Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63101) #45687808


#45687808
törölt tag

Boldog Új Évet Minden kedves fórumtársnak!

(#63102) m.lala


m.lala
aktív tag

Boldog új évet mindenkinet! ;]

Kezdeném én is F-securral az évet, Esetet cserélném esetleg(micsoda szóvicc már józanodom :DDD ) tényleg egész jók az alzás árak és énis kiprobálnám, de inkább kérdezek:

Ha csak pc-re szánom van e tudásbeli különbség az IS és a SAFE között 2 évre 5.300.- vs 12.290.- amik jó ár /érték arányban vannak. Rászánom a pénzt, de ha nincs különbség tudásban akkor az olcsóbbat veszem.
[link]
nekem ugy tűnik mezei felhaszálóként különösebb igéynek nélkül elég nekem az olcsóbb is.
Finder
Protect your personal data if your Android or iOS device gets stolen or lost.
Ezt nem igazán értem, ez mit takar?

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#63103) Joker88 válasza m.lala (#63102) üzenetére


Joker88
őstag

" Protect your personal data if your Android or iOS device gets stolen or lost. "
ez az szokott lenni,hogy ha elhagyod az Android/IOS rendszerű telefonodat,amin fel van telepítve az az FSecure program,akkor "távolról" le tudod zárni a telefont,törölni róla a dolgokat.. És esetleg ha van az elveszett telefonon net/ aktív Wifi kapcsolat,be is tudod határolni a helyzetét..

De ezt a lopás elleni funkciót szinte az összes ilyen tematikájú termék tudja.. pl az Eset is Androidon.. --> [link] / mentette meg már a pic*ámat :D /

[ Szerkesztve ]

In loving memory of Garrett Lockhart

(#63104) Cs1csó válasza Dévacsen (#63100) üzenetére


Cs1csó
félisten

B.Ú.É.K.!

(#63105) tyan


tyan
senior tag

Boldog új évet kívánok Nektek!

(#63106) olivera88


olivera88
veterán

Ez a Bytefence anti malware mennyire megbizható?? Most találkoztam vele egy ismerős gépén. A trial verzió van neki, nem pró.
Nincs az MBAM szintjén gondolom?

LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_

(#63107) #86564352 válasza olivera88 (#63106) üzenetére


#86564352
törölt tag

Gyors Google után: Ez csak egy félkamu MBAM copycat, az ingyenes verzió eltávolítani se tud csak a fizetés felé terel és pár ingyenes extra szemét van belecsomagolva, nincsenek jó véleménnyel róla: [link] [link] [link]
Egy rakás ismert védelmi program létezik, ha a Win10 Defender nem elég, teljesen felesleges ilyen ismeretlen cuccokat használni.

(#63108) samujózsi


samujózsi
tag

A 360.cn az ugye egy kínai biztonsági szoftver szervere? (Vírusirtó+egyebek)
Ha egy új, androidos mobil sűrűn látogatja, az vajon miért lehet? (Samsung és ki van kapcsolva a víruskereső bloatware tudtommal)

Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM

(#63109) Szellem. válasza samujózsi (#63108) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Ezt kifejtenéd pontosabban?

(#63110) samujózsi válasza Szellem. (#63109) üzenetére


samujózsi
tag

Elnéztem, az új mobil csak egyszer járt ott.

Pár éve próbálgattam víruskeresőket, akkor botlottam ebbe a 360akármibe a google playen, 100M+ letöltéssel. Rövid ideig használtam, mert feltűnően sokat társalgott kínai szerverekkel, de részletekre nem emlékszem. Amikor láttam a proxy logjában ezeket hivatkozásokat, az jutott eszembe, hogy annak a fejlesztőjéhez lehet köze. De a vagy a google keresője ócskább még annál is, mint amilyennek gondoltam, vagy alig van róla infó a neten. Vègül az xda-developers fórumon találtam egy rövid beszélgetést, hogy talán egy a samsungnak dolgozó kínai fejlesztő cég állhat a háttérben.
Mindenesetre az elmúlt két évben minden samsung mobilunk keresgél ott egy update hivatkozást tartalmazó url-en átlag havi 1-4 alkalommal.

Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM

(#63111) #86564352 válasza samujózsi (#63110) üzenetére


#86564352
törölt tag

Igen, a Qihoo 360 egy kínai vírusvédelmi cég, hirtelen keresés alapján egy komment alapján partnerségben vannak a Samsunggal és a Device Care, Storage Analysis részeket üzemeltetik így valószínűleg emiatt látod hazatelefonál Kínába is. :) Gyűjtik a diagnosztikai adatokat.

(#63112) samujózsi válasza #86564352 (#63111) üzenetére


samujózsi
tag

Köszi. Az az igazság, hogy másfél órányi alvás után hajnalban, mobilról, proxy logban kutatni nem annyira jó ötlet :DD
Azért kezdett érdekelni a dolog, mert úgy láttam, hogy a párom karácsonyi mobilja nézelődik ott rendszeresen. De később kiderült, hogy egyszer nézett rá a log szerint, a többi az én két mobilom volt tavaly január óta.

Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM

(#63113) junior11 válasza #86564352 (#63111) üzenetére


junior11
veterán

Ha jól rémlik, ez is ahhoz a kínai konzorciumhoz tartozik, ami az Operát felvásárolta anno. Azóta külföldi fórumokon a többség adatvédelmi rémálomnak nevezi a böngészőt :D

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#63114) #86564352 válasza junior11 (#63113) üzenetére


#86564352
törölt tag

Jól emlékszel. Nyomulnak a kínaiak mindenfelé. A Tencent bevásárolja magát sok cégbe, a Huawei építi a hálózatot a fél világnak, kínai android mobilok.

[ Szerkesztve ]

(#63115) Cs1csó válasza #86564352 (#63114) üzenetére


Cs1csó
félisten

Pedig meg lehetne fingatni őket:
- a gyáraiknak bizonyos környezetvédelmi sztenderdeknek kellene megfelelnie
- a munkásaiknak bizonyos munkavédelmi, egészségügy, nyugdíj, ellátásban kellene részesülnie és persze szabadság

Egyből nem lennének annyira versenyképesek.

Persze az egész világ álszent pl. kb. a legnagyobb fogyasztók/fő (és ugye szennyezők is) a skandináv államok: fűtött járdák, 2-3 emberre 300nm-es ház, 2-3 autó, 2-3 évente új tévé, évente trópusi nyaralás stb.

[ Szerkesztve ]

(#63116) #86564352 válasza Cs1csó (#63115) üzenetére


#86564352
törölt tag

Az Apple helyi viszonyokhoz képest sikerrel próbálta terelni őket jobb körülmények felé. (Foxconn munkások öngyilkosságai balhé)

A skandinávok jól állnak öko lábnyom szerint. Nem hiszem annyira gyakori lenne a 300 nm ház és 3 autó. A tengerparti nyaralást tőlük nem sajnálom, több hónap sötétség után én is menekülnék napozni. :) + 1 db 200 fős teli járat elrepül Stockholmból Mallorcára az sehol nincs a top 1% gazdagok magángéppel heti útjainak öko lábnyomához képest. Technika fejlődik, az öt éve vett FullHD tévét már érdemes lecserélni 4K aztán jön a többi. A skandik elég környezettudatosak szerintem a hétköznapokban, inkább általánosítva az amerikai fogyasztók durvák az életstílusuk, Ázsia pusztán a létszám miatt, a Közel-Kelet a sivatagban olajból épített mesterséges légkondis városok amúgy szinte élhetetlen helyeken. Kína is csak azt csinálja amit korábban Európa és USA, csak a bolygót nem érdekli ki kezdte. Majd idővel elvégzi a vírusirtást a Föld, karanténba kerül a homosapiens.exe vagy ha észbe kapunk még menthető a rendszer.

Az igaz mindenki bűnős, én is most jó hogy figyelek nem veszek kacatokat, figyelek a szemétre, kevesebb hús, otthon főzés, nincs magángépem :D aztán karácsonyra én is netről vettem elektronikai terméket olcsóbban, jól megutaztatva felesleges csomagolásban fél Európán át és ki tudja előtte még mennyit utazott Kínából Rotterdamig a ki tudja hány ezer autónyi füstöt okádó konténerszállító hajón. + mi van ha vissza kell küldeni esetleg garanciában + Amazon raktári munkás pisálni se tud rendesen elmenni. + ha minden európai és amerikai polgár 50%-kal takarékosabb szentebb életet élne akkor is a nagy cégek és hadseregek kibocsátásához képest eltörpül, hogy XY nem házhoz rendeli a kaját vagy autóval a Starbucks-ba és mennyit finganak a tehenek. Szerintem Greta jól mondja felülről kell a lényegi változásnak történnie, a nagy képet nézve sokat nem számít én évek óta ugyanazzal a ruhaszatyorral megyek boltba nejlonzacskók helyett ha az ipar nem változik.
Sőt, manapság már az is elgondolkoztató egyéni szinten is a ló túloldalára se essünk át a nagy környezetvédelemben egy példával mentem a Sparba, látom egyenként fóliába csomagolt kígyóuborka. Elsőre WTF, másodjára belegondolva mégis az a kisebbik rossz, hiszen ha nem csomagolják be előbb megsérül kiszárad ilyesmi nem tudják eladni, szemétbe megy, újat termelnek helyette annak a vízköltsége, szállítási költsége és máris az első fóliázott uborka volt mégis a környezetbarátabb. [link] A másik megoldás pedig a vevőnek elfogadhatatlan: mi lenne visszatérnénk mindent a szezonjában eszünk című történethez? Nem, a vevő az év mindegyik napján akar uborkát venni.

(szerencsére az éveleji napok lassúak, volt időm ilyenekről gondolkozni, na majd hétfőn kezdődik tényleg 2020)

(#63117) #86564352


#86564352
törölt tag

Másodvélemény alkalmi telepítés nélküli free eszközök quick scan tapasztalat:

F-Secure Online Scanner: kétszeresen csalódás, 12%-nál lefagyasztotta a gépet, reset gomb kellett, másodjára lefutott rendben kiírta nem talált semmit, viszont azért feldobott egy ijesztgető üzenetet az ön gépe veszélyben van, telepítse a teljes F-secure-t, ez a kamu riogatás újabb csalódás

Norton Power Eraser: feldobott egy téves riasztást egy registry kulcsra, ami az egerem Logitech G Hub programjához tartozik

ESET Online Scanner: átláthatóan megkérdezte a telemetria engedélyeket, akarok-e küldeni diagnosztikát vagy sem ez pirospont, kicsit lassan töltötte le a definíció frissítést, nem jelzett téveset (mivel tiszta gépem károsat se), a végén megkérdezte akarom-e havonta egyszer ismételni a vizsgálatot ütemezve és hogy jelez előtte, ez is szintén korrekt így, a legutolsó lapon ajánlotta a fullos Eset IS csomag 30 nap trialját, viszont nem úgy riogatva ahogy az F-Secure, ezért is jár a pirospont

Mindhárom hagyott maga után egy kis maradékot, logot az AppData, ProgramData mappákban. Registry bejegyzéseket nem néztem, bizonyára hoztak létre olyat is itt jártak alapon.

+1 szokásos versenyző Adwcleaner: egy kicsi nem zavaró felirat csak arról próbáljam ki a fullos Malwarebytes programot is, a vizsgálat gyors, a beállításoknál van egy remove gomb, ez vizsgálat után inaktív, a programot bezárva és újra megnyitva már aktív a gomb és ahogy ígéri el is tünteti magát. Letöltések mappából törlődött, AppData-nál sem csinált/hagyott semmit.

Kaspersky és Avast hirtelen nem találtam náluk ilyen eseti eszközt, valószínűleg nincs is, ha lenne se használnám ;]
Avast honlapon azért jót röhögtem a kamu lehúzó szarjaikon, évi 11K-ért törlik neked a temp fájlokat és cache-t és további tízezerért frissítik a drivereket is :U

ennyiért kihagyhatatlan ajánlat :D laikus userekre utaznak a kedves szakemberek, tudnék csúnyát mondani valójában micsodák :((

(#63118) junior11 válasza #86564352 (#63117) üzenetére


junior11
veterán

Nah, mit vettél végül?:D

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#63119) Winnie The P


Winnie The P
őstag

Hali! Vga drivert frissítettem, és ezt dobja az EIS:
Ki lehet engedni a drivert? Köszönöm!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63120) csaba1203


csaba1203
addikt

Papírforma:
- [link]

(#63121) Szellem.


Szellem.
Topikgazda

Találtam egy Mozilla Blog bejegyzést, ahol megint arról van szó, hogy a 3rd party AV szoftverek milyen tanúsítvány problémákat okoznak.
[Fixing Antivirus Errors]

Persze, a Mozilla oldja meg azt a problémát, ami az AV gyártók töketlensége miatt okoz HTTPS/TLS, problémákat. Nonszensz!

(#63122) Szellem. válasza csaba1203 (#63120) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

PESKY ARKS minden esetben jó nàluk, de jelen esetben a 2020-as nem remekel ismeretlen vírusok elleni védelem terén, inkàbb àtlagos.

(#63123) Winnie The P válasza Winnie The P (#63119) üzenetére


Winnie The P
őstag

Valaki?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63124) Szellem. válasza Winnie The P (#63123) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Valószínűleg egy téves riasztás. Én a helyedben nem foglalkoznék vele. Nem ismerem az AMD-t az utóbbi időben, de ez a gyári oldala?

(#63125) junior11 válasza Winnie The P (#63119) üzenetére


junior11
veterán

Szia, [itt] írtak hasonló blokkolásról még tavaly nyáron.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#63126) Winnie The P válasza junior11 (#63125) üzenetére


Winnie The P
őstag

Köszi, igaz nem megyek vele sokra, ugyanis az angolom ehhez nem elég jó.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63127) Winnie The P válasza Szellem. (#63124) üzenetére


Winnie The P
őstag

Nem tudom, hogy a gyári oldala-e. A vga driver kezelői felületének beállításakor az egyik menüpont alatt jött a blokkolás, persze kicsiben. Én csak bemásoltam a oldal url-jét a címsorba, hogy jobban lehessen látni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63128) Semplar válasza Winnie The P (#63127) üzenetére


Semplar
őstag

Inkább a hivatalos oldalt használd, ha nem akarsz mellé "ajándékot". :)

“Don’t worry, nothing gets away here, the place belongs to the Mafia.”

(#63129) Winnie The P válasza Semplar (#63128) üzenetére


Winnie The P
őstag

Nem érted amit írok. Felfrissítettem a vga drivert, amikor elindítom a kezelőfelületet akkor blokkolja az eset is. Itt egy kép róla:
A kérdésem az volna, hogy lehet engedni vagy nem?

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63130) Semplar válasza Winnie The P (#63129) üzenetére


Semplar
őstag

Ha a hivatalos oldalról frissítetted, akkor nyugodtan.
Az ESET kicsit túlérzékeny, de ha valami buherált driver, akkor igaza van!

Megnéztem ezt a systemrequirementslab oldalt, nekem ilyet nem ajánl a hivatalos driver és jól is teszi, mert nagyon nem szeretném, ha ilyen sehonnai fontoskodó oldalakat tukmálna kéretlenül.

[ Szerkesztve ]

“Don’t worry, nothing gets away here, the place belongs to the Mafia.”

(#63131) Joker88 válasza Winnie The P (#63129) üzenetére


Joker88
őstag

valamiért azt a "https://www.systemrequirementslab.com/cyri" oldalt blokkolja az ESET. Én továbbmentem az oldalra, ez egy ilyen "fut-e az adott játék a Te gépeden " elemző oldal..
Magát az oldalnak a letölthető elemzőjét sem szereti..

Max az oldalt tedd kivételek közé..

In loving memory of Garrett Lockhart

(#63132) junior11


junior11
veterán

A korábban általam linkelt hozzászólásokban, az Eset PUA észlelés miatt blokkol, és nem hamis riasztás, ha jól értelmeztem a kugli fordítója szerint.

[ Szerkesztve ]

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#63133) gege321 válasza Winnie The P (#63129) üzenetére


gege321
tag

Szia!
Ugyan ez a problémám, hogy az Eset blokkolja az Radeon szoftvert (teljesen hivatalos nem mókolt ahogy írták).
Tudnál segíteni, hogy hol tudom a kivételek közé tenni mert előtte F-secure volt ott nem volt ennyi menüpont. Visszamennék F-secure-ra de 2022-ig van az Eset licenc „sajnos”.
Köszönöm!

(#63134) Winnie The P válasza gege321 (#63133) üzenetére


Winnie The P
őstag

Én annyit csináltam, hogy megszüntettem az értesítést az eset részéről.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63135) Winnie The P válasza Semplar (#63130) üzenetére


Winnie The P
őstag

A frissítést magából a szoftverből szoktam csinálni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#63136) Semplar válasza Winnie The P (#63135) üzenetére


Semplar
őstag

Ok!
Nálam csak a driver van beintegrálva a Win10 telepítőbe nLite -al. Nem érzem hiányát a kezelőszoftvernek.

“Don’t worry, nothing gets away here, the place belongs to the Mafia.”

(#63137) #86564352 válasza Szellem. (#63121) üzenetére


#86564352
törölt tag

Én se szeretem amikor egy program átveszi a böngészőtől a tanúsítványkezelést, csak probléma lesz belőle. Főleg a Kaspersky és Firefox nem szeretik egymást, több gépen találkoztam ilyen esettel. Az Adguard Premiumot is ezért cseréltem le a sima kiegészítőjükre.

(#63138) Kékes525 válasza #86564352 (#63117) üzenetére


Kékes525
félisten

"F-Secure Online Scanner: "

Nálam tökéletes, reklám nélkül.

Kaspersky-nek van: [Kaspersky Virus Removal Tool]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#63139) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

Aki a csomagokhoz hozzáférést szeretne az írjon egy privát üzenetet.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#63140) Cs1csó


Cs1csó
félisten

Windows Defender-nél egy dolog ami nagyon zavar: mikor csinálok az asztalon egy jobb gombos menüből egy FRISSÍTÉST akkor az asztali ikonok kb. 5 másodpercre eltűnnek, a másik kisebb amikor megnyitok egy mappát amiben sok minden van akkor nagyon lassan olvass be a rendszer a mappák ikonképét vagy egyáltalán a hozzáférés lassú.

Megvan mi okozza!!!

A WinaeroTweaker "elevated shortcut" eszközével készített parancsikonok - amik átugorják az UAC kérdést - megléte esetén történik.
Az AIDA64-nek és az MSI Afterburner-nek is készítettem ilyet.

(a minap eszembe jutott, hogy írták másnál ilyen "anomália" nincs, tehát akkor nálam kell lenni valaminek ami bezavar és a parancsikonjaimon (egy részén) csak ennyi módosítást végeztem, tehát kizárásos alapon ez lehet a hiba.

A Defender nem szereti az elevated shortcut-okat. :DDD

(#63141) Semplar válasza Cs1csó (#63140) üzenetére


Semplar
őstag

"Jók" is azok a tweakerek, tuningolók, registry-korbácsok! ;]

“Don’t worry, nothing gets away here, the place belongs to the Mafia.”

(#63142) porker válasza #86564352 (#63137) üzenetére


porker
tag

... Főleg a Kaspersky és Firefox nem szeretik egymást ...


Érdekes sztori ez: a mostani Kaspersky Internet Security hajlamos fennakadni a legváltozatosabb tanúsítványokon (PositiveSSL, GeoTrust). Egy éve még nem volt ilyen gondja és most is múlófélben van; rendszeresen már csak a Thunderbirdben találkozom a problémával (pedig az már nem is Mozilla fejlesztés).

Ugyanakkor a fenti céges verziójának (Kaspersky Endpint Security) soha nem volt ilyen problémája.

(#63143) GEPESZ66 válasza porker (#63142) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Olvastatok-e arról,hogy mikorra várható az F-Secure 17.8 verzió kiadása,aminek a felülete állítólag sötétebb kék lesz?

(#63144) junior11


junior11
veterán

Na úgy látom, a BitDefender nemrég módosíthatott a BD central felületén, mert már a regisztrált fiókot nem lehet törölni, korábban még volt ilyen lehetőség a fiókbeállítások között. Így gondolom ha pl. a 90 napos promó lejár vkinek, törli az eszközöket a fiókból és ennyi, mert magát a fiókot már nem tudja...

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#63145) bajtokarpi


bajtokarpi
senior tag

Sziasztok!

Megjött végre az Alza-s F-Secure kulcs (nem kapkodták el). Van bármi ajánlott beállítás, vagy javaslat a program beállításában?

Köszönöm

battletag: bossi#2666

(#63146) Szellem. válasza porker (#63142) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

A 2020-as Kaspersky terméke tárgya, gány melók lettek. Tele vannak bugokkal, így nem csoda, hogy tanúsítvány problémái vannak. 2020-as verziókat sajnos ki kell hagyni és helyette vagy a 2019-es kell használni, vagy várni a 2021-est.

(#63147) #86564352 válasza Cs1csó (#63140) üzenetére


#86564352
törölt tag

A Windows nem szereti a külső programok kókányolását, viszont még nem érte Redmondban az ingerküszöböt hogy kitiltsák a tweaker progikat. Legalább most ez csak apró kellemetlenség volt nálad, nem komoly baj.

(#63144) junior11: ha supportnak írsz emailt felejtsenek el téged, törölniük kell elvileg mindenestül. GDPR vagy mi a szösz, nem?
Sajnos már adatgyűjtésről szól a net, már kipróbálni se lehet programokat fullos regisztráció és anyád leánykori vércsoportja megadása nélkül.

(#63148) junior11 válasza #86564352 (#63147) üzenetére


junior11
veterán

Na igen, korábban többször próbáltam ki a BD 90 napos promóit, és a végén töröltem a teljes fiókot. Most is a 90 napos van fent a laposon és 2 telefonon, igazából nincs gond vele, de előfizetni úgysem fogok, elég a WD, mint korábban, csak kipróbáltam, de most ha lejár, a végén már nem tudom törölni a fiókot, csak az eszközöket, melyre fel van telepítve. Még kb 1 hónapja? vagy korábban, már nem tudom pontosan, benne volt a törlés lehetősége, gondolom nemrég "újítottak" vmit, mert azóta eltűnt.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#63149) evizoli


evizoli
csendes újonc

Hát nem aranyos, hogy ennyire aggódnak a pénzem miatt?!

(#63150) Cs1csó válasza Semplar (#63141) üzenetére


Cs1csó
félisten

:DDD :K

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.