Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Azon agyalok, ha már a nyugati fejesek a Kaspy-ra annyira ráálltak, a Dr. Web-et miért nem csesztetik??? Ha jól tudom az is orosz termék. Nem mintha kívánnám, én vagy 2 évig használltam, semmi baj nem volt vele.
A múltor a ƵøŁĭ által közzétett akció miatt majdnem elcsábultam!
Dehát van ugye 'promós' F-Secure-om... -
UserX
addikt
Sziasztok!
OFF, de nem teljesen, hiszen biztonságtecnika...Csaló (scammer) mail címeket lehet jelenteni valahol???
Néha elszórakozom velük, ha nagyon unatkozom, bár ez ritka!
Köszönöm!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes most Kaspy-t venni??? Szerintem nekem elég a STANDARD verzió. 2 PC + ' 1 Android.
Előre is kösz a választ!
-
UserX
addikt
válasz szaboi6512 #77467 üzenetére
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Kb. 3 éve a Nagy Tiszteletű 'Forró Cucc' kollégától kapott F-Secure-t használom. Az utóbbi időben azonban rejtélyes lassulásokat tapasztaltam Windows 11 alatt. A Win10-es, elsősorban munkára, böngészésre használt laptopnál nincs ilyen gond! Elővettem az utóljára kb. 10 éve használt Dr.Web-et! Elsőre nagyon tetszik! Igaz, hogy nincs magyar nyelv, de letisztult, könnyen kezelhető. Az EICAR-t nem ismeri. Jó lenne valami pakkon tesztelni, ha van valakinek, örömmel várom privátban. Egyelőre a 30 napos trialt használom, de találtam egy magyar oldalt, ahol az 1 PC+1 Android 1 évre ~7k. Elég fapados, közvetlen privát bankolást nem találtam és a böngésző védelem is hiányzik. Ha a kis beszámolóm alapján valaki ki akarja próbálni, bátran tegye!
Még annyit, hogy - ha valaki nem ismerné - ez is orosz technológia, de őket nem csesztetik.
-
UserX
addikt
Szinte éreztem (bocs!), hogy rá fogsz harapni! Nagyon hasznos a linkelt teszted, bár nem hiszem, hogy lényegesen gyarapítani fogjuk a felhasználók körét, hiába jó kis progi ez. Én is azért próbáltam összehozni egy kis recenziót.
Szerk.: az 1 év/1 PC/1 Android verziót már kifizettem, a szerintem 'szürke' zónában. Kivárom a 30 nap próbaidőt, csak azután aktiválom.
Webvédelemként tudsz ajánlani valamit? Most az EMSI van fent....[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz salaud #77649 üzenetére
Szia!
Kösz a választ, én is észrevettem, hogy a Windows frissítés a halála!!!
Ugyanez a jelenség tapasztalható, amikor teljes rendszerképet készítek, kb 1x/hó.
Most letettem a voksom a Dr. Web mellett!
Eddig semmi anomália!
Mint írtam a Win10-es laptopon marad, azzal nincs probléma!...![ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Az MS Outlook 2021 ki akarta lőni a Dr.Web bővítményét, mert 'lassítja'. Nem engedélyeztem neki, de már bánom, érdekes lenne tudni, hogy sikerül-e neki. Persze tudom, hogy kipróbálhatom, de most lusta vagyok hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Amúgy a Dr. Web-ről csak jókat mondhatok! Mióta leváltottam a F-SECURE-t nincs olyan gond, hogy néha majdnem egy perc kellett pl. a Chrome betöltéséhez. Ez viszont csak Win11-nél fordult elő, a laptopon a Win10 melett marad az F-SECURE. Érdekes módon a rendszermentés USB-s SSD-re is többszörösen száguld! Sajnos magyarul nem tud, de van 30 napos TRIAL. A felület meglehetősen puritán, a beállítási lehetőségekből szerintem pont annyi van, amennyi kell. Egyelőre a 'gyári'-val használom. Nálam ajánlott, ha mésis beszedek egy ransomware-t jelentkezem!
Ja, ha valaki nem tudná, ez is orosz technológia, de hosszú ideje szerepel a piacon!
-
UserX
addikt
Hello!
Nekem a 90 naposnál is ugyanazt a telepítőt tölti le, amit a 30-asnál...Próbáltam ráfrissíteni, de nem változtak a hátralévő napok...Először el kell távolítani az egész progit? Egyébként írtam, hogy megvettem...Tehát csak akkor érdekes, ha a napok összeadódnak. Nem tudod véletlenül, hogy a Dr. Web-nél ez, hogy működik? Előre is köszönöm!
-
UserX
addikt
Én 1 évre letettem a bizalmam és a voksom!
Régebbi mintákon teszteltem, 100%! Elég 'lomha', kicsomagolni engedi a virusokat, jobb egérrel viszont felismeri és eltávolítani is képes! Nincs fent virtuális rendszer így a futtatást nem próbáltam.
Ha van valakinek friss packja, köszönettel veszem privátban!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Router gondok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok