Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali gondolkoztam hogy Iphone -t vegyek-e. Mi a különbség a 4 - 5 - 6 között? 4S-t szeretnék venni és afelől szeretnék érdeklődni hogy megéri-e anyagilag újonnan néztem 70-80 ezer között van az ára és nem-e túl elavult az 5-6 hoz képest. Mennyiben tud kevesebbet, és hogy drága-e a javításuk, vagy van-e nekik esetleges hibáik (lefagyás, újraindul ilyesmik..)
Választ előre is köszi!
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali! Nokia Lumia 530 vélemények? előny hátrány ? megéri-e ?
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali megint! Galaxy Ace 4 ről vélemények? (hátrány előny ilyesmik )
[ Szerkesztve ]
-
Scrake^;DD
aktív tag
Üdv! tudnátok pár indokot adni miért vegyek Iphone 5S -t? Mert eléggé bejön a telefon külsőre, belsőre megfelelne számomra csak azon vagyok, hogy ennyi pénzért lehet jobbat is tudnék venni.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz amadeus11 #92532 üzenetére
úgy érzem hogy az iphone 5s-ben minden megtestesül, mert én nem szeretem azokat a raklap méretű telefonokat amik még a kezedben sem férnek el, Az android shopról kb alig használok valamit a főbb dolgok meg vannak Apple shopon is szóval... fogtam már 5s-t és a súlya is pont megfelelő és tapintásra is kellemes fogni. Így a vége elég nyálasra sikeredett
-
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Új telefon vásárlása előtt állok valószínűleg előfizusba iPhone-ról váltanék androidra (f@sz kivan az apple sz@rságaival már ) Nem nagyon szoktam nyomkodni, sem játszani rajta, Messenger, facebook, instagram telefonálásra használom többnyire. Telenornál nézegettem a telefonokat mivel 20 as vagyok és a Nokia 5 széria ütötte a szememet specifikációkat elnézve sem rossz. Vélemények? Esetleg hasonló árkategóriában alternatívák? Köszi!
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz diegho #129279 üzenetére
Low end? a huawei y6 2018 as "low end" android ugyan azt tudja mint az apple x csúcstelefonja még az a felesleges arcfelismerő funkció is benne van. Kettő közt talán annyi a különbség, hogy az egyik 50 a másik 450 ezer forintba kerül. És még hardveresen sincsen az az eget rengető eltérés de hát apple... ugye mutatni kell kívülről, hogy milyen jól megy a szekér aztán egy matracon alszik albérletbe na mind1..
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest