- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Előszedtem a topikot mert érdekel a téma.Kicsit beleástam magam és jelenleg a mágnesmotort találtam a (saját kezűleg) legkissebb költségvetéssel előállítható "ingyen" energiaforrásnak.Csak azt nem tudom vajon a videón látható szerkezet működés közben mekkora mágneses teret hoz létre maga körül, és az hosszú távon esetleg nem-e lehet káros az emberi szervezetre?Más fórumon már volt szó elméleti síkon mágnesmotor építésről ott azt számolták ki, hogy kb. 600e forintból működő dolgot lehet kihozni.Én többet számoltam olyan 850e ft végösszeg jött ki.De ebben már minden benne van.(Anyagköltség,mágnesek,akkuk,generátorok,kábelezés, stb...).De ez az összeg komolyabb kapacitású és hoszabb élettartamú akkumulátorok alkalmazása esetén drasztikusan nő.Kérdés, hogy vajon mikor térülne meg? A jelenlegi fogyasztásomat és villamosenergia árakat alapul véve nálam valamivel több mint 7év alatt térülne meg a befektetés.De ez csalóka mert közben az akku elöregszik és cserélni kell az is költség, de az már most borítékolható, hogy a villamosenergia 7-8év múlva lényegesen drágább lesz mint ma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged