Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak kéne egy telefon, csak egy a fontos: minél nagyobb kijelző.
Lehetőleg 4,5-5 colos kéne.
Eddig a Navon Mizu M500-ast néztem, de nem kéne neki ilyen erős hardverrel rendelkező, és talán jobb lenne egy ismertebb márkájú...
Árban olyan 40, max 50 ezer lenne rá.
Ennyiért mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm! -
MATEO6600
őstag
Xiaomi redmi 4x árkategóriájában van nála jobb vétel jelenleg?
5 col a lélktani határ, annál nagyobb semmiképp se kéne. -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Az alábbi készülékek közül melyikeket ajánlanátok?
-HUAWEI Y6 (2017)
-HUAWEI P9 LITE MINI
-HUAWEI P8 LITE
-HONOR 7 LITE
-SAMSUNG GALAXY J3 (2017)Árban nincs nagy különbség.
-
MATEO6600
őstag
Tiszteletem!
Sikeresen eltulajdonították tőlem a Redmi 4X-emet, és keresem az utódját.
A lényeg, hogy maradnék a márkánál, és az árnál, szóval ilyen 40-50ezer ft tájékán.
Másik és egyben utolsó szempont a képernyőméret: ez 5 colos volt, és a maiak meg óriási tepsik... nem szívesen mennék efelé, de úgy látszik meg kell békélnem a nagy mérettel -
MATEO6600
őstag
válasz batai15 #125892 üzenetére
Mit ajánlanátok utódnak?
Nem szívesen mennék 5 col fölé, de valszeg meg kell békélnem. De ha van a Xiominak e méret körüli modellje amiről nem tudok, szívesen fogadnám az infót.
Úgy is kérdezhetném, hogy ha már a méretettel megbékélek, Redmi 5-nél van-e jobb vétel azért az árért? -
MATEO6600
őstag
válasz Viktor0610 #125897 üzenetére
Nem akarok ugyanennél a modellnél maradni, akkor már újítanék.
Azt néztem, hogy a Redmi 5 igaz, hogy 0.7 collal nagyobb, viszont csak 1 cm-rel magasabb.
Jó vétel lenne? -
MATEO6600
őstag
Telefont akarok vásárolni Gearbestrúl, de 150 USD felett megvámolnak tudtommal.
Én az Expedited Shipping methodot választanám, mert így ér hozzám a leggyorsabban.
Szállítási díj nélkül 150 eur alatt van, szállítási díjjal már felette.
Ezt is bele kell kalkulálnom a vámolás miatt?+1 kérdés:
Xiaomi Redmi 5 vs Mi A1 közül melyiket választanátok?
Árban 20 euró különbség van, kb nem számít semmit.[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Üdv!
Mit ajánlanátok egy meglévő Redmi 4X tulajnak aki maximálisan meg van elégedve mindennel, kivéve a kamerájával? Szóval valami hasonló árkategóriájú (max 50-60k), de jobb kamerás Xiaomi érdekelne.
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Xiaomi A1-emet szeretném lecserélni egy újabb modellre, kb 50-60ezer ft nagyságában, egy újabb Xiaomi-ra.
2 probléma van:
- A lehetőségek tárháza hatalmas (húde szépen mondtam ), kb hetente jönnek ki újabb modellek hasonló kategóriában, és képtelen vagyok dönteni. Egyáltalán érdemes-e most vennem, vagy várnom kicsit mert 2 hét múlva jön egy best-buy telójuk (bár feltételezem ez mindig így van).
- A méret.A jelenlegi telóm 155 mm-es, és rendkívül zavaró, hogy szétnyomja a zsebemet. Ezért semmiképp nem mennék e felé, sőt lehetőleg kisebbet szeretnék, de ahogy látom ez kb lehetetlen. A redmi 6/7A jó lenne méretben, de elavult modelleknek tűnnek, és nem akarok úgy járni mint az A1-gyel, hogy vétel után már csak pár hónap FW támogatást kaptam.Ha valaki tudna tippet adni, azt meghálálnám
-
MATEO6600
őstag
válasz elfelejtette #152794 üzenetére
És miért "lett volna" ? A Mi 9 SE-t nézegettem mikor kijött, mert megfogott a mérete.
Már nem kapható, vagy már nem számít jó vételnek? -
MATEO6600
őstag
válasz elfelejtette #152797 üzenetére
Közben találtam, de 300€ már nem az én árkategóriám.
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Redmi 9 árkategóriájában van jobb vétel nála? Nem tudom mennyire jó ár-érték arányú készülék, a mobilarena tesztje alapján nem volt túl szimpi. (és bevallom túl nagy méretű, de ahogy látom meg kell barátkoznom vele, mert manapság standard)
-
MATEO6600
őstag
Sokaknak és nekem is aktuális kérdés volt a milyen telefont vegyek 50k~ környékén, amire rendszerint a válasz Redmi 9 / Note 8T volt. De melyik a jobb vétel? Erre én sem kaptam választ. Kicsit utánajártam dolognak és ez alapján egyértelműen a Note 8T-t választanám az alábbi 4 szempont miatt:
- készülékház minősége
- készülékház mérete (-5 mm)
- jobb kamera
- "jobb" CPU (snapdragon > Mediatek részemről) -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 11-et terveztem venni, viszont ahogy látom ebben nincs 5G.
Kb 2 évre szoktam telefont venni, 5G nélkül mennyire jövőtálló a jelenlegi trendek szerint?Van esetleg egy ajánlottabb modell, ami minimálisan drágább?
REDMI NOTE 11 PRO 5G-t néztem még, ez talán még beleférne árban is, viszont nekem már a Note 11 magassága is határ volt, ez még nagyobb. Van esetleg ajánlott ilyen tudású modell kisebb méretben? Vagy azok mind 4 giga ramosak?
Mert a legalább 6 de inkább 8 giga ram cél lenne (future proof) -
MATEO6600
őstag
Sziasztok,
Poco C40 árkategóriában létezik hasonló telefon 4 GB Rammal?
Körüébelül max €150-ért vennék telefont, és Poco C40-ben minden megfelel, csak a 3 GB Ram nem tetszik. -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Manapság €200 vagy 80.000 HUF környékén milyen telefont ajánlott vásárolni?
Nincs különösebb cél, azon kívül, hogy ne avuljon el félév alatt, ne legyen hulladék kamerája, illetve ne legyen tetű lassú. Jelenleg egy Honor 10 lite-t hivatott leváltani, remélhetőleg ebből az összegből nem csak alacsonyabb szintre lehet váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest