- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Donki Hóte #66 üzenetére
nem KELL annyi fost megvenni. Ráadásul minden faluban van egy coop, ahol kvázi mindent meg lehet venni, igaz rajta van a +10-30% felár.
De ettől függetlenül nagyon-nagyon sok idős van, aki nem ül biciklire. És sétálni sem tud már. -
Krugszvele
senior tag
Láttam mostanában olyan újépítésű házakat ahol a nappali az egy - ahogy mondod - 6-7 méter belmagasságú rész ahol körben galéria van és ott vannak az emeleti szobák. Ráadásul szabdalt tetővel, meg kupolával.
És igen, ahol nem számít a pénz, rendben, de ezek is a húszévnyi fizetést költötték el rá. Tehát majd 1.5 évig azért dolgoznak, mert rendes tető helyett egy ilyet rakattak. Logika. -
Krugszvele
senior tag
Az ember szeret egyszerűsítéssel élni. És ha azt látom, hogy tízből nyolc építtető nem gondol át semmit (például magasra emelt épület lépcsővel, folyosókkal határolt belső terek, egész házat átszövő víz- és szennyvízvezetékek, egyes dugaljak, üveges beltéri ajtók, üvegasztal, belógó lámpák, túl magas belmagasság és lehetne folytatni estig) akkor a legkönnyebb mindenkiről azt feltételezni, hogy ostoba, mint én.
De ott az a kettő! -
Krugszvele
senior tag
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
reméljük láthatjuk majd! Ígérem, hogy én nem fogok kommentelni!!
-
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
pedig milyen jó érzés lenne olvasni, ahogy huszonsok kommentben szarozzák le a választást, a színeket, a kábelezést, a fűtést, a padlót, a wc-t és a zuhanyzót, nem?
Ha én veszek házat, biztosan írni fogok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest