Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz Fire/SOUL/CD #15206 üzenetére
Jó Köszönöm szépen..DE az EREDETI kérdésre TE sem adtál választ hogy tudniillik mivvel különb és jobb vagy megbízhatóbb teszt az AV -Teszt mint pl a VB100 vagy az AVC..Azt megtudtam hogy Szerinted a Kaspersky 2013 legjobb terméke..Én azzal egészíteném ki hogy SZOFTVERES terméke esetleg..DE nem akarok vitát generálni..Visszatérve a tesztekre
Pont az ilyen tesztek különbözősége miatt alakult valamikor 2008 környékén 25 vírusírtó cég közremüködésével az AMTSO Biztos halottál erről a kezdeményezésről..
. Az AMTSO egy, a vírusirtó gyártó cégek krémjét alkotó társaság közös szervezete, amely azért jött létre, hogy a vírusirtó tesztek szabályozottak és standardizáltak legyenek.Sajnos erről a kezdeményezésről nem sokat lehet hallani vagy csak nem olyan aktívak ?? Mert gondolom volna egy minden tesztlabor számára elfogadott metódus akkor a teszteredményekre is jobban lehetne hagyatkozni szerintem..Ez csak szigoruan a a magán véleményem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hardcore café
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok