- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Cos
senior tag
Pontosan egy hónap telt el azóta hogy elindítottam a topicot és láss csodát a levél még mindíg nem ért oda! De van egy olyan rossz sejtésem hogy nem is fog már! :O Úgyhogy csak óvatosan ha valaki levelet ad fel külföldre!
-
Cos
senior tag
Olvasgassatok! :D
[L]http://www.posta.hu/otthon_cikk.ivy?artid=0a7a5fb2-d6fb-4c19-9f83-5fe33f82b608&colid=b9a9a128-0929-41a7-a797-9928046f8af5[/L] -
Sianis
addikt
Igen van az az elsőbbségi levél, vagy micsoda! Azzal elvileg hihetetlen gyorsan ott van! Európában 1-2 nap, a világ bármely pontjára maximum 14 nap, de gondolom, hogy ott már az őserdőkre is gondolnak, azaz heti egy posta! :D
-
TrollBalint
addikt
Nézd nem az Ő levelük, hova siessenek.... :)
Mondjuk régebben tényleg olyan volt, hgoy feladtam és másnap ott volt. pár éve mikor irtam levelet és 3-4 napra ért oda, akkor azt hittem valami ideiglenes probléma. De mikor már a 2-3 hónapban is így volt..... háát.... :)
szóval nem lettem boldog :) -
Cos
senior tag
válasz
TrollBalint #33 üzenetére
Valószinű nagy problémák lehetnek a bp-i elosztásnál! :D Másra nem tudok gondolni! :))
-
Cos
senior tag
válasz
TrollBalint #31 üzenetére
A tapasztalataim:
Elsőbbségi 3 nap! :D Gödöllő-Bp
''Normál'' (AIRMAIL) Bp-London 4 nap
Érdekes! :P -
TrollBalint
addikt
Dolgozik ismerősőm postán. A rendes levél ideje 2 v 3 nap hivatalosan amit be is tartanank :(( A sürgősségi levél (mivel már nicsen expressz) meg 1 nap, legalábbis ezt mondta a hölgy a postán...
Nem tudom valaki irta, hogy angliába 4 nap a levél. Oda mondjuk csak repülővel lehet vinni, de franciaországba akár vonattal is, bár nem tudom olcsóbb-e... Azért gondolom a vasútat, mert Németországból is az hozhatta haza, ha kb. 2 hét kellett neki. :U
persze ez csak egyéni feltételezés :) -
Luxurka
tag
Francból kb 1 hét, ha gyorsan jön (piroritivel)
ha nem , akkor lesz az 2 hét is.
kb így sejtem :U -
Cos
senior tag
Háát lehet hogy most kihagyom ezt a virágküldést! A legolcsóbb helyen is 100$ ami egy kicsit sok nekem! :))
Na még 1x köszönöm mindenkinek! :DD -
Cos
senior tag
:Y Van itt egy két bökkenő! :U Honaptól nemzeti ünni van a franciáknál... bár nem biztos hogy egész hétvégéig eltart de ki tudja... és hát nem is fogom tudni arra a pár napra a címet mert akkor nem is az adott címen fog tartózkodni az én Egyetlenem ! Úgyhogy majd valami más meglepi projektet kell kieszelnem! :DDD
Egyébként hol tudsz ilyen üzletről? :F -
Cos
senior tag
Még egy ötlet! Létezett olyan weboldal ahonnan ingyenesen lehetett küldeni word-ben megírt levelet úgy hogy kinyomtatva kézbesítették! Ilyenről nem tud valaki! :F Egy ismerősön kapott Ausztriában ilyen levelet! :D
-
rog
addikt
nem tom. biztos van virag.lap.hu.
egy volt osztálytársam dolgozott virágüzletben, és nála láttam hogy van egy pár ilyen világméretű virágküldő hálózat. bemész egy virágboltba, megrendeled, hogy hova mikor mit vigyenek ki. és ők a címhez legközelebbi virágboltnak leadják az adatokat, azok meg jól kiviszik a virágot. volt ilyen katalógus is, meg minden. -
simonzé
addikt
A cégtől FedEx-szel küldünk néha sürgősségi csomagot Hollandiába, az 16-20 órán belül ott van! :) Igaz, ez sokba kerül, és előre kell jelezni egy nappal, de megoldható. Délben feladjuk, reggel 8:30-ra ott van.
A gyorsposta németországból legutóbb 16 nap alatt jött meg, mert a DHL meg a Deutsche Post fuzionált, és valszleg az új budaőrsi központotn keresztül oldják meg a levelezésüket. ;]
Azért ez is érdekes. Eddig M.o.-n belül a levél egy napon belül megérkezett bárhonnan bárhová. Idén azt veszem észre, hogy rendszeresen 3-5 napba kerül mire megérkezik a levelem... Az elsőbbségi levél feláras, de Bp uirányába az is két nap... Tágul a világegyetem? Nének a távolságok? Maf@szvammá? :) -
Cos
senior tag
De köszönöm a megnyugtató hozzászólásokat!
Mostmár leírom hogy miért is fontos! Kitaláltam hogy meglepem a barántőmet amíg nyaral! Én küldök Neki levelet oda! Bár úgy néz ki bebuktam :DDD mert addigra már hazaér régen mire az én levelem Hozzá eljutna! Ez az átka annak hogy így hozzászokunk a jóhoz (internet) és már nem is tudjuk hogy hogyan megy a valóságban! :) -
Cos
senior tag
válasz
TrollBalint #4 üzenetére
Ez nem jó hír! :(:O Na de mindegy... Ez mostmár így van !
-
Cos
senior tag
Nos a kérdés adott! :D
Valaki mondja meg ha tudja! :D
Nagyon kíváncsi vagyok! :))
Aktív témák
Hirdetés
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest