Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
OK, én csak arra akartam utalni, hogy ez annyira réteg, hogy az eladott GPU kártyák számához képest láthatatlan. Tehát reálisan ennek támogatása nem elvárható, az hogy működik az inkább az egész környezet rugalmasságának köszönhető és nem annak, hogy az nVidia vagy az AMD driver fejlesztők erre is fordítanak erőforrást.
-
Crytek 3 motoros játék amúgy jól megy rajta azaz Kingdom Come Deliverance de az az előző kártyáimon is bőven jól ment hd pakkokal (tesla m40 - TitanX-M). Arra egy szavam nem lehet (60fps felett 90%-ban), és grafika is szép talán nem is tudok mondani olyan játékot ahol ennél élethűbb lenne a környezet. Tényleg már csak ray tracing hiányzik amit nem tudom hogyan lehet bekapcsolni. pl: [link] (bár ahogy nézem ez is csak egy reshade mod)
A másik crytek azaz cryegine vagy mi az a Star Citizen viszont jobban megy sokkal mint az előző TitanX-M-esen de persze multiban nincs meg a fix 60fps igaz ott nem a kártya miatt és az még mindíg csak dx11-es játék, később kap vulkan motort. -
Megy-e rajta a krájszisz?
A külső benchmark tool nem, az elszáll hibával, de maga a játék meg működik.
FullHd Dx10-ben ultra minden 16x AA (ami kicsit talán túlzás) single player szerintem játszható. Dx9-ben kicsivel több az fps.
Nyilván egy mai kártya többszáz fps-el vinné oké gondolom, szóval ezen emulálva megy de játszhatóan.FarCry2 beépített bencmarkja csak dx10-ben fut le, dx9-ben nem de játékon belül működik.
Szerintem ez is játszható, minden beállítás maxon.DxVK-t nem használtam a teszthez, azzal talán még ennél is gyorsabb lenne. Itt sincs többszáz fps de továbbra is játszható értéket ad szerintem.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szóban forgó VGA nem volt sokkal olcsóbb az A770-nél, ami nem tett jót a piaci szereplésének.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest