Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz porpi007 #23645 üzenetére

Na...bepattintottam. Eddig hangban minimális különbséget érzékelek, a CM javára :) De tényleg alig valamennyit. Végül a vinyó gumis felfüggesztése elhalasztódott, kiderült, hogy túl kicsi gumikat sikerült vadásznom :( Szóval ha az dolgozik, akkor még morog a gép, és emiatt nem vagyok vele teljesen elégedett. Ezt leszámítva a rendszer gyakorlatilag hangtalan, ha azt sikerül meglépni, akkor lesz igazi a gép.

Szerelés: megszívattam magam, mert lusta dög voltam levenni a procihűtőt, és részben az alatt kellett mókuskodni a CPU 4 pin-es kábelével. Na csak az volt 5 perc :( A többi gyorsan ment, igaz nincs is agyonzsúfolt gépem. A kábeleket kissé merevnek találtam. Az eredeti fekete csavarok helyett a régiekkel tettem vissza, mert van a tápon egy rezgéscsökkentő gumibetét, és így az eredeti csavarok rövidek lettek volna.

Teljesítményileg nem hiszem, hogy valaha is túl fogom terhelni :D Azt a bravúrt a Seasonic-kal sem sikerült elérnem, igaz, max. 3870 volt a gépben, némi tuninggal :) Összességében megérte szerintem a dolog :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

• Traxx

őstag

válasz porpi007 #23645 üzenetére

Persze, bár hozzátenném, hogy nem a legújabb Seasonic-om van..ennek még nincs 80Plus plecsnije vagy ilyenek. De elég stabil állatfaj (volt, mert kezdenek a kondik benne kiszáradni, és ezért produkálgat random restartokat). Tervezem a felújíttatását, és úgy lesz egy frankó tartaléktápom :K

Halkságban várok előrelépést amiatt is, hogy ha már szétkapom a gépet, a vinyót postásgumis módon függesztem fel :) Ha melózik, van hangja...így remélhetőleg csökkenni fog. Tehát ha bejön a számításom, nem lesz teljesen objektív az összevetés, de igyekszem majd a nyers tényekre hagyatkozni :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés