Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz CheGhost #85698 üzenetére
Szia.
Moto E-nel a fixfokuszos kamera es a napfenyben alig lathato kijelzo a gond es hogy nincs a Motorolakban magyar nyelv. Ha Emagtol rendeled egy tok ures garancialevelet fognak kuldeni, tehat gari szerintem felejtos. Ha a masodik generacios LTE valtozatra futja a keretbol akkor szerintem azt valaszd. Annal mar nem 2 giga szabad helyed van alapbol, hanem vagy 5 giga es tudsz kozeli kepet is loni az autofokusz miatt, valamint gyorsabb SoC van benne, gondolom a kijelzot is jobban latod majd nyaron.
Expansys.hu-n keresgelj meg ha Motorolat szeretnel.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
CheGhost
aktív tag
válasz CheGhost #85698 üzenetére
Jaj, néhány fontosabb szempontot kihagytam. Az utóbbi időben egyre ideges vagyok, és még ez a telefon mizéria is hozzájön... áh... egyre jobban a tipikus hazai emberkép kezd kiülni rajtam...
A kijelző esetében az 5"-t már nagynak találom,
illetve legalább 1 GB ram jó lenne benne, de ez már lehet, hogy normálisabb készülékeknél elvárás. De ezt nem tudom...[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest