- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A xperia U megbízható, kétmagos, és újabb. Gondolom egyik készülék sem ütött kopott. Amit neked kell eldöntened, hogy a kijelző mérete megfelelő vagy sem. A tárhely kérdése ahogy olvasom nem probléma.
Ahogy itt az aprón nézem az árakat, nagyjából egy ársávban mozognak.
A Xperia kevésbé barkácsolható szoftveresen, mint a Samu, de ahogy olvasom nem nagyon babrálod. Ebben az esetben a Xperia még jobb is lehet, mert a Sony sokmindent megoldott alapból.
Amúgy babrálás szempontjából az S+ amúgy is egy "mostoha gyerek".Tedd egymás mellé a kettőt, és ha neked bejön a Sony cseréld el.
Lesz egy újabb telefonod, amire tovább van garancia.
Mivel nem romolgatsz, így nagy fegyvertény szerintem, hogy a Sonyra jön a friss szoft hivatalosan, a Samsungra nem. -
DS39
nagyúr
nem tudom, ha a kollégádnak a te telefonod tetszett miért vett Xperia U-t? vagy ha már nem kapott újat, akkor hasonló hardverű telefont. az AMOLED kijelzőt leszámítva az Alcatel OT-995-tel megegyezik a telód.
ha az akku idő nem zavar hogy kevesebb lesz ill. a kisebb kijelző, akkor szerintem nyugodtan cserélhetsz, hardveresen te jársz jobban. (ill. szoftveresen is mert erre van ICS hivatalosan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged