Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
PRO-peller #35755 üzenetére
O ize....az jut eszembe a hozzaszolasodrol mikor bementem a ferenc krt (azota korvin koz)-nel levo fotos boltba 2003-2004 kornyeken, es erdeklodtem a gepek irant..majd csodalkozva vettem eszre, hogy se panasonic, se samsung, se hasonlo nincs a boltban, pedig az interneten talalt muszaki adatok alapjan best buy-ok voltak...az elado csak annyit mondott..."egy nikon, vagy cannon osszefirkalja a samsunghoz hasonlatos gepek kepeit"...nem teljesen ertettem mit is jelentett (mint most nalad), de meggyozott, hogy nikont vegyek
akkor vettem (igaz akkor volt valami 140k), 4megapixeles, az optikaja "kis" vacak....legutobb mikor lattam 10k korul hirdettek hasznaltan. De azt mondjatok, hogy 40-50k-ert nem kapok olyan kompakt gepet ami kepminosegben hozza a 8evvel ezelotti gepem szintjet? ...egyik szemem sir a masik nevet ha igy lenne/van.
Amugy sosem hasznaltam max felbontason (altalaban 1600x1200-al megvoltam elegedve...a cf kartya hatarai miatt leginkabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Óra topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest