszont amint jóidő van, délután foci pl. (meg tanulás, de ez akkor is ha nem). függő nem vagyok (remélem
), de őszintén szólva inkább ph-n lógok mint a tévé előtt vv-t nézve. ha valami értelmesebb dolog van, akkor OK.
-
Marcus
aktív tag
Napi tizenkettő óra!
Legalább! -
hungeek
senior tag
há mostanában egyre kevesebe ülök a gép előtt, mondjuk hétköznaponként átlag napi 1-4 óra, hétvégenként átlag 10-15 óra naponta.
Sokat kell mostanában tanulni
nyáron meg szinte alig..... ha kiszámolnám a napi átlagot akkor úgy napi átlag 15 perc.....
ellenben Kuglóf (ő az a gépem aki előtt az ügyes bajos dolgokat intézem, a másik 2 -t csak időszakosan vagy film nézésre használom) az év 8760 órájából kb. 8000-et áram alatt tölt és foglalja a sávomat -
jeges
senior tag
Hétközben átlagosan napi 10-14 óra munkahelyen.
Hétvégén programtól függően hol több, hol kevesebb.
Csúcs: volt egy éjszaka pár hónapja, mikor némi sürgős meló akadt, akkor itt éjszakáztam. Ez nagyjából egy csüt. reggel 8-tól péntek este 9-ig tartó, szigorúan a fiziológiai szükségletek kielégítésével megszakított időszak volt. -
Don_
tag
Én napi 10 órát a melóhelyen nyomom a billentyűt. Esténként max. 1-2 óra kedvemtől függően. Hétvégén igyekszem egy percet sem gép előtt tölteni. Szeretem a gépet de nem akarok függő lenni!
-
melak
csendes tag
En munkambol adodoan is napi 8-12 orat siman ulok pc (PeeSea) elott, neha mas szamitogep elott. Neha en is ruhellem, foleg ha joido van es inkabb csinalnek mas munkat, raadasul a szemet is frankon terheli a monitorbamulas.
Az nemjo ha az ember a fiatal eveit is gep elott tolti, csomo jo dolgot kihagy a ''valos'' eletbol..
-
drpele
senior tag
-
Nimrod
addikt
Hány függő topic van már?
-
Cefa
senior tag
Én annyira vagyok pc függő hogy nem merek pislogni sem a gép előtt mert arra az időre nem látnám a monitort és sokkot okozna.
-
HSNet
aktív tag
Azért tudjátok elkeserítő, hogy mennyi rasszista van itt.
Én pélául egyáltalán nem diszkriminálom az nc-t Alpha-t, SUN-t, Apple-t, AS/400-at, stb... A lényeg, hogy net mennyen rajta
Egyébbként napi program: reggel utazás közben telefonon mailok letöltése /olvasása, utána általában 9-18-ig, néha 20-ig melóhely, folyamatos computer használat 1-1,5 óránként cigi szünettel, hazafelé friss hírek / levelek olvasgatása telón, ithhon megy a gép éjfél hajnali 1 körülig.
Hétvége: max 6-10 óra (a két napra együtt), kivéve ha hétközben vidéken voltam, akkor 2-3-mal több. A többi idő inkább haverok / buli-ra van meghagyva, mert utóbbiak fontosabbak.
Munkával eddig a rekordom 53 óra (de ez tulképpen megszakítások nélkül, cigi/pizza/Light coke megy a gép mellet is), játékkal 3 nap, napi 5-6 óra pihivel (LAN partyn). Ha haverok kérdezik,pc függő nem vagyok, mert pc nélkül huzamosabb ideeig is kibirom, de információ függő valszinűleg igen, mert ha a napi betevő levelezésem / hírböngészésem nincs meg, morcos vagyok (amióta Accomplim van, azóta ez utóbbi nem nagyon szokott előfordulni). -
rdi
veterán
Rossz a kérdés, igazából ki nem szarja le a gépet?
Nekünk csak a net kell!
Vagyis a helyes kérdés mennyire vagy net függő?
pl. netezni tv boxokkal is lehet, nekem is van egy csak nincs bekötve a telefonvonal, + ahogy nézegettem elég kényelmetlen.
Én naponta kétszer-háromszor látogatok el arra a négy öt fórumra, az összesen kb. 3-4 -5 óra.
Emellett persze dolgozom is a gépen, ha éppen van munkám. -
Vaze
őstag
sajna itt nincs kozel uszoda
-
Vaze
őstag
huu akor jobblesz odafigyelnem a dolgokra
-
ArchElf
addikt
Én nem gépfüggő vagyok, hanem Online-képregény függő...
sajana a végére jártam a képregényeknek és most komoly elvonási tüneteim vannak (2 nap alatt kb 5.000 kocka képregény gyűrtem le)
AE -
Vaze
őstag
Szerentetek ha az ember sokat van gepelott a nap 24 orajabol 18 at biztos akor meghizhat?
mert mintha nalam ez a tunet jelentkezne -
Keitaro
addikt
Hát... Mióta megmutattam barátnőmnek a DC++-t azóta hmm 13-14 óra átlag?
Erre varjatok gombot... -
zsborbas
aktív tag
-
zsborbas
aktív tag
-
anulu
félisten
Tök igazad van ezzel a ''ki mennyit költött a gépére'' dologgal!
'89 decembere óta van PC-m. Akkor XT-vel kezdtem. És szépen lassan végigjártam a létrát. 286, 386SX, 386DX-33/40, 486(DX2-66, DX2-80, DX4-100), Penya 1 (75, 233 @ 266), Celeron 366 @ 550, AMD Thunderbird 700 @ 1000, Palomino 2000+, és most TBred B 1700+ @ 2600+. És akkor ez csak alaplap + proci... A pl videókártyákról még nem is szóltam, pedig az volt a bukás másik fele... Egyedül monitorral állok jól, mert 13 év alatt ez a 3.
Úgyhogy ha valahogy a bukott összegből nézzük a függőséget, akkor elég elől vagyokNagyon sok pénzt öltem már Lódarázsba (gépem becsületes nevecskéje...
)
-
Ürgülfütty
tag
Melóhelyen 8 óra...bár az csak a szövegszerkesztő használatát jelenti, nem annyira ''számítógépezés''...meghát rühellem is csinálni.
Idehaza, kb 2 és 2 1/2 óra netezés, játék...stb. Ennyi nekem bőven elég. -
leontm
tag
napi 5-6 óra suliban, +alvás és ezenkivül mindent a gép elött, szinte végig online. hétvégén szinte egész nap. néha ha van más program akkor leszakítom magam a gép elöl, de elég nehezen megy
hiába, ez az átkozott koli
-
JC
tag
Munkahely általában 6-8 óra. Otthon 4-5 óra. utóbbi asszony pajtás függő. Őn inkább maga mellett szeretne érezni, én viszont az általa nézett tv műsorokat nem díjazom.
-
Petester
senior tag
Amúgy ezt a pc függös golgot lehetne úgy is értelmezni,hogy ki mennyit költött a gépére. (vagy éppen mennyit bukott a gépen) Szerintem ez nagyobb lelki veszteség ha belegondol az ember. Mennyiszer be lehetett volna baszni belőle!
-
Petester
senior tag
Én nem vagyok gépfüggő,csak szeretek a gép elött ülni. Ma is 11-kor szabadultam a suliból és azóta csak a konyhába megy a wc-re mentem ki. Szerintem nem kóros. Amióta netem is van (kb 2 hete) a játékokat elö sem vettem. Ja és hajnal 3-nál nem nagyom fekszek le.. Reggel 7-kor meg megint kelhetek. Alvás csak a suliban.
-
meba
tag
Napi 6-8 óra.. hétvégén is ennyi... régebben ez olyan 8-12 óra, de mostmár sikerült valamennyire kontrollálnom..vagy mégsem?
-
AlBundy
aktív tag
Melóhelyen napi 10-12 óra, ha nem dolgozom, akkor otthon ugyanennyi.
-
Cathfaern
nagyúr
ps2 is annak szamit? - mert jaccani csak azon szoktam
Jéé...egy értelmes ember(azt hiszem itt nyilvános kivégzés lesz
)
Én gép előtt hétköznap max. 4 órát szoktam ülni (de inkább <3), hétvégén többet, kb 5-6 órát. Persze ha van valami jó játék a fent említett gépre (vagy valami ahhoz hasonlóra), akkor ezek az idők jelentősen csökkennek -
szasza_1
senior tag
Otthon 5-8 óra net, fél óra játék.
-
KERO_SAN
aktív tag
Hetkoznap max 5-6 ora...
(max..
)
Hetvegen elborul az agyam es 15-20 orakat is lenyomok,foleg ha CSzek.. -
Vaze
őstag
Na elolvastam az egesz hozaszolast es szerencsere akor nemcsak envagyok ENNYIRE gepfuggo ahogy lattam egy paran meg vannak
-
bélanéni
őstag
munkahely 8-9 óra.
otthon 4-5 óra.
régen játszottam, manapság már csak ülök a gép előtt, és sajnálom hogy nincs kedvem jáccani.
viccet félretéve otthon főleg internet. nem azér ölöm a sok pénzt a gépembe meg a zinternetbe, hogy aztán meg ne használjam
emellett persze zenét is hallgatok és horgászok is. -
iguana
őstag
remek.
ennek most mindenki örül -
Polesz
addikt
OFF
Elég egyszer is, senki nem idióta rajtad kivül
ON -
DJ Mixer
csendes tag
nagyon nagyon
-
Dalai Láma
őstag
Napi4 óra körüli. Ez sem vészes. Viszont, ha azt vesszük, hogy mennyit van bekapcsolva a gépem, akkor sokkal több. Délután háromtól este 11-ig megy, ráadásul mind a két gép.
De függőség nálam sem áll fenn, mert simán kibírok heteket is gép nélkül. Egyedül az emailezés hiányzik. -
CsendPenge
őstag
Hát, nekem átlagos nap az úgy néz ki, hogy 8-kor kelek, 9-től 10:30-ig gép, utána munkahelyen 11-től 19-ig gép (meló), utána otthon kb. 19:45-től éjfélig gép. Kivéve, ha megyek sörözni barátaimmal.
Egyébként érdekes a kérdés. Mármint a függőség. Mert nem hiszem, hogy függőség lenne az, hogy sok időt tölt valaki a gép előtt. Az igen, ha nem tud elszakadni a géptől, illetve hiányérzetet okoz, ha nem kapja meg a napi ''adagját''. Ha van más/jobb elfoglaltság, akkor én gond nélkül hagyom állni a gépet. Szóval szerintem én nem vagyok függő. -
iguana
őstag
meló 10-16 óra, otthon szórakaténusz 1-2 óra
khm...most lett RJ45 csati a fürdőben, mert a madzagos megoldás elég baltás volt.
netezek, munkahelyi mélek, szervert indítok újra wc-n ülve
két laptop, egy asztali, most tervezem vénásan efy rj45 interfészt...
majdnem minden vásárlás neten (élelmiszer, háztartási ekvipment, pizza, kóla, pia, cd, könyv, meg egyéb)
ui:kérek mindenkit, hogy ne hívjon rám orvost...cseten kezel -
behappy
aktív tag
napi 13-14 óra.... amugy meg fanatikus gyűjtő vagyok.
1 db AMD 2000+ gép, 3db 486-os (DX2-66), 4db P1, mindegyik az asztalom-on - környékén, csak az a baj, hogy a helyhiány miatt nem lehet rendesen összerakni őket, mindegyiknek lóg a bele ide-oda, csak az AMD van egyben.... pl 2db 486 az asztalon egymástól kb 30 centire, közöttük 1 m-es IDE kábelen vinyo, egyikből átlóg a másikba, kábel kifeszítve -> apro cuccok tárolására polc.
És nemsokára jön még egy P1 + egy 386 + 486. Mindegyik működöképes, hálózatban vannak és csak 2 monitor kell hozzájuk... apropo, ha vki tud 8 vagy több portos manuális monitor + egér + bill (PS/2) átkapcsolot, plíz szoljon, irjon, integessen..
bármit! Mert én eddig csak 4 portosat találtam... Létezik egyáltalán 8-as? Na ennyi, szval gépfüggő vagyok.
Hétvégén kezdem el moddolgatni a 486-osokat (ram - chip...stb festés, UV megvilágitás...) majd irok linket, ha készen vannak a gépek / képek. Bye all!
-
anulu
félisten
73,5 óra.
Starcraft, Civ3 - Play the world, Cossacks. Tavaly előszilveszterkor. Mondjuk nem folyamatos 3-4 óránként cigiszünet (8-10 perc), civ3 ban körök között kaja (amíg az adott kör be nem fejeződött). Mindezt egy olyan moncsi előtt, ami 1024*768/60Hz. Egy ''kicsit'' fájt utána a szemem...
u.i.: közben sörivászat ezerrel!!!
De szerintem ezzel se nyerek... -
Joseph
tag
Munkahelyen napi 7-8 óra és ha hazamegyek akkor már csak azért is bekapcsolom a gépet hogy haljam a hangját.
Szóval ez az igazi függőség. -
amdk7
aktív tag
Munkahelyen napi 6h, de otthon még nyomok vagy 4-5h-t.
-
DJ Mixer
csendes tag
Nekm ha valamijen dolgom van megesik hogy 1egy napig kibirom gépezés
nélkül , de bekapcsolom a ''szép kék bekapcsoló gombot'' 17 órát is végignyomok!! -
zrubi
senior tag
napi 6-10 óra meló,
3-5 óra otthon, ami munka és/vagy játék -
HEBI
senior tag
H-P tisztán 8 óra meló + 1-2 óra otthon.
Sz-V napi 1-2 óra. -
lvd
csendes tag
Melóban sok a gépezés, van hogy 14-16 óra egy nap ha vmi gebasz van. OTTHON NINCS GÉPEN!
hehehe kherál vagyok ilyen szempontból. Ellenben van feleségem akivel olyan jól eltöltjük az időt, hogy nemsokára lányom is lesz, szal otthoni gép esélytelen
-
Joe_007
tag
Én napi kb.1-2 órát,hétvégén 4-5 órát.Ennyi időm jut rá.
-
Crion
aktív tag
En altalaban 9.00 - 17.00 kiveve ebed szunet, aztan meg 18.00-24.00 ig.
Persze ez is asszony fuggo, ha epp egyutt vagyunk akkor nincs gepezes -
Jester
aktív tag
Napi átlag 8 óra munkahelyen, plusz 2-3 óra otthon. Hétvégén csak szombaton, a vasárnapom szigorúan gépmentes, ha csak lehet.
-
phoenixke
tag
Jo kerdes ify telen. Nyaron inkabb motorra pattanok. Most 8+8.
-
Délelőtt a suliban 5 délután kb 2-8 óra. De huzamosabb időt is kibírok nélküle.
-
gabranek
senior tag
En meloban 10 orat egyhuzamban +otthon 4-5-6. Hetvegen pedig szinte folyamatosan.
ps2 is annak szamit? - mert jaccani csak azon szoktam -
pop24
csendes tag
hi!!
Én a munkahelyemen naponta 6 órát kissebb nagyobb megszakításokkal.Otthon kb.3-4 órát. Ez azthiszem már egy kicsit sok, főleg hosszútávon, de ahogy látom vannak itt extrémebb versenyzők is.
Érdekelne kinek mennyi volt az egyhuzamban a gép előtt töltött leghosszab ideje, és ezt mivel töltötte? Nekem kb. 8 óra(főleg játék). Félek ezzel az idővel a középmezőny hátsó feléhez tartozok. -
Sidaries
őstag
Hehe. Mindenki izomból függő. PH pszihológust és elvonókúrát követelek!
-
Dumusz
tag
Napi 8-10 óra melóhelyen + hétvégén egész nap megy a gép otthon. Néha felállok lazítani, olyankor olvasgatok papír alapú könyvból, vagy megsétáltatom a kutyámat, aztán megint gép.
-
emstityu
tag
Hát ez egy kényes kérdés!Fájó beismerni azt,hogy függök egy géptől de ez van.Függőségem kb napi 8-10 óra gépezésben nyilvánul meg ami változik az egyéb elfoglaltségok függvényében.Ez kb végig munka meg-megszakítva egy kis netezéssel,onlány gammával,WinMx az egggész nap megy,este meg Tv-zek vagy Filmet nézek.És ha lehet éjszaka is bekapcsolva hagyom mert nem szeretem ha sötét a monitor képe meg különben is az nem jó neki ha kikapcsolom(mondta)!
-
Pacák
senior tag
Én naggggyyyyon függő lehetek..
Kevésbé durva napokon két gépen 8-10 óra meló (ezek itt vannak az íróasztalon), aztán otthon egy kis counterstrike öcskössel meg a botokkal.. vagy starcraft..
Naggggyyyyon durva napokon 8-10-12 óra meló az említett két gépen plusszban bejön még 3 gép a szomszéd szobában.. akkor aztán van rohangálás ész nélkül géptől-gépig.. Ilyenkor már nincs feles energiám otthon játszani egy kicsit se..
Na igen még az állandó barkácsolgatást is vegyük ide... Mikor mennyi...
Ja! Készen van a baby at házam atx-esítése! (Egy kis időre persze, mert még azért bütykülök kicsit...)
-
Turmoil
senior tag
Már azt hittem, hogy egyedi eset vagyok, de szerencsére nem. 5-6 óra melóhelyen, aztán programtól függően 1-6 óra otthon.
Nem vagyok függő, csak nem tudok nyugodtan aludni, ha nem olvasom el a leveleimet, meg a kedvenc híroldalaimat minden nap -
Ra3
őstag
napi 7-8 óra a melóban meg 3-4 otthon, azért ez sem rossz
-
Vaze
őstag
foleg amiota felfedeztem a DC++ t
-
Vaze
őstag
En most nem melozok mar 1 hete a kovetkezo a programom:Reggel felkelek kb 12fele (haeztmar reggelnek lehet mondani)belulok a gepele esha nemkell mennem sehova (marpedig nemmegyek)akor egesznap ittvagyok egeszen hajnal 7 ig lehet hogy hihetetlen de ezvan
)
szal jolbirom hehe -
Sidaries
őstag
Hmmm. Hétközben kb napi 12 óra. Ennek kb fele net. Hétvégén semmi. Ha van más dolgom inkább azt csinálom. A gép megvár.
-
Agyzuzo
addikt
Attól függ. A DivX-film nézése is annak számiít (TV-n)? Mert akkor... sokat.
-
Polesz
addikt
Napi 8-10 melóhelyen itthon meg non-stop megy a gép, amikor tehetem el?tte rohadok, de minek
-
twollah
nagyúr
Egy átlagos napon (meló, mászkálás, stb) úgy 5-6 óra elosztva kb 2 órás részekben.
Hétvégén ha otthon vagyok akkor 18 óra kicsi megszakításokkal.
Test, láb átmozgatása, takarítás stb. -
Vaze
őstag
na ezsem keves ido
)
-
Tomazzo
tag
Hát mit mondjak..? Elősszőr is jó a kérdés.
Én szerintem nem viszem túlzásba még, de már egyre inkább a rabja vagyok, ami napi átlagban 4-5 órácskát jelent.
De van úgy, ha elkap a gépszíly akkor képes vagyok egész nap a gép előtt sorvadni............ -
Vaze
őstag
Udv!!
Kovatkezo kerdes azlenne hogy ki mennyire nevezi magat Szamitogep fuggonek
Szoval reszleteketis irhat hogy mennyi idot tol a nap 24 orajaban a gepelot es a vegen talan kiderul azis hogy koztunk ki a legnagyobb fuggo
azthiszem ezmar tenleg elege Faradt Gozos tema
Új hozzászólás Aktív témák
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Viccrovat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest