Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Sikerült elejtenem az Xperia L-em és olyan drága hozzá az LCD,hogy lehet inkább beruháznék valami kínai csodára.
Ezt az oldalt nézegetem,de van kínálat bőven.
4inches kéne, olyan aminek a fényképezője is jó.
Van valami best by?
Ha picit eltér,mondjuk 4,3-as azsebaj.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
válasz LvaráZsolt #42470 üzenetére
Sonykat nem venném, egy kalap szr a kamerájuk, a képek,videok minősége katasztrofális.
Mondjuk ahogy nézem a többi felsoroltnál is elég rossz a kamera.
Megbízható androidot még találtak fel, talán a dupla árú nexusok, G2 szint már nem rosszak.
Az említett moto g lehet még jó megoldás.
Esetleg Blackberry z10? Tmobilnál occsó,de persze az nem droid...[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz motoflug #41517 üzenetére
Tuti lesz?
Wp-közül valami használható a korábban megjelölt feltételekkel?Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Bkrisz9 #41513 üzenetére
4s-en nagyon agyalok,mert az megfelelne, sőt árban is oké.
Az tántorít el,hogy kicsit elavult, az új frissítésekkel csak lassabb lenne,tehát két évig egy úgymond elavult telót fizetnék.
Vagy ez hülye hozzáállás?#41514) motoflug Nagyon tetszik, szép telefon,de egyrészt félek ezektől a "majd lesz" frissítésektől (sose javítanak semmit), másrészt meg a BIS előfizetést is kicsit macerának tartom.
Egyébként ennek ellenére gondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Asszem másképp teszem fel a kérdésemet,mint eddig.
Olyan telefont keresek ami kb 50-60ezer szolgáltatóknál 2éves kb.7ezres előfizetéssel.
Ami fontos,hogy ne kelljen vele szrakodni,mókolgatni,romolgatni, kezembe vegyem és működjön.
Emiatt talán nem androidban gondolkodnék,de ha van ötlet meghallgatom szívesen.
Ami fontos: VIBER (sajna emiatt BB z10 kiesett,csak mókolgatva megy félig), net alapfunkciók (email,face stb) és hogy jó képeket készítsen. Olyat,ami egy tizes listán minimum hetes!
Méretre 4inches kéne kb.
Na,leírtam az álmaimat,várom a valóságot létezik ilyen?Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Xperia L-emet akarnám elcserélni valami hasonló tudásúra,csak olyan kéne,amivel legalább közepes képeket és videokat lehet csinálni,mert ez használhatatlan.
Ami fontos,hogy ne legyen nagyobb, sőt,ha picit kisebb az se baj,szóval olyan 4inch körüli lenne az ideális.
Ajánlották a lumiákat,csak valahogy wp hez nincs sok bizodalmam, a 620 meg szintén nem acélos képek terén
Mi lehetne még alternatíva?
Ja,még annyit,hogy ne legyen sony!!![ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz gezu1025 #40040 üzenetére
Én biztos nem vennék ilyen helyen.
Bármi van szerinted hogy fognak viszonyulni hozzád?
10-15ezret simán megér egy normális garancia!(#40042) gezu1025 Ja,az más. Hát akkor neked kell eldöntened,mindenesetre szerintem ezekre a garanciákra gondolj úgy,mintha nem is lennének.
A telefonok meg valahonnan beszerzett valamilyen készülékek lesznek.
Fingom nincs melyik bolt megbízható,mindig szolgáltatónál veszem, de Ray topicba többen írtak mindenféle ázsiai menüs készülékekről, amik mikor elromlottak hetekig csücsültek a Rozika gsmben, majd visszakapták ugyan olyan hibásan,mint ahogy beadták.[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok! Valószínűleg off,de jobb ötletem nincs hogy hova forduljak,szerintem ti biztos tudjátok,hogy van-e rá valami megoldás,hogy kiderítsem nulla perces-e a készülék.
Így jártam.[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz -Faceless- #39777 üzenetére
Nekem viszonylag kis kezem van és Sp-t se vennék soha
-
-HajTömeg-
őstag
5c-ről mobilaréna tesztben azt írták konkrétan kettő dologban különbözik az 5-től
A műanyag hátlapban és az erősebb aksiban, szóval nem mondanám butított változatnak.
Persze a Ray-t már nem veszem alapul,csak az a baj,hogy azóta bármelyik androidos telefon totyikját olvasom mindenhol ugyanaz a probléma.
MIkrolaggok és megbízhatatlanság.
Általában az ébresztő nem működik rendesen és ezekből meg marhára elegem van, félek tőle,hogy megint belecsúszok egy ilyen készülékbe.
Mondjuk a T is segít a választásban,mert múlthéten még 20-al olcsóbb volt az 5c...[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz -Faceless- #39772 üzenetére
Már megtapogattam. Neked volt már ilyen péklapátod? Ez kétkezes telefon?
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok.
Elég fura kérésem lesz,két tök más telefont néztem ki,de hátha írtok valamit,ami megkönnyítené a döntésemet
Egy LG G2 és egy Iphone 5c közt vacilálok.
A kinézett előfizetéssel a G2 20ezerrel olcsóbb.
Amire nekem kéne: viberezés, emailezés, telefonálás és fotó-video is fontos.
Eddig droidos voltam,de marhára elegem van a sok újratelepítésből,megbízhatatlanságból,akadásból.
MOst van nálam egy 3gs és komolyan mondom,ha a kamerája HD lenne meg is tartanám, az eddigi Xperia rayemhez képest felüdülés ez a telefon.
Ahogy olvasgattam a teszteket és a topicokat a G2 is akadásmentes, persze pár droid hiba ott is előjön.
Azt nem tudom,hogy pl a nagy képernyő mennyire előny -mert biztos szép rajta minden-, vagy mennyire fogok tőle agybajt kapni.
MOst az iphone 3gs-nél is alig érem át a képernyőt,mikor vissza akarok lépni a bal felső sarokban lévő nyíllal.
Szóval vacilálok Szerintetek?
Tudom egyéni döntés kérdése,de nehezen akar megszületni ez a döntés.
2 évre veszem,jó lenne,ha nem szívnám meg úgy,mint legutóbb a ray-el.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Ahogy a készülékeket nézegetem felmerült bennem egy kérdés.
120-150 körüli készüléket keresek a Tnél és a legfontosabb,hogy ne akadjon, bírjon 1 napot viberezéssel is és jó fotókat készítsen.
Ahogy itt korábban beszéltük szóbajött az LG G2, a Huawei Ascend P6 és a szifon 4S is.
Igazából szeretek új dolgokat venni és ez az egyetlen,ami a 4S ellen szól,de a gyakorlatban miben tud ez kevesebbet,mint egy G2?
Ok, LTE képes az LG, de ezt leszámítva.
1 napot ez is kibír, lagolásról szó sem lehet az esetében és vizuális pontszáma pl mobilarénán 9,5, szemben a G2 8ával.
Miben jobb mégis egy G2 vagy egy P6? (mérete persze más, nekem valószínűleg mindkettő megfelelne)
Tudnátok segíteni? Mit tudnak ezek a mai droidos telók,amit az S4 nem?[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok,megint itt
December első napjaiban jár le az előfizetésem és szeretnék 110e körüli kategóriában egy jó telefont, szerintem a T-nél,mert a voda drága, a Telenor kapcsolási díjai meg pofátlanok.
T-nél 9ezres havidíj mellett havi3ezer körül elhozható telefonok nekem ideálisak anyagilag.
3 fő szempontom van.
1. Ne akadjon
2. Kibírjon 1 napot viszonylag sok használat mellett is, pl,ha sokat viberezek. (videot nem nézek, zenét nem hallgatok)
3. Jó képeket készítsen. És ez legalább olyan fontos,mint az első kettő.Namármost így elsőre ami nálam szóba jött az az S3,de ezt sokan szídják,még LTE változatban is.
S4 mini,de ahogy néztem képkészítés terén elég ramaty.
Szifon 4S, amivel igazából nem lenne gondom,de mivel egy kétéves technológia, kicsit félek,hogy bizonyos, általam kevésbé ismert újítások hiányoznának. Jól járok egy 4S-el?
Nexus is tetszene,de ha jól néztem csak telenornál van.
Megmondom őszintén,hogy LG-ket, huaweieket nem is nagyon ismerem.
Az optimus G-t dicsérik,de ez sincs T-nél.
Sonyt nem szeretnék,most az van, pocsék telefon.
(biztos nem mind az,de sonyt egy darabig hanyagolom)
Szerintetek milyet vegyek? A felsoroltakon kívül is jöhet bármilyen ötlet.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Szifon S4 és Samu S4Mini közül melyiket választanátok?
Egyik oprendszerrel sincs gondom (bár most droidos vagyok,de ez egy Ray-el inkább átok), a legfontosabb szempont,hogy ne akadjon, sokáig bírja az aksi és szép képeket csináljon.
Szifon felé hajlok.[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Ha egy márkáról véleményt mondunk az már általánosítás.
Mégis valahogy csak le kell írni,ha problémánk van vele.
3 szor cseréltek kijelzőt, egyszer alaplapot, egyszer rezgő motort,a teljes készülék ki lett már cserélve,ennek ellenére egy megbízhatatlan fosh.
Most erre mit mondjak? Nem hiszem,hogy ez egyedi balszerencse lenne.
Egy ilyen szintű gyártótól...
Kiadják az ICS-t,ami tele van buggal, rá 1 évre hivatalosan csatolják a gari papíromhoz,hogy rakjam vissza a GB-t.
Persze ettől a 2évre rá gyártott Sp lehet jó, ebben igazad van.
De szerintem az is érthető,hogy nem szívesen veszek újra sonyt, mert kipróbálnám,hogy esetleg egy másik gyártó nem figyel-e jobban a minőségre.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Nézd,ha van egy telefonod,amivel a két év alatt a létező összes hiba előjön,akkor szerintem nehezen veszed rá magad,hogy vegyél egy ugyan olyan márkát mégegyszer.
Igen,általánosítás, de szerintem érthető,hogy tartok attól,hogy megint belefutok egy szrba.
Biztos te is voltál már úgy tárgyakkal, pl kocsival,hogy amelyikkel sokat szívtál,arra azt mondtad: Na soha többet fiat, peugeot vagy akármi.
Pedig lehet,hogy egy másik évjárat, másik típus nem rossz.
Mégis valahogy elment a kedved a további próbálkozásoktól.
De mondom senkit sem akarok megsérteni,biztosan jó telefonokat gyárt a sony,csak nekem nem volt szerencsém.
Remélem így elég PC.
Kinyitható motorolám nekem is volt, soha többé nem vettem motorolát[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz ablack #23555 üzenetére
Soroljam?
Annyi elég,ha azt mondom,hogy bár nem vittem mindig szervizbe, mégis betelt a garanciajegy és külön kellett hozzá kapcsolni egyet?
Persze tudom,hogy nem egy kategória, lehet,hogy egy tipusból nem érdemest a teljes márkára vonatkozó következtetéseket levonni,de valahogy most úgy érzem hlye lennék ezek után megint Sonyt venni.
Az a baj,hogy nagyon nehéz dönteni,pedig sürgősen kéne egy új telefon.
Az Sp fórumát olvasgatva alighogy elkezdték forgalmazni végre (gyakorlatilag egy pár napja lehet kapni,mert eleinte leállították a forgalmazást valami oknál fogva) már jönnek a hibák.
Lefagyott,kijelző csere stb.
Tudom,igaz,biztos minden telefonnál előfordul ez,de akkor is elég nehezen veszem rá magam,hogy megint belevágjak egy ilyen készülékbe,aztán meg 2 évig szívok vele.
SG3al tökre kibékülnék, erre voda majdnem dupla annyiért adja,mint a másik 2 szolgáltató.
HTC ből is alig forgalmaznak,nagyon gyér a kínálatuk.
Nokia,na az van szrásig...Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Szerintetek megéri még iphone 4 -re bevállalni 2 év hűséget?
Vodánál 50ezerbe fájna a dolog kb.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Röviden életem története
Igazából nem tudom,hogy csak a Ray -emmel szívtam meg és magasabb kategóriában minőségibb telefont csinál a Sony, vagy megéri várnom még fél évet és szolgáltató váltással vegyek egy S3-at?
Ahogy nézem vodánál szinte minden telefon horror áron van, Sp-kivétel.
Ezért nem tudom ott megvenni az S3-at.
(110 úgy,hogy 10 éve náluk vagyok és 2 évre bevállalnék egy 8ezres előfizut. Vicc. MIndenhol máshol belépő előfizetőként 70-75)[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Vodánál irreálisan drága az S3. 165e.
2 éves előfizuval, úgy hogy 10 éve náluk vagyok 110 kb.
Mindenhol máshol 70 körül van 8rugós előfizetések mellett.
Ha nem tetszik az SP és szolgáltatót váltok,akkor valószínűleg S3 LTE lesz.
Sajnos az még pár hónap,mert akkor meg kell várnom az hűségem végét.[ Szerkesztve ]
-
-
-HajTömeg-
őstag
Xperia Sp és Salaxy S3 közül ti melyiket választanátok?
-
-
-HajTömeg-
őstag
válasz pit stop #21268 üzenetére
L?
Olyat nem találtam náluk.
Az Sp-vel szemezek, csak írnának már rá valami árat...resi.e04 Köszi, a vodánál nem találok olyat,ez a baj
Elég gyér a kínálatuk[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
A HTC Desire X-ről mi a véleményetek?
Ezeknek a feltételeknek megfelelő telefont keresek.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok.
Lassan lejár az előfizetésem és eléggé bajban vagyok,nem tudom mit válasszak,egyáltalán van-e számomra megfelelő a piacon.
Most egy Xperia Rayem van,amivel nagyon sokat szívtam, szabadulnék tőle.
A rayhez képest kéne egy nagyobb, legalább 4-es kijelzőjű (nagyobb lehet) és gyorsabb telefon,mert megőrülök a sok akadástól.
Fontos még,hogy jó minőségű képeket készítsen, sokat fotózgatok.
Mindezt viszonylag olcsón, olyan 70-80ezres kategóriában,mert nem akarnék 130-150et költeni a telefonra.
A vodánál nézelődök, továbbra is bevállalnék egy előfizetést,de lövésem nincs mire váltsak.
Nézegettem pl az S3 minit,de nem érezném túl nagy előrelépésnek.
A boltban nyomogatva össze-vissza akadt. Persze jobb,mint a Ray,de nem sokkal tűnik jobbnak.
Gondolkoztam valami olcsóbb kínaiban,de pl a Huawei Ascend G510 kevés RAM-ja és szörnyű képei lehangolóak.
Nokia is szóba jött, de a 620 totyikját olvasva nekem elment a kedvem.
Ráadásul egy ismerősöm folyamatosan 610-ről posztol facebookra, hát senkit nem akarok megbántani,de a 4éves, 2 megapixeles samsungom különb képeket csinál.
Az S Advance-t ajánlottátok még korábban,ami meg mondjuk nem egy túl új telefon, nem tudom egy S3 minihez képest jobb-e...
A szifonok drágák, az S3 és a Note2 irreális, nekem ennyit nem ér egy telefon.
Ha valakinek van valami ötlete ezeken kívül azt köszi[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok
Májusban lejár a hűségem és szeretnék váltani.
MOst egy Xperia Ray-em van,amit utálok.
Méretre kb. iphone nagyságú kéne minimum, az oprendszer tökmindegy (mind szr), árban a max olyan 70körüli készüléket céloznék meg.
Ilyen áron van olyan telefon,ami nem akad és szrakszik sokszor akár 10mp-ig is,mielőtt kiírná,hogy az elindított alkalmazás leállt?
Baromira elegem van ezekből a hibaüzenetekből,akadásokból, várakozásokból.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok, egy kedves barátnőm kért meg,hogy segítsek neki,mert a munkahelyén üzleti tarifával vehet most (holnap) telefont.
A felhasználási körre nem tudott válaszolni,első okos telefonja és igazából annyira nem érdeklik a telefonok,de muszáj lecserélnie a régi nokiáját.
Szerintem max emailezésre és a kislánya fotózgatására használná, úgyhogy azt mondom az fontos,hogy a kamerája nem legyen nagyon rossz. Oprendszer is mindegy.
Ezek közül választhat (tudom a többsége régebbi,de ez van)Lumnia 610
Samsung galaxy ace
Xperia tipo
Nokia asha 300
Nokia c503Ez tehát a választék, utána is olvasgattam, mobilaréna a C5-03-at lehúzza, tipo és lumnia 610 kapott ajánlott cetlit. Viszont tipo kamerája gyengécske.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Szerintetek az Xperia Ray-hez képest melyik lenne az a középkategóriás telefon,ami gyorsaságban előrelépés lenne?
Úgy érzem kicsi nekem ez a Ray és akadós is, váltanék és akkor már nagyobbra.
Pl a Blade 3 szerintetek előrelépés lenne?Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
ZTE Blade 3 ?
Az Ascend g300-nál azt írják "Android 2.3 operációs rendszer".
Ez azt jelenti,hogy frissebb nincs is rá?[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz ígyvanferi #6609 üzenetére
na,ezt benéztük,ahogy kell,mindnél az volt,hogy 0ft-tól, gondolom,ha bevállalsz egy havi 20ezres előfizetést
Sorry,nem tudtam,hogy ez ilyen drága telefon.
Valami középkategóriás kéne,amit tényleg el lehet hozni nulláért vagy occsón, G300 kategória.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Egy barátomnak keresünk okostelefont,ebben kéne segítség.
Sajnos elég rossz a szeme,kicsit nehezen pötyög okostelefonon,de váltani akar,ő tudja.
Így a képernyő mérete nagyon fontos ,nem lehet pici.
Netezni, telefonálni,fotózgatni akar vele, játék nem fontos.
Pannonnál nézelődtünk,ezek tetszettek:
HTC ONE X+
Huwaei Ascend G300
Persze más telenoros telefon is érdekel,ha szerintetek ezek nem jók.
PL ez a telenor one touch S ?
Erről még nem is hallottam[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest