- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Hát ezt tényleg nem hiszem el!
Budaörsön voltam, gondoltam beugrok az Auchanba a SIM-emet lecsippenteni micróról nanora, ha szerencsém van, akkor már ma kelleni fog a nano.Telenorba mentem, lendületesen, magabiztosan. Kb. 2 éve voltam a MOM-ban a Telenornál, akkor sima SIM-ről micróra vágattam. Egy perc se kellett, levágták, ingyen.
Szóval bent voltam a Budaörsi Telenorban, majdnem teljesen teli volt az üzlet - de neem, nem nyitunk ki több kasszát, csak egy van, ott tessék ügyintézni... Kivártam a sorom, kis híján negyed óráig dekkoltam ott, végre sorra kerültem.- Szia
- Szia, segíthetek?
- Igen, szeretném nano méretűre vágatni a SIM kártyám.
- Nincs csippentőnk.Elkerekedett a szemem. Budaörs nem egy kicsi város, van egy darab Telenor üzlet - de nincs csippentőjük. A MOM-ban lévő üzletben (ami van kb. 15 m2, szóval tényleg kicsi) bezzeg van. Majd megszólalt a csaj:
- A szervizes csávónak van, próbáld meg ott.
- Oké, köszi, helló. *fakemosoly*Elmentem a szervizes sráchoz.
- Sziasztok, vágtok ingyen SIM kártyát? - iszonyatosan kedves voltam, egy kicsit meg is lepődtem magamon.
- Szia, ötszázért szoktuk vágni.
- Oké.Icipicin múlt, hogy nem kérdeztem meg, hogy És most mennyiért vágjátok?. Inkább kisétáltam. Nem azért, mert fillérb@szó vagyok és nem vagyok hajlandó 500 forintot költeni egy ilyenre. Inkább az zavar, hogy eBay-ről 520 forint egy ilyen - ingyenes szállítással. Majdnem 1 vágással visszakapja a pénzét.
Holnap megyek a MOM-ba ingyen levágatni, csak azt nem értem, hogy máshol miért nem lehet ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest