Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
válasz
zeusz55 #41641 üzenetére
Sziasztok! Megoldódott, ez a videó tökéletesen levezeti mi a teendő... nekem az explorer.exem tünt el, csak azt tettem vissza a shell32őt nem bántottam! Ha nem jó a videó letöltöttem, privibe kérd el!
https://www.youtube.com/watch?v=FT42A6iYWj8
Keresőszavak:
zeusz55
Windows 7 explorer.exe javitás repair reinstall újratelepítés shell32.dll
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest