Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz Jack Oneill #61281 üzenetére
-
UserX
addikt
Most bankoltam először az ESET védett böngészőjében. Semmi anomáliát nem találtam (lassan már ennek is örülni kell)!
-
UserX
addikt
KIS IS 2019:
Patch I for Kaspersky Internet Security version 19.0.0.1088 was released on October 22, 2019.
With patch I:
We've added support for update 19H2 for Windows 10 (version 1909).We've fixed found errors and further optimized the program. -
UserX
addikt
válasz Cs1csó #61652 üzenetére
Nekem ESET IS mellett van fent. Akkor most inaktiváljam? Nem találtam olyan hivatkozást, hogy kompatibilis lenne egyéb megoldásokkal, de olyat sem, hogy nem kompatibilis... Eddig ugye valóban kiegészítő védelem volt, de bekerült a 'Katana' motor...
Mitévő legyek?[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Cs1csó #61654 üzenetére
Eszerint:
'A Malwarebytes lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kiegészítő biztonsági megoldásként, vagy akár önállóan használják a programot. Értékeltem, hogy pontosan megadhatók az engedélyezni kívánt ellenőrzési módok, emellett azt is, hogy a beépített Windows Defender-t és Windows tűzfalat nem akarta folyamatosan kikapcsoltatni velem a program. Egy önvédelmi modul biztosítja, hogy a Malwarebytes-t ne támadják meg a rendszer egyéb védelmi eszközei. Ez azoknak jön jól, akik más eszközökkel együtt használják, mivel ilyen esetekben nehéz elkerülni a téves riasztásokat.'
csicso82: 5 év... Ki tudja, mi jön még?
Most olvastam a végét, a konklúzió baromság!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Tesztelgettem régebbi vírusmintán, az ESET elhasalt, az MBAM 4 fogta, viszont lassabban dolgozott mint a 3. EICAR 1-re az ESET ugrott, a 2-es verziókra pedig a BD TrafficLight (az ESET-ben ki van kapcsolva a TKV).
Tud valaki egyértelmű linket, hogy mit ajánlanak, maradhat-e csupán kiegészítő védelem, azaz megtűr-e egyéb irtót maga mellett?
-
UserX
addikt
Összeszedtem töredék angolságom és küldtem a supportnak egy tickettet:
'Dear address!
I have a Lifetime license. My question is: can I use Version 4 in parallel with other antivirus software (NOD32 IS)? Does your product have additional protection when the Katana engine gets in?Thanks:
...'
Kíváncsi vagyok mikor és mit válaszolnak!?
Alapból ki van kapcsolva. Viszont nagyon lomha a nem erőmű gépemen.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sticky Password Manager most ingyenes a BitsDoJour-on! Jó kis progi, de a Thunderbird-et csonttá fagyasztotta nálam , így leszedtem. Van free alternatívája?
-
UserX
addikt
válasz eladohardver #61691 üzenetére
Ott van még a Kaspersky Rescue Disk. Egyébként milyen vírusirtó volt fent?
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #61698 üzenetére
Az AVIRA, ha jól tudom csak magáncélra ingyenes. Ugyanez a helyzet az AVAST/AVG-vel is. Talán a CIS/CAV, az ami használható. Ennek viszont nem ismerem az erőforrás igényét, mert 10 éve nem használtam (nem tudnék benne megbízni...). Szóval, ha jogtisztává akarsz tenni mindent, nem vagy egyszerű helyzetben! Az MS Office-t kiválhatja az OpenOffice, nálunk is ez van, de nagyon sok a baj vele. Sokszor inkompatibilis az MS Office-el!
Semplar: +1
Nem rossz a 360 TSE, csak nem ismerem a licenc feltételeket. Le is lehet jelszavasítani, hogy a nebulók még véletlenül se piszkálják. Alapból egy saját cloud motor van benne, de lehet aktiválni AVIRA-t és BD-t. Ezzel viszont gondolom, hogy több erőforrást használ! -
UserX
addikt
válasz Winnie The P #61725 üzenetére
Az én értelmezésem szerint az ESET vírusosnak talál egy file-t, amit a KVRT megpróbál elérni és tisztának tartja. A kérdéses elemet további vizsgálatnak vetném alá.
-
UserX
addikt
Ha valaki (rajtam kívül ) bizonytalan lenne az MBAM Premium 4-el, itt a hivatalos válasz:
'I can confirm that Malwarebytes can be installed along with other security software. We have encountered cases where ESET antivirus was conflicting with our software, however, the issue can be resolved by setting mutual exclusions'
-
UserX
addikt
válasz Szellem. #61764 üzenetére
Nem kötekedés, komolyan érdekel, hogy ezt az 'egyértelműen' kijelentést mire alapozod? Én is KIS-ről váltottam a fent részletezett problémák miatt.
Az ESET különösebb rendszerterhelés, 'ugatás' nélkül csendben teszi a dolgát.
Vírussal 10x éve nem is találkoztam, pedig több progi megfordult azóta nálam (Dr.Web, EMSI, KIS...). Azért, mivel az ördög nem alszik megy az MBAM is, de így is gördülékeny a rendszer egy alsó kategóriás gépen.Szerk.: Ja, annyit csinált az ESET, hogy Outlook2010 alatt ezt a SPAM mapábba tette:
'Gratulálunk!! Az Ön e-mail címe a EUR870 000,00 euró átalányösszegu kifizetés és a Samsung Galaxy S10 + nyertesévé vált. A SAMSUNG YEAR END programból ezt az online programot a MICROSOFT FOUNDATION közösen szponzorálja. Az e-mail kézhezvételének visszaigazolásához és további útmutatáshoz vegye fel a kapcsolatot Helen Thomson asszonnyal e-mailben: helenthomason2009@live.com Köszönöm'
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Valószínűleg OFF, bocs, de bízom az itteni szakikban, már sokszor segítettetek!!! ESET IS és MBAM Prem. van Win 8.1-en. A proci folyamatosan 50%-on jár! Egymás folyamatait a kivételekhez adtam, de ha mindkettőt kikapcsolom, akkor is fent áll ez a - szerintem - túlpörgés. Mi lehet a ludas? Előre is kösz!
Szerk.: EMSI EK is lefutott, az is tisztának látta a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Köszi! Ettől én nem lettem okosabb !:
Szerk.: ránéztem még egyszer ez a folyamat a ludas!!!:
1 biztos, addig ma nem alszunk, amíg ez meg nem oldódik ('vicc')!
Érik a Win10 telepítés, de ezt a rendszert már olyan jól belaktam!
Más. A hó elején vettem a gyereknek G2A-ról NFS Origin kulcsot (az Offline módhoz is net kapcsolat kell, nincs is 'olyan csúnya' verzió) és végigvitte a játékot. Ez csak egy tapasztalat, mindenki maga döntse el, hogy rizikózik-e, mondjuk én PayPal-al fizettem, ahol él a visszatérítési garancia.
Ha a proci terheléssel kapcsolatban van valakinek ötlete, örömmel vesze, én is bevetem magam a Google-be!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz SunMount3r #62069 üzenetére
Én az itteni 'erőteljes nyomás' ellenére maradtam az ESET-nél.
Mikulásbá: +1
-
UserX
addikt
válasz SunMount3r #62072 üzenetére
Többen áttértek mostanában Nortonra, ki erről, ki arról, ki ezért, ki azért.
Androidos telóra feltettem a Nortont a fiókommal, de arra sajnos csak 30 napot adott. A droidos verzió kifejezetten tetszik!
-
UserX
addikt
ESET-ék még nem jeleztek vissza, ehhez képest a Norton malmai gyorsabban őrölnek.
Egy észrevétel: a Norton Androidos verziója iszonyatosan eszi az aksit. Más szempontból elégedett vagyok vele!
-
UserX
addikt
Tegnap este a zavarosban halászgattam, 'okosságot' keresgetvén. A BD TrafficLight több olyan oldalt tisztának látott (zöld pipa), amire az ESET ugrott (Chrome). Mérgemben eltávolítottam a bővítményt és feltettem a Windows Defender Browser Protection-t. Gyorsabb lett a weblapok betöltése, bár Speedtest-el nem mutatható ki a különbség.
-
UserX
addikt
Pofozgatom a rendszereim. Kicsit OFF leszek, bár az összefoglalóban a jelszókezelőkre is van utalás. A PC-n promóban felraktam a Sticky Password, ami nagyon tetszik. A laposra kerestem ingyenes alternatívát, a Bitwardent telepítettem.
1. A Sticky csak rendszer újraindításkor kéri a mesterjelszót, a Bitwarden alapbeállításon mindig, amikor megnyitom a Chrome-ot. Ez idegesített és 'Soha'-ra állítottam. Ez nagy biztonsági kockázat?
2. A Bitwardenben van olyan beállítás, mint a Stickyben, hogy ne csak a mezőket töltse ki, hanem automatikusan csatlakozzon is. Ha igen, hol?
Előre is THX!
Az ESET még mindig nem válaszolt a beküldött mintákra vonatkozóan. Mindjárt meg is nézem, hogy bekerültek-e az adatbázisba.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Jack Oneill #62273 üzenetére
A kitömörítés idejére kikapcsolom a rezdens védelmeket, azután ráeresztem a jobb klikkes keresést, végül a jobb egér 'Tulajdonságok'-al megnézem, hogy mennyit hagyott. Ennyire egyszerű, csak arra kell vigyázni, nehogy véletlenül dupla klikk legyen!
Nem küldöm be a maradékot, tanulván az előzőből, hogy rám se bagóztak!
-
UserX
addikt
Erre én is gondoltam, de nekem is alapon van minden, nem buheráltam!!!
ESETleg ez (bár nem tartom csaba1203 kollégát noobnak, hogy ne a legfrissebb változatot használná). Én újságos kóddal telepítettem. Több ötletem nincs. :
'Infantilizmus' :
Be-be nekem jobb ESET-em van, minta a tiéd! Boocs!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz csaba1203 #62362 üzenetére
Ne is ess! Tényleg X-akta a dolog, mert, ha csak egy fájlról lenne szó, az még betudható az adatbázisnak vagy akár a csillagok állásának, de, hogy 5 fájl...
Nem vagyok nagy gamer, de a progi 'pillekönnyű', nem nagyon szól bele az FPS-ekbe, szerintem. Nem tudom, ha szigorítanánk, változna-e.
Nálam még fut az MBAM is (paranoia ). A háttérben elvan a 4-es verzió, de ha meg akarom nyitni a kezelőfelületet vagy a keresést, legalább 1 perc, mire betölt (G3250, 8 GB, SSD).
-
UserX
addikt
válasz K Norbi #62384 üzenetére
+1 Én is erre teszem a voksom.
Jó termék az ESET, ha 'veszel újságot' fizetned sem kell érte, vállalható kompromisszum, de mi nem az ezen a termékpalettán? Ld. pl. G-Data amortizációját, amiről nemrég esett itt szó. Kőbe vésett szabály, hogy 100%-os és emberi butaság elleni védelem nem létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Elite: Dangerous
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Wise (ex-TransferWise)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest