Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Azért a választási jogot fent lehetne tartani, és döntse el a vásárló neki éppen melyik jobb.
A telefont így is úgy is le kell szállítani ,ha ugy gondolják hogy jobb akkor lehet egy minimális árrést belerakni a chipek miatt. És a vásárló szabadon dönthet melyiket veszi, ez már csak azért is jó lenne ,mert a házon belüli chipek is szerepet kapnának ezen felül pedig kevesen snp chipet kellene vásárolni külsös cégtől. Biztos vagyok benne hogy azért az exy chipes telefonok is fogynának föleg akkor ha pl kicsit olcsobb is lenne mint a snapis ,de ha ugyan annyi még akkor is sokan ezt vásárolnák meg szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest