Hirdetés
Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz d@minator #36605 üzenetére
Azért mondom hogy igazából most nem tudom ,hogy mi legyen. Inkább bürrögjön egy Gigabyte 460-as táp a gépbe aztán szálljon fel , mint hogy azzal kelljen szenvedni ,hogy meleg-e vagy nem meg ,hogy mikor adja be a derekát. Gigánál legalább hallod ,hogy nem megy a venti , akkor baj van
-
Májsztró
addikt
-
addikt
Hali!
Adott egy gép: Sapphire 790GX, Phenom II 720, 4/1066, int. vga (idővel lesz izmosabb, persze nem csúcs)
Szeretnék egy tápot venni hozzá holnap az Aquaba. Olyan 10e környékén mit rakjak bele?
Itt a lista: [link]FSP 400W PNF? Tudtommal jó és olcsó. Elég lesz neki? Esetleg egy HD4830 Radeonnal is ha igen?
Köszönöm előre is!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Razuel
aktív tag
Yo.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha most vennék egy FSP Everest 400W-os tápot később meg egy 4890-et, vagy egy hasonló tudású Geforce-t akkor elég lenne ez a 400-as táp vagy akkor már inkább 500as kéne? -
d@minator
addikt
válasz Májsztró #36615 üzenetére
Tényleg ne aggódj emiatt. Mondom nyáron majdnem (ha nem) fullon pörgött amikor a házban volt és kb. 60%-ra volt csak kiterhelve. A hőérzékelője a forrasztási oldal és a ház alja közötti részen van a légáram közvetlenül nem is éri. Szerintem ha túlmelegszik akkor az nem a venti vezérlés miatt lesz.
A ház legyen szellős és nem kell berakni számítógépet sosem látott bútorasztalos által készített lyukba. Hihetetlen de láttam már olyan számítógépasztalt ami teljesen zárt volt és a hátulján nem volt lyuk de azokat is értékelem amikor a táp mögött van egy falap. Így kell tápot főzni. -
vzsryl
nagyúr
válasz Májsztró #36617 üzenetére
Hát két féleképpen lehet értelmezni a hsz-ed. Vagy rászereltek a tápra egy plusz ventit, ami szvsz. semmit nem dob a latba, mivel az nem tud úgy odafújni, hogy a lényeges alkatrészeket lehűtse. Vagy kicserélitek a gyári, minőségi ventit, aminél jobban semmi sem hűtené le, mert az egész a ventiszabályzáson múlik, és nem magán a ventin.
Annyit lehet tenni, hogy berakjátok egy tágas házba, amin van néhány venti - így hűvösen tartva a házikót - aztán úgy már nem tud túlmelegedni.
Mondjuk a CX400-ról még nem olvastam olyan panaszokat, hogy melegedne, és nem akarna feljebb kapcsolni a ventije.Amúgy az FSP Everest 400W teljesen felejtős?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Májsztró
addikt
válasz vzsryl #36619 üzenetére
Az első értelmezésre gondoltam , miszerint teszek rá egy ventit. Azt én is vágom ,hogy a szabályzáson múlik minden.
Tudsz eladó használt , de garos Everest 400-ast itt a Ph-n ?
(#36618) d@minator :
Az az igazság ,hogy nem tudom hol van a gép ilyen tekintetben. De ha ilyen stílusú "tápfőzős" asztalban lesz akkor kirakatom vele mellé ,hogy járjon a levegő.
[ Szerkesztve ]
-
MALK
tag
Sziasztok lehet hogy nagyon sokan írnak ide ilyen kérdésekkel de úgyérzem itt a helye.
Adott egy konfig:
-ASUS p5b-premium
-c2d E8400
-2*2 gb crucial ballistix tracer
-ATI 4850ehez szeretnék egy házat és egy tápot veni gondolom egy antec 3 sanota a vele járó 500W EarthWatts 80+ minősítéssel rendelkező táp jó lessz a konfignak.
Előre is köszi a véleményeket. -
Hulk24
aktív tag
Srácok!
Adott egy konfig:
Asus P5K Deluxe
Intel E6600 @ 3.2Ghz
4x1Gb Kingmax 1066mhz
DVD író
ezt egy FSP Bluestorm 350W mozgatja. Elbír ez még egy Nvidia 250GTS karit??
THX -
mandras81
senior tag
Sziasztok!
295 GTX-hez milyen tápot javallanátok (az ár nagyon fontos szempont)?
A használatiban jól olvastam, hogy 6 és 8 pin-es csatinak is lennie kell a tápon?
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Most ilyen tápom van : Model No. : FSP350-60GLN(80)
És rendeltem egy ilyet : FSP ATX 400PNF, de ez a Model No. : CRG450Azt szeretném kérni, hogy valaki le tudná nekem fényképezni a táp oldalán vélő címkét, akinek a CRG450-es tápja van? vagy esetleg egy képet belinkelni róla?
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy melyik a jobb a kettő közül?
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
válasz mclaren777 #36636 üzenetére
Ha tényleg megegyezik, akkor a CRG-s megy a gyengébbik gépbe...
ugyanis a CRG450-is elmarad a 350-60GLN-től
Mindenesetre a köszi a linket.YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Májsztró
addikt
A tápos huszár nincs már Ph-n ? Tápot kellene vegyek
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz d@minator #36634 üzenetére
Egyszer már volt ebben a topicban egy nagyobb vita arról, hogy mi kell a GTX295-höz vagy HD4870x2-höz. Végül ott lyukadtunk ki, hogy az 520HX nem megfelelő, mivel túlságosan csúcsra lenne járatva, és az nagyon nem tenne jót neki, mivel alul van szabályozva a ventije. Én már több elsült HX520-ról is olvastam, pl stol mester írta nekem, hogy az egyik magával vitte az alaplapot is.
(#36631) mandras81: Ha olcsón kell, megbízható tápegység ehhez a kártyához, akkor én ezeket ajánlom:
CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W 21.875Ft
CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W 23.001Ft[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
jegenye77
addikt
Hali!
GTX280-hoz elég lenne a CORSAIR 400CX tápom?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.