Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
válasz #16199936 #131433 üzenetére
Mi a1-em volt iphone elott. Az is 5,5col..haat szokhato vegulis. Tepsire az ilyen mate 10 prokat ertettem. Azt mar rendesen ket kezzel kell fognom hogy el ne ejtsem.
Es amugy mit tud a htc u11? Megfelel azoknak amiket leirtam nagyjabol?
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Ájvé
veterán
válasz #16199936 #131395 üzenetére
Akkor bocs, 10 óra munka után van hogy összefolynak a kommentek. Amiket írt amúgy 100 alatt vannak (Nokia 6.1), bár Siroccon kívül nem tudok más Oledes Nokiát lehet csak ezeket nézte eddig.
A Zéé:
Akkor ennyiért már találsz Nokiát is. Esetleg Mi A2-t nézd még meg, bár akku időben nem a legjobb. Ha nem fontos a pure droid akkor Redmi Note 5 ebben az árban (70k) még jó vétel, S636, kamera jó közepes szinten (mai szemmel), MIUI viszont más mint a gyári android, nézz utána vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz #16199936 #131392 üzenetére
Mutass légyszives 100 alatt Oled kijelzős telefont itthon ami nem Samsung. Meizu (Pro 7, P25-el nem biztos hogy beneveznék rá) van még, de az gyenge, írtam is egyébként hogy nem nagyon van Samsungon kívül Oled kijelzős telefon 100 alatt, ha olvastad volna.
Neki segíts ne velem kötözködj, tudsz jobbat akkor elő vele én is kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest