Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok e, de remélem. Fényképezőgépet szeretnék vásárolni, úgy 40-45.000 forint értékben. Fontos a HD videó. Túristafotós lennék, nem komoly célokra kell, de azért szeretném ha jó minőségű lenne. Használt cucc is játszik. Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Ha minden jól megy, holnap átveszem a Kodak Easyshare Z981 -t Remélem nem fogok csalódni benne.
-
gamek!ller
őstag
Sracok! Atvettem a kodak gepemet. Kivulrol rohadt jol nez ki, viszont lenne 2 kerdesem. Melyik a full automata mod? Masik: A kis lcd-n miert tunnek nekem rohadt eletlennek es zajosnak a kepek? Sztem en vagyok a bena amugy.
-
gamek!ller
őstag
válasz themebuilder #26092 üzenetére
Ez így van, csak sajnos és 3-4 nap múlva indulok egy európai útra és kellett a fényképezőgép hamar. Szerencsére nagyon tetszik és nekem a semmihez képest hatalmas ugrás, azért ez egy elég jó gép így elsőre, majd meglátjuk mit tud a nyáron. 1,5 hónap alatt körülbelül 6-7.000 képet fogok vele készíteni ha ő is úgy akarja. Hazafelé láttam a kedvenc kocsimat, csináltam róla egy pár képet gyorsba. A gépet a végére 38.500Ft-ban hoztam el, minden tartozékával, garanciával, dobozában. (csak óvatosan, nagy méretű képek!) Szerintem elég korrekt, de szívesen fogadok más véleményeket.
BMW M6 Testphoto 1 - Full Automata
BMW M6 Testphoto 2 - Full Automata[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Sracok! Hol lehet beallitani h a gepem. Raw-ban fenykepezzen? Nem talalom.
-
gamek!ller
őstag
Nem valaszoltam? Elnezest, elfelejtettem. Azota ugyebar sikerult atrakni a kepeket gepre es ott tetszenek, nem olyanok mint a kis lcd-n. Ma csinaltam -2 kepet baratnomrol es szerintem egesz jok lettek, majd ha gephez kerulok atrakom oket. Mar probalgatom es tanulgatom a manual beallitasokat.
Amugy azert tenyleg rosszul erzem magam kicsit mert tenyleg ezt ajanlotta itt valaki amikor rakerdeztem mi legyen, amiota meg megvettem a gepet csak az oltast kapja
Nem mondtam eddig amugy egy rossz szot sem a geprol, eddig meg vagyok elegedve vele es bizom benne, hogy ha majd rajovok minden aprosagra es reszletre, jo kis kepeket fogunk egyutt csinalni
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz hangszóró #26207 üzenetére
Es te elarulod nekem hogy tulajdonkeppen mi bajod a geppel? Eddig meg nem mondtal mast csak azt h gyors adjam el es vegyek masikat. Ha eladnam es vennek egy masikat akkor azt fikaznad es ajanlanad h vegyek egy olyat mint ami most van? No offense, ne vedd sertesnek.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz hangszóró #26212 üzenetére
Most nem azert mondtam am ezt hogy megsertodj, tavol alljon tolem, tenyleg erdekel a velemenyed! bocsiaz ekezetek hianya miatt, galaxy srol gepelek.
Csak erted na.. Mondjak itt is a tobbiek, hogy azert egesz jo gep ez ennyi penzert, de te csak azt mondod h adjam el hamar.. Azert erdekel, h miert?
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Voltunk kirandulni egy patakos, erdos reszen. Csinaltam ket kepet, egyiket full automataban, masikat manualis beallitasokkal. Ha gephez kerulok megnezem mit alkottam, illetve kivancsi vagyok rajottok e melyik melyik.
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #26223 üzenetére
Tehát. Az ég tényleg rohadt fényes volt, a "hegy" mögül sütött a nap. Próbálkozom.
Ezt pedig csak úgy próbából lőttem, állítgattam a záridőt. [Ide már állvány kellene]
Kérdés: Miért van az, hogy ha egyre magasabbra állítom a záridőt, akkor egyre fényesebb lesz a kép? (gondolom fizika, csak én nem voltam bent azon az órán).
Kérdés2: Bocsi, hogy ide teszem fel a kérdéseimet. Van valahol ennek topikja?[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz pappkarcsi #26235 üzenetére
Na meg hirdetni sem szabad...
-
gamek!ller
őstag
-
gamek!ller
őstag
A hirhedten gyenge Z981-el....
[link] -
gamek!ller
őstag
Sziasztok! Újfent gépvásárlás előtt állok, ezúttal a keret úgy ~60.000 forint. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs