Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don_
tag
Én napi 10 órát a melóhelyen nyomom a billentyűt. Esténként max. 1-2 óra kedvemtől függően. Hétvégén igyekszem egy percet sem gép előtt tölteni. Szeretem a gépet de nem akarok függő lenni!
-
melak
csendes tag
En munkambol adodoan is napi 8-12 orat siman ulok pc (PeeSea) elott, neha mas szamitogep elott. Neha en is ruhellem, foleg ha joido van es inkabb csinalnek mas munkat, raadasul a szemet is frankon terheli a monitorbamulas.
Az nemjo ha az ember a fiatal eveit is gep elott tolti, csomo jo dolgot kihagy a ''valos'' eletbol..
-
drpele
senior tag
-
Nimrod
addikt
Hány függő topic van már?
-
Cefa
senior tag
Én annyira vagyok pc függő hogy nem merek pislogni sem a gép előtt mert arra az időre nem látnám a monitort és sokkot okozna.
-
HSNet
aktív tag
Azért tudjátok elkeserítő, hogy mennyi rasszista van itt.
Én pélául egyáltalán nem diszkriminálom az nc-t Alpha-t, SUN-t, Apple-t, AS/400-at, stb... A lényeg, hogy net mennyen rajta
Egyébbként napi program: reggel utazás közben telefonon mailok letöltése /olvasása, utána általában 9-18-ig, néha 20-ig melóhely, folyamatos computer használat 1-1,5 óránként cigi szünettel, hazafelé friss hírek / levelek olvasgatása telón, ithhon megy a gép éjfél hajnali 1 körülig.
Hétvége: max 6-10 óra (a két napra együtt), kivéve ha hétközben vidéken voltam, akkor 2-3-mal több. A többi idő inkább haverok / buli-ra van meghagyva, mert utóbbiak fontosabbak.
Munkával eddig a rekordom 53 óra (de ez tulképpen megszakítások nélkül, cigi/pizza/Light coke megy a gép mellet is), játékkal 3 nap, napi 5-6 óra pihivel (LAN partyn). Ha haverok kérdezik,pc függő nem vagyok, mert pc nélkül huzamosabb ideeig is kibirom, de információ függő valszinűleg igen, mert ha a napi betevő levelezésem / hírböngészésem nincs meg, morcos vagyok (amióta Accomplim van, azóta ez utóbbi nem nagyon szokott előfordulni). -
rdi
veterán
Rossz a kérdés, igazából ki nem szarja le a gépet?
Nekünk csak a net kell!
Vagyis a helyes kérdés mennyire vagy net függő?
pl. netezni tv boxokkal is lehet, nekem is van egy csak nincs bekötve a telefonvonal, + ahogy nézegettem elég kényelmetlen.
Én naponta kétszer-háromszor látogatok el arra a négy öt fórumra, az összesen kb. 3-4 -5 óra.
Emellett persze dolgozom is a gépen, ha éppen van munkám. -
Vaze
őstag
sajna itt nincs kozel uszoda
-
Vaze
őstag
huu akor jobblesz odafigyelnem a dolgokra
-
ArchElf
addikt
Én nem gépfüggő vagyok, hanem Online-képregény függő...
sajana a végére jártam a képregényeknek és most komoly elvonási tüneteim vannak (2 nap alatt kb 5.000 kocka képregény gyűrtem le)
AE -
Vaze
őstag
Szerentetek ha az ember sokat van gepelott a nap 24 orajabol 18 at biztos akor meghizhat?
mert mintha nalam ez a tunet jelentkezne -
Keitaro
addikt
Hát... Mióta megmutattam barátnőmnek a DC++-t azóta hmm 13-14 óra átlag?
Erre varjatok gombot... -
zsborbas
aktív tag
-
zsborbas
aktív tag
-
anulu
félisten
Tök igazad van ezzel a ''ki mennyit költött a gépére'' dologgal!
'89 decembere óta van PC-m. Akkor XT-vel kezdtem. És szépen lassan végigjártam a létrát. 286, 386SX, 386DX-33/40, 486(DX2-66, DX2-80, DX4-100), Penya 1 (75, 233 @ 266), Celeron 366 @ 550, AMD Thunderbird 700 @ 1000, Palomino 2000+, és most TBred B 1700+ @ 2600+. És akkor ez csak alaplap + proci... A pl videókártyákról még nem is szóltam, pedig az volt a bukás másik fele... Egyedül monitorral állok jól, mert 13 év alatt ez a 3.
Úgyhogy ha valahogy a bukott összegből nézzük a függőséget, akkor elég elől vagyokNagyon sok pénzt öltem már Lódarázsba (gépem becsületes nevecskéje...
)
-
Ürgülfütty
tag
Melóhelyen 8 óra...bár az csak a szövegszerkesztő használatát jelenti, nem annyira ''számítógépezés''...meghát rühellem is csinálni.
Idehaza, kb 2 és 2 1/2 óra netezés, játék...stb. Ennyi nekem bőven elég. -
leontm
tag
napi 5-6 óra suliban, +alvás és ezenkivül mindent a gép elött, szinte végig online. hétvégén szinte egész nap. néha ha van más program akkor leszakítom magam a gép elöl, de elég nehezen megy
hiába, ez az átkozott koli
-
JC
tag
Munkahely általában 6-8 óra. Otthon 4-5 óra. utóbbi asszony pajtás függő. Őn inkább maga mellett szeretne érezni, én viszont az általa nézett tv műsorokat nem díjazom.
-
Petester
senior tag
Amúgy ezt a pc függös golgot lehetne úgy is értelmezni,hogy ki mennyit költött a gépére. (vagy éppen mennyit bukott a gépen) Szerintem ez nagyobb lelki veszteség ha belegondol az ember. Mennyiszer be lehetett volna baszni belőle!
-
Petester
senior tag
Én nem vagyok gépfüggő,csak szeretek a gép elött ülni. Ma is 11-kor szabadultam a suliból és azóta csak a konyhába megy a wc-re mentem ki. Szerintem nem kóros. Amióta netem is van (kb 2 hete) a játékokat elö sem vettem. Ja és hajnal 3-nál nem nagyom fekszek le.. Reggel 7-kor meg megint kelhetek. Alvás csak a suliban.
-
meba
tag
Napi 6-8 óra.. hétvégén is ennyi... régebben ez olyan 8-12 óra, de mostmár sikerült valamennyire kontrollálnom..vagy mégsem?
-
AlBundy
aktív tag
Melóhelyen napi 10-12 óra, ha nem dolgozom, akkor otthon ugyanennyi.
-
Cathfaern
nagyúr
ps2 is annak szamit? - mert jaccani csak azon szoktam
Jéé...egy értelmes ember(azt hiszem itt nyilvános kivégzés lesz
)
Én gép előtt hétköznap max. 4 órát szoktam ülni (de inkább <3), hétvégén többet, kb 5-6 órát. Persze ha van valami jó játék a fent említett gépre (vagy valami ahhoz hasonlóra), akkor ezek az idők jelentősen csökkennek -
szasza_1
senior tag
Otthon 5-8 óra net, fél óra játék.
-
KERO_SAN
aktív tag
Hetkoznap max 5-6 ora...
(max..
)
Hetvegen elborul az agyam es 15-20 orakat is lenyomok,foleg ha CSzek.. -
Vaze
őstag
Na elolvastam az egesz hozaszolast es szerencsere akor nemcsak envagyok ENNYIRE gepfuggo ahogy lattam egy paran meg vannak
-
bélanéni
őstag
munkahely 8-9 óra.
otthon 4-5 óra.
régen játszottam, manapság már csak ülök a gép előtt, és sajnálom hogy nincs kedvem jáccani.
viccet félretéve otthon főleg internet. nem azér ölöm a sok pénzt a gépembe meg a zinternetbe, hogy aztán meg ne használjam
emellett persze zenét is hallgatok és horgászok is. -
iguana
őstag
remek.
ennek most mindenki örül -
Polesz
addikt
OFF
Elég egyszer is, senki nem idióta rajtad kivül
ON -
DJ Mixer
csendes tag
nagyon nagyon
-
Dalai Láma
őstag
Napi4 óra körüli. Ez sem vészes. Viszont, ha azt vesszük, hogy mennyit van bekapcsolva a gépem, akkor sokkal több. Délután háromtól este 11-ig megy, ráadásul mind a két gép.
De függőség nálam sem áll fenn, mert simán kibírok heteket is gép nélkül. Egyedül az emailezés hiányzik. -
CsendPenge
őstag
Hát, nekem átlagos nap az úgy néz ki, hogy 8-kor kelek, 9-től 10:30-ig gép, utána munkahelyen 11-től 19-ig gép (meló), utána otthon kb. 19:45-től éjfélig gép. Kivéve, ha megyek sörözni barátaimmal.
Egyébként érdekes a kérdés. Mármint a függőség. Mert nem hiszem, hogy függőség lenne az, hogy sok időt tölt valaki a gép előtt. Az igen, ha nem tud elszakadni a géptől, illetve hiányérzetet okoz, ha nem kapja meg a napi ''adagját''. Ha van más/jobb elfoglaltság, akkor én gond nélkül hagyom állni a gépet. Szóval szerintem én nem vagyok függő. -
iguana
őstag
meló 10-16 óra, otthon szórakaténusz 1-2 óra
khm...most lett RJ45 csati a fürdőben, mert a madzagos megoldás elég baltás volt.
netezek, munkahelyi mélek, szervert indítok újra wc-n ülve
két laptop, egy asztali, most tervezem vénásan efy rj45 interfészt...
majdnem minden vásárlás neten (élelmiszer, háztartási ekvipment, pizza, kóla, pia, cd, könyv, meg egyéb)
ui:kérek mindenkit, hogy ne hívjon rám orvost...cseten kezel -
behappy
aktív tag
napi 13-14 óra.... amugy meg fanatikus gyűjtő vagyok.
1 db AMD 2000+ gép, 3db 486-os (DX2-66), 4db P1, mindegyik az asztalom-on - környékén, csak az a baj, hogy a helyhiány miatt nem lehet rendesen összerakni őket, mindegyiknek lóg a bele ide-oda, csak az AMD van egyben.... pl 2db 486 az asztalon egymástól kb 30 centire, közöttük 1 m-es IDE kábelen vinyo, egyikből átlóg a másikba, kábel kifeszítve -> apro cuccok tárolására polc.
És nemsokára jön még egy P1 + egy 386 + 486. Mindegyik működöképes, hálózatban vannak és csak 2 monitor kell hozzájuk... apropo, ha vki tud 8 vagy több portos manuális monitor + egér + bill (PS/2) átkapcsolot, plíz szoljon, irjon, integessen..
bármit! Mert én eddig csak 4 portosat találtam... Létezik egyáltalán 8-as? Na ennyi, szval gépfüggő vagyok.
Hétvégén kezdem el moddolgatni a 486-osokat (ram - chip...stb festés, UV megvilágitás...) majd irok linket, ha készen vannak a gépek / képek. Bye all!
-
anulu
félisten
73,5 óra.
Starcraft, Civ3 - Play the world, Cossacks. Tavaly előszilveszterkor. Mondjuk nem folyamatos 3-4 óránként cigiszünet (8-10 perc), civ3 ban körök között kaja (amíg az adott kör be nem fejeződött). Mindezt egy olyan moncsi előtt, ami 1024*768/60Hz. Egy ''kicsit'' fájt utána a szemem...
u.i.: közben sörivászat ezerrel!!!
De szerintem ezzel se nyerek... -
Joseph
tag
Munkahelyen napi 7-8 óra és ha hazamegyek akkor már csak azért is bekapcsolom a gépet hogy haljam a hangját.
Szóval ez az igazi függőség. -
amdk7
aktív tag
Munkahelyen napi 6h, de otthon még nyomok vagy 4-5h-t.
-
DJ Mixer
csendes tag
Nekm ha valamijen dolgom van megesik hogy 1egy napig kibirom gépezés
nélkül , de bekapcsolom a ''szép kék bekapcsoló gombot'' 17 órát is végignyomok!! -
zrubi
senior tag
napi 6-10 óra meló,
3-5 óra otthon, ami munka és/vagy játék -
HEBI
senior tag
H-P tisztán 8 óra meló + 1-2 óra otthon.
Sz-V napi 1-2 óra. -
lvd
csendes tag
Melóban sok a gépezés, van hogy 14-16 óra egy nap ha vmi gebasz van. OTTHON NINCS GÉPEN!
hehehe kherál vagyok ilyen szempontból. Ellenben van feleségem akivel olyan jól eltöltjük az időt, hogy nemsokára lányom is lesz, szal otthoni gép esélytelen
-
Joe_007
tag
Én napi kb.1-2 órát,hétvégén 4-5 órát.Ennyi időm jut rá.
-
Crion
aktív tag
En altalaban 9.00 - 17.00 kiveve ebed szunet, aztan meg 18.00-24.00 ig.
Persze ez is asszony fuggo, ha epp egyutt vagyunk akkor nincs gepezes -
Jester
aktív tag
Napi átlag 8 óra munkahelyen, plusz 2-3 óra otthon. Hétvégén csak szombaton, a vasárnapom szigorúan gépmentes, ha csak lehet.
-
phoenixke
tag
Jo kerdes ify telen. Nyaron inkabb motorra pattanok. Most 8+8.
-
Délelőtt a suliban 5 délután kb 2-8 óra. De huzamosabb időt is kibírok nélküle.
-
gabranek
senior tag
En meloban 10 orat egyhuzamban +otthon 4-5-6. Hetvegen pedig szinte folyamatosan.
ps2 is annak szamit? - mert jaccani csak azon szoktam -
pop24
csendes tag
hi!!
Én a munkahelyemen naponta 6 órát kissebb nagyobb megszakításokkal.Otthon kb.3-4 órát. Ez azthiszem már egy kicsit sok, főleg hosszútávon, de ahogy látom vannak itt extrémebb versenyzők is.
Érdekelne kinek mennyi volt az egyhuzamban a gép előtt töltött leghosszab ideje, és ezt mivel töltötte? Nekem kb. 8 óra(főleg játék). Félek ezzel az idővel a középmezőny hátsó feléhez tartozok. -
Sidaries
őstag
Hehe. Mindenki izomból függő. PH pszihológust és elvonókúrát követelek!
-
Dumusz
tag
Napi 8-10 óra melóhelyen + hétvégén egész nap megy a gép otthon. Néha felállok lazítani, olyankor olvasgatok papír alapú könyvból, vagy megsétáltatom a kutyámat, aztán megint gép.
-
emstityu
tag
Hát ez egy kényes kérdés!Fájó beismerni azt,hogy függök egy géptől de ez van.Függőségem kb napi 8-10 óra gépezésben nyilvánul meg ami változik az egyéb elfoglaltségok függvényében.Ez kb végig munka meg-megszakítva egy kis netezéssel,onlány gammával,WinMx az egggész nap megy,este meg Tv-zek vagy Filmet nézek.És ha lehet éjszaka is bekapcsolva hagyom mert nem szeretem ha sötét a monitor képe meg különben is az nem jó neki ha kikapcsolom(mondta)!
-
Pacák
senior tag
Én naggggyyyyon függő lehetek..
Kevésbé durva napokon két gépen 8-10 óra meló (ezek itt vannak az íróasztalon), aztán otthon egy kis counterstrike öcskössel meg a botokkal.. vagy starcraft..
Naggggyyyyon durva napokon 8-10-12 óra meló az említett két gépen plusszban bejön még 3 gép a szomszéd szobában.. akkor aztán van rohangálás ész nélkül géptől-gépig.. Ilyenkor már nincs feles energiám otthon játszani egy kicsit se..
Na igen még az állandó barkácsolgatást is vegyük ide... Mikor mennyi...
Ja! Készen van a baby at házam atx-esítése! (Egy kis időre persze, mert még azért bütykülök kicsit...)
-
Turmoil
senior tag
Már azt hittem, hogy egyedi eset vagyok, de szerencsére nem. 5-6 óra melóhelyen, aztán programtól függően 1-6 óra otthon.
Nem vagyok függő, csak nem tudok nyugodtan aludni, ha nem olvasom el a leveleimet, meg a kedvenc híroldalaimat minden nap -
Ra3
őstag
napi 7-8 óra a melóban meg 3-4 otthon, azért ez sem rossz
-
Vaze
őstag
foleg amiota felfedeztem a DC++ t
-
Vaze
őstag
En most nem melozok mar 1 hete a kovetkezo a programom:Reggel felkelek kb 12fele (haeztmar reggelnek lehet mondani)belulok a gepele esha nemkell mennem sehova (marpedig nemmegyek)akor egesznap ittvagyok egeszen hajnal 7 ig lehet hogy hihetetlen de ezvan
)
szal jolbirom hehe -
Sidaries
őstag
Hmmm. Hétközben kb napi 12 óra. Ennek kb fele net. Hétvégén semmi. Ha van más dolgom inkább azt csinálom. A gép megvár.
-
Agyzuzo
addikt
Attól függ. A DivX-film nézése is annak számiít (TV-n)? Mert akkor... sokat.
-
Polesz
addikt
Napi 8-10 melóhelyen itthon meg non-stop megy a gép, amikor tehetem el?tte rohadok, de minek
-
twollah
nagyúr
Egy átlagos napon (meló, mászkálás, stb) úgy 5-6 óra elosztva kb 2 órás részekben.
Hétvégén ha otthon vagyok akkor 18 óra kicsi megszakításokkal.
Test, láb átmozgatása, takarítás stb. -
Vaze
őstag
na ezsem keves ido
)
-
Tomazzo
tag
Hát mit mondjak..? Elősszőr is jó a kérdés.
Én szerintem nem viszem túlzásba még, de már egyre inkább a rabja vagyok, ami napi átlagban 4-5 órácskát jelent.
De van úgy, ha elkap a gépszíly akkor képes vagyok egész nap a gép előtt sorvadni............ -
Vaze
őstag
Udv!!
Kovatkezo kerdes azlenne hogy ki mennyire nevezi magat Szamitogep fuggonek
Szoval reszleteketis irhat hogy mennyi idot tol a nap 24 orajaban a gepelot es a vegen talan kiderul azis hogy koztunk ki a legnagyobb fuggo
azthiszem ezmar tenleg elege Faradt Gozos tema
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest