Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2808) j.bravo válasza bandus (#2805) üzenetére


j.bravo
addikt

A 400D egyébként egy teljesen jó gép (bár annyira azért nem olcsó), bár az szentigaz, hogy nem a 10MP-től jó. A kontársajtó (a fotózáshoz legalábbis azok, a többit meg ne firtassuk ;]) viszont valóban ragyogóan alápakol a parasztvakító marketingnek. (a lenti cikkből nem derül ki hogy bár lehet, vagy hónapokon belül lehetséges lesz ultrakompakt szappantartóból is 10+ MP-eset venni, az nem ad majd olyan képet mint egy dslr, akár kitobival is...) Még azt sem tartanám kizártnak, hogy ez egy fizetett hirdetés, alkalmasint úgy hogy akár független cikknek is tűnhessen...

dslr: sajna csak a belépő kategóriában gondolkodhatom, a D70s is már jócskán túl lenne a kereten, hát még a d80. Határozatlan vagyok - vagy mégse? :D - mert a) vegyek kanyont mer mégiscsak kanyon és nem is rosszak a belépő gépek se tulképp, és elterjedt lévén használtan is lesznek cuccok, b) vegyek nyikont ugyanezér', c) vegyek minoltát mert megszoktam az A1 révén és van a vázban képstabi és különben is nagyon jól sikerült az 5D ill 7D (nincs az 5D úgy lebutítva mint kanyon/nyikon belépő gépei), ergomómiában csúcs - de már nagyon nehéz beszerezni; Sony révén később lesznek hozzá cuccok de drágán, használt cuccok vannak bár kicsit többet kell keresgélni d) vegyek pentaxot mert van képstabi a vázban (az egyikben) és állítólag egész jó a kitobi, és szintén több hasznos szolgáltatás/fícsör van benne mint a kanyon/nyikonban - bár obik-cuccok vannak régről, de keresgélni kell, hasonló az egésza minoltás helyzethez, e) vegyek Olympust mert a legjobb a kitobija és a kétobis kit már kifejezetten jó - de csak új és drága obik vannak/lesznek, és ennek a legkisebb a keresője és ''legműanyagabb'' a fíling kézbe véve a gépet.

Mind mellett szól valami plusz, de mindben van kis kompromisszum is a másikhoz képest. Ki kéne találnom mi a fontos a plusz-mínusz dolgokból nekem; de még gondolkodom :)
Okosok szerint mindegyik mínusszal együtt lehet élni - csak ki kéne választanom melyik legyen az.

Ha találok valamelyikből egyszeri, kihagyhatatlan jó ajánlatot, akkor az lesz.


[Szerkesztve]

Whatever.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.