- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
scarabaeus #58137 üzenetére
Én állványon is jó hasznát veszem ha magunkat lövöm, igaz én gépemben nincs wifi. Másrészt sok helyzet van amikor evf helyett a döntött kijelző a nyerő, pl föld közeli fényképezés, vagy nyújtott kézzel fejek fölött.
-
Peat;)
veterán
Ha nagy zoom kell és jó képminőség, ahol nem cserélhető az objektív ott a sony rx 10. Brutális nagy: pontosan megmutatja milyen méretben érhető el jó képminőség akkora zoom mellett.
Egyébként meg akinek nagy zoom kell jó minőségbe annak a milc fronton van keresnivalója, használtan egy olcsó váz, olympus vagy panasonic 30-40 körül és arra venni szintén használtan egy 14-150-es olympus vagy 14-140-es panasonic objektívet. Ezek kaphatóak is és kijön az ember 110-ből kb.
-
Peat;)
veterán
Sajnos az új canon g1x mIII gép bazi drága lesz, 1300 euró körbyéke ha szokásosan kalkulálják árat. [link]
-
Peat;)
veterán
[link] Ezt érdemes lehet még megvárni aki most vásárolna, bár canon de hátha.
-
Peat;)
veterán
válasz
zolnagy #57188 üzenetére
Azért nem katasztrófa ha egy milc kitobija nem fényerős, ezekben nagyobb a szenzor mint a mai csúcskompaktokban amikbe 1"es kerül. Inkább a méret a gond nekem, van 12-60 as zoom objektív, nagyon okés csak nagy.
Az lx100 pozitív kivétel, ebben is milc szenzor van és az objektíve is fényerős ráadásul, ha megfelel az a zoom amit tud igazából nincs versenytársa ha a képminőséget nézzük. Lassan 3 éves modell, nem kihajtható a kijelző, de még mindig nem tudni mikor jön az utód. Én megvárom, pana lenyilatkozta hogy lesz.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
Tin_Shield #55970 üzenetére
LX200-at végleg törölték végül? Sok hónapja meg kellett volna jelennie, az idei nyárra én azt terveztem be, hogy lecserélem az oly pl5+14-150-esemet rá, mert megbékélek a kisebb zoommal de kellene a kisebb méret.
Nézegettem még gépeket, a pana tz100-as egyes szenzora azért sötét képeknél látszódik hogy elfogy kezdő obi értéken is, bár hihetetlen kis gép de 200k-t nem fogok kipengetni érte. Canon megragadt full hd videonál, szeretnék abból is 4k-t már. Nikon, olympus nem játszik. Sony ellenében már inkább tz100. De ha kijönne az lx200 valószínű 300 körül megállna és hát...az előd alapján odacsapna megint. Az elődöt meg már nem meri megvenni az ember, mert hótziher hogy akkor jelentenék be hogy két hónap és veheted az utódot..
-
Peat;)
veterán
válasz
csabicsepp #20334 üzenetére
Köszi végül leltem ls85-öst, ráadásul 25-ért MM-ban. FS62/FS7 az ami leginkább kapható jelenleg, de gyakorlatilag majdnem ugyanazt tudják mint az ls85 (csak még nagyobb megapixel ugyanarra az 1/2,5"-re...hát a 8-at sem fogjuk használni), így megörültem neki. A másik különbség, hogy ls-be elem/ceruzaaksi megy, ami nekem pl szimpatikusabb is mert időszakosan lesz használva. Megjelenésben, anyagban persze már nincs pl fs7 szintjén, mert műanyag. (és ennek ellenére nehezebb)
-
Peat;)
veterán
Hali,
Max 30k körülig keresek gépet és nekem az jött le, hogy panasonic ajánlott ebben a kategóriában, ez a fórum alapján is kinéztem egy panasonic ls85-ös gépet(8megapixel). A problémám az, hogy nem igazán kapható már, többnyire csak netről rendelhető innen onnan szállítási díjjal.
FS6 és FS62-es modell is hasonló tulajdonságokkal bír, az fs62 már 10megapixel, ez nem tudom hogy elriasszon vagy sem. 5megapixel körül lenne használva, ott lehet hogy előny a több megapixeles gép, mert fejlettebb a software? Vagy felejtsem el és legyen egy ls85/fs6?Nagyon egy árban vannak, ls85 lenne itt ott 27 körül ha lenne, míg fs6 29 ezer, fs62 31.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest