- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
bartucc
addikt
Olcsóbban hozzájut egy VX450-eshez, vagy ha ennyit akar egy Enermax-hoz, annál jobbat nem sokat talál
Joyrider: a HKC nem a legjobb választás (állítólag Deer alapra épül), köze nincs a Chieftech minőséghez, az FSP-hez meg pláne...
Egy CX-400-as Corsair 14-ért, vagy egy Gigabyte SuperB 460W 10-ért, ezek jó tápok lennének és nem túl drágák -
04ahgy
nagyúr
M-Tech táp... Hmmm. Ha az analógiákat nézzük, akkor ugyanolyan jó, mint a Q-Tec, vagy, mint a szintén M betűvel kezdődő Mercury. Ohh, ezen van PCIe csati. Ja kérem, azt a bádogveder oldalára is lehet forrasztani. (Megj.: a Codegenen is van.
)
6000-ért vett volna 350-es FSP-t inkább. Azon is van PCIe csati. A 4830 elég nagy étvágyát tekintve jobb lett volna alá. Most már várhatjuk, mikor fingik ki az M-Tech, és mit haláloztat el.
Muhaha.
HGyu
-
spy19
tag
hi
"Üdv!
Az normális lehet, hogy egy FSP BlueStromII 500W cicereg minimálisan?
De télleg halkan, csak akkor hallom ha full csönd van a szobában!
Nem kell félnem, ugye?"Nekem is ez a problémám csak nekem akkor cicereg ha játszok,és mostanában a winyom is kattog néha! (nem vistám van!) Meg fog halni ? Gariztatni el tudom vinni ilyen hiba jelenséggel?
-
szacsee
nagyúr
Nem kell félned ez előfordul némelyik tápoknál.
A tekercsek cicereghetnek benne, semmi baja nem lesz tőle.
Tápnál 3 dologból lehet baj...illetve ezekre kell odafigyelni:
-Véletlenszerűen újraindul, kikapcsol egy stabil géppel.
-Égett szagot érzel a tápnál.
-A csatlakozók megégtek, illetve megolvadtak.. (gyenge minőségű csatiknál fordul csak elő). -
venember83
nagyúr
Sajnálom, sajnos nem lógtam kora reggeltől a fórumon, meg egyéb dolgom is volt... Elég lesz a BSII is, jó, halk táp, nekem a négyszázas változata van, maximálisan meg vagyok vele elégedve, egyszer már szépen megvédte tranziens áramtól a rendszert, igaz, vihettem gariztatni a tápot, de inkább azt, mint a gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest