Hirdetés
Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Koszonom mindenkinek, sokat segitettetek.
Szoval marad az Everest./bocs, angol billrol irok/
-
elfelejtette
veterán
válasz scream #35600 üzenetére
Hy!
A Corsair TX650 is jó lenne, bár nem moduláris, ráadásul Seasonic beles, amikkel a túlmelegedési problémák voltak mostanában a túlságosan leszabályozott venti miatt (ilyen a HX520/620 is). Egyéb alternatíva lehet esetleg a CWT beles (a mostani Corsair tápod is CWT), moduláris CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W, amit 23.8k-ért megkapsz.
Üdv.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
luw2win
őstag
Hali
valaki nézzen már egy jó megbízható tápot ~8k-ba max. kb 450W-os
AMD A II 250
ATI 4870
ezt kéne meghajtani
köszi.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Dyno
veterán
Az új Epsilonokkal mi a baj?Everest ugyan az csak moduláris kiadásban.
(#35600) babicsbalu:Miért gondolod hogy enm lesz elég a mostani tápod?5000-es radeonoknem fognak 3x-or annyit enni mint egy 4870, procidat meg godnolom nem 5ghz-n akarod 247-ben hazsnálni, szvsz tök fölös lecserélni, főleg ha a géped 350W-nál többet nem is kér a géptől majd.
(#35603) luw2win:Ennél nagyobb fölösleges.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Szerintem Babicsbalu durván meg fogja tuningolni a leendő i7-es prociját, gondolatban már azon agyal, hogy mennyi feszkót adjon a cuccosnak, ezért akar nagyobb tápot veni.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
luw2win
őstag
túlfeszültségvédelem van benne?
Néztem egy másikat az 1k-val drágább
GIGABYTE Superb 460W
kicsit félek a 4870 alá tenni egy 400Wos tápot.
vélemény?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
scream
veterán
válasz elfelejtette #35605 üzenetére
hehe hát 4 GHz-en tuti fog menni , és ha megy akkor följebb is ,bár én a 4 GHz-et hagynám 24/7-re.akkor nem érdemes lecserélnem a mostani VX550-et?eladom mondjuk 14k körül ,rádobok egy 10k-t és meg is van egy 100W-al több modu tápom, bár nem tudom hogy chieftec mennyire jó ( 80+-os e ).enermax 82+ jó lenne csak marha drága a modu nah mi legyen ?
-
Dyno
veterán
válasz luw2win #35606 üzenetére
Igen van, olyat ne ajánlunk amiben nincs, emrt az nem táp!
És ne félj elég lesz, és a giga még jobb csak azért nem ajánlottam mert írtad hogy max 8k.(#35605) elfelejtette :Ja értem, igaz azt is vinné.
(#35608) babicsbalu:Ugyan uyg CWT beles mint a mostani Corsairod, szvsz semmi gond nincs vele.
[ Szerkesztve ]
-
Oliii
tag
Sziasztok, több oldal végig olvasása után kérdezném, hogy ez a sokat emlegetett Corsair 400 CX tápocska, elég lenne egy core i5 2,66ghz, és Ati 4890 es rendszernek? 1 winyó, 1 dvd író azt slussz?
Mert bárhogy számolgatom talán nem is kell neki 350w se.Ráadásul, ahogy olvasom kevesebbet fogyaszt mint az i7 es konfig.köszönöm
Udv
Oliii[ Szerkesztve ]
Üdv, Oli
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Ha szigorúan alapfeszen használod, akkor elég lesz. Bár nem lesz halk. Ha húzod is a cuccokat, akkor pedig üvölteni fog."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Oliii
tag
válasz elfelejtette #35611 üzenetére
ejha, köszi a választ...
ezek szerint elképzelhető, hogy meginoghat nagyobb terhelésen? vagy csak a hangja lesz kibírhatatlan?
mert nálam már beadta egy két táp a kulcsot, mert nem bírta az összetevőket... vagy a húzást
... szóval inkább egy 450 es Corsair lenne a megoldás?köszi
[ Szerkesztve ]
Üdv, Oli
-
slyie
csendes tag
Sziasztok Urak!
Az alábbi confighoz: i7 920 D0 Gigabyte X58 UD4P, 500 SAMSUNG vinyó, MSI 260 GTX, 3x1 Gb RAM elég egy 610W-os Gigabyte táp?
Segítségeteket előre is Köszönöm!
Üdv:
Slyie
"Impossible is nothing"
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
En is szeretnek egy "talan" altalanos kerdest feltenni. Egy orult otlettol vezerelve elkepzelheto, hogy i7-re valtok. Amit kineztem egyelore az: core i7 920, giga ex58-ud3r, 3x1gb geil ultra 1600mhz, es valoszinu egy gtx260, vagy 4870 1gb, vagy egy uj ati 58xx(artol fugg), 1 sata dual layer iro, 1 500gb sata2 vinyo. Szerintetek elviszi az adatlapomon levo tapegyseg ezt a konfigot biztonsagosan? Az igazsag az, hogy nemreg vettem, es nem szivesen cserelnem le. Elore is koszonom!
-
elfelejtette
veterán
válasz alibaba78 #35616 üzenetére
Hy!
A tápod FSP beles, és 34A-t tud 12V-on, ami 408W. Ez elvileg simán elég. Kérdés, hogy mennyit fognak az új karik kajálni, nameg az is, hogy mennyire akarod sz@rrá húzni az új procit..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
alibaba78
őstag
válasz elfelejtette #35617 üzenetére
Mijaza sz@rra? 4ghz? Ameddig ez nem szempont, addig ugyis alul fogom feszelni huzas nelkul. Bar ki tudja? Ami az uj radeonokat illeti, mar nem gyozom varni a kijovetelt. Akkor majd visszaterek, es ujra felteszem a kerdest......., es ezt vehetitek nyugodtan fenyegetesnek is! Koszonom szepen!
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz alibaba78 #35618 üzenetére
Hát ha még alul is akarod feszeln, akkor szerintem készpénznek veheted, hogy elég lesz a tápod.
De ha gondolod, nyugodtan gyere vissza ha mersz, majd akkor is jómegaszondjuk neked...
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zinho
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak keresek tápot a gépébe: Athlon II X2 240; 2 GB ram (talán lesz benne 4 is a közeljövőben), két vinyó, meg egy régebbi VGA kártya, talán Asus extreme ax550.Gondolom ebbe bőségesen elegendő egy 350es táp. A hozzászokások alapján a Chicony Hipro 350, meg az FSP 350-60GLN-t gondoltam. Cca 1500 ft a különbség. Hangban van lényegi eltérés a kettő között? Egy esetleges tuning miatt érdemes lenne-e 400-ast venni (a hang számítana, a terhelés miatt ne legyen hangosabb...). Köszi előre is!
-
silentx
csendes tag
Üdv, na rendelek ma egy FSP 400 PNF tápot, de azt írják nem adnak hozzá tápkábelt,
érdemes venni hozzá újat, nem jó a régi?[ Szerkesztve ]
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy FSP BlueStorm II. 500W tápom. EP45-DS+ lap, E8400, 2×2GB Kingmax 1066, 640 SATAII HDD, COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite ház + Sapphire 4870 512 VGA.
Ha betennék még egy 4870-et, azt húzás nélkül elvinné ez a táp? Ha minimálisan húznám, akkor mit tanácsoltok.(olvastam a 4870 topikban, hogy a 4870×2 mellé érdemes húzni a procit, hogy jól menjen, ami függetlenül attól, hogy igaz vagy sem, említésre méltó)
Most elvisz mindent 24 colon 1920×1080-on max felbontással, de lesz olyan is, hogy nem
Ezért gondolkoztam mégegy VGA-n.Kössz előre is
Csillagkörü Litér
-
MZsoltee
veterán
válasz flurider #35625 üzenetére
Ha most elég akkor, ne vásárolj még egy karit, majd ha kevés lesz akkor eladod a 4870et és veszel egy új kártyát, így biztosan elegendő lesz a tápod is, kevesebbet fog fogyasztani a géped, valamint kiegyensúlyozottabb lesz a grafikus teljesítménye mivel nem kell aggódnod azon hogy van CF támogatás az adott játékban vagy nincs. És várhatóan az a vga amire lecseréled a 4870-et már fogja támogatni a DX11-et is. Jah és nem utolsó sorban valószínűleg nagyobb teljesítményt fogsz kapni a pénzedért mint most. Jah és a P45ben nem jó CF-et építeni mert cask 2*8as PCI-E lesz belőle és ez visszafogja a rendszert.
Jah a kérdésedhez visszatérve elégnek kell lennie. De nem sok tartalék marad benne, hosszútávon és tuning mellett lehet hogy e kellene újítanod egy új tápot.
[link] (ebben a gépben 4magos proci van)[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Mr.Csizmás
titán
Jónapot!
Adott egy Gigabyte Superb 460W tápocska, Q6600, HD4870, egy vinyó, egy DVD jelentené neki a terhelést. Elviszi? (kb. 80% lenne becslésem szerint a táp terhelése)
köszönöm!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MZsoltee
veterán
válasz Mr.Csizmás #35627 üzenetére
Az előző hsz.-emben linkeltem egy tesztet,nézd meg. Különben elég lesz.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni: HKC 630 Watt moduláris tápot, de sehol sem találom, hány da SATA II-es eszközt tudok rádugni.
Tudnátok nekem ebben segíteni?
Várom mielőbbi visszajelzéseteket.Üdv: Borat
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
flurider
aktív tag
válasz MZsoltee #35626 üzenetére
Az anyagiakról csak annyit, hogy ezt a VGA-t nem cserélném le csak 5800-as szériára, ami biztosan horror áron lesz majd elérhető (majd valamikor), ezt 54k ért vettem decemberben, gondolom ennél drágább lesz, hisz biztosan megvárják vele a karácsonyi "ennyit megérdemlek" verziót ami ugye azt jelenti, hogy megint jóval drágább lesz itthon, mint plé ausztriában
Ez mellé kapok olyan 26k körül mégegy 4870-et, de a pcie×8 ra nem is gondoltam ;<Meglátjuk majd, köszi a segítséget addig is!
Csillagkörü Litér
-
Zinho
aktív tag
Köszi, én is inkább az FSP felé hajlok. Akkor hangbéli különbség nem lehet számottevő? Vagy senkinek nincs infója...
Még egy olyan lehetőség jutott eszembe hogy megkapja az én 400as FSP-met, én meg veszek egy 400as Everestet, vagy egy Cyclops 405Wös Enermaxot... A két utóbbi táp csendesebb mint az FSP Greenpower?
-
borat26
aktív tag
válasz Kombat #35635 üzenetére
Köszi.
A 400 -as kevés lenne, de 500-as FSP-t nem tudnak hozni nekem.
Máshonnan tudnék, csak nem számolnák bele a 400 Watt-os sima FSP-tASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
lstriker
csendes tag
Sziasztok!
Mit tudtok javasolni az alábbi confighoz?
Phenom X4 9950 BE proci
Radeon HD 4850 1G videokártya
2 GB RAM
Pioneer DVD író
500 GB WD SATA vinyó
300 GB Samsung SATA vinyóA lényeg, hogy csendes legyen, és ha lehet, akkor emberi áron. (Bár tudom, hogy ez a kettő eléggé ellentmond egymásnak sajnos.)
-
madgie
titán
válasz lstriker #35638 üzenetére
A legjobban egy Enermax Pro illetve Modu 82+-szal járnál, de az nem igazán olcsó. Némileg kedvezőbb árú alternatíva (16k körül) az Arctic Cooling Fusion 550R, de annak meg elég rövidek a kábelei (nem moduláris). Adottak még a Corsair-ek, de aszongyák, hogy kicsit alul van méretezve a ventik fordulatszáma, ami a hőelvezetés kárára is mehet, ha nem kellőképpen szellős a házad.
Sláger még most az FSP 500-as, ami nagyon tuti darab, de elvileg nem az a "halksági kategória", mint az eddig felsoroltak. -
jodován
tag
egy napelemes/akksis külső tápról lenne szó. a lepi eredeti hálózati tápegysége 19 V / 4,76 A ad a laposnak. ez a napelemes izé meg 4 A-t ad 19 V-on. problémát jelent-e az a 0,76 A ilyen esetben. köszi!
sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
-
1269
tag
Sziasztok!
Vettem egy FSP everest 500W-os tápot.
Előtte egy modecom volt, ez készenléti állapotban 10W-ot vett fel a konnektorból.
Az FSP 20W-ot vesz fel készenlétben. Ezekszerint a modecom kevesebbet fogyaszt készenlétben? (vagy kifogtam egy FSP beles modecomot?)
Terhelve már más a helyzet az FSP-t 5-10W-al kevesebbet eszik. -
Picturemaker
őstag
válasz lstriker #35643 üzenetére
Üdv!
A Corsair CX400 nagyon jó kis táp.
Tapasztalatom szerint (kb. fél éve van egy ilyenem) elég jól pörög a venti benne, nem melegszik túl és csendes is.
Lehet, hogy csak pár régebbi típusnál van ilyen probléma.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
borat26
aktív tag
válasz Kombat #35637 üzenetére
A gonfig az aláírásomban, kisebb különbségekkel
Core2Duo E8400 E0 -> 4,5GHz
VGA: SAPPHIRE Radeon HD4890 1GB DDR5 Vapor-x
3 db HDD SATA II
2 db LD Dual layer DVD RWASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek elég egy FSP 350W ATX-350PNF táp a köv.etkező géphez?
E7400 processzor, HD4850 512Mb vga, 4Gb ram, 3 HDD, 1 ODD...
Tuning nincs. Köszi.
Üdv:
petey -
vzsryl
nagyúr
válasz flurider #35625 üzenetére
Hali!
A CF-et elfelejtheted. Semmi értelme sincs P45-ös lapban 2db 512MB-os HD4870-et összekötni. Talán Crysis multi 1280x1024-es grafikára van értelme ilyen CF-et kötni, de nagyobb felbontáson visszafogná az 512MB Ram a 2db RV770-es GPU-t.
(#35646) borat26: Max. 250W-ot fogyaszthat a géped teljes terhelés alatt, mivel a procid a nagy teljesítménye ellenére is nagyon kicsi fogyasztással rendelkezik. FSP Everest 400W is bőven elegendő lenne számodra. Ha Watt mániás vagy, akkor evgyél 500-as Everest-et.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest