Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
partizanka #48 üzenetére
mondok egy durvát... a dell vostro laptopoknál a hdmi port le van korlátozva fullhd-re. Nem a régieken, hanem a mostaniakon is. Pedig a hdmi 1.4 hivatalosan 4k 30Hz-et is tudhatna, de állítólag mégis le van (ki nem próbáltam magam, mert az irodában nincs 4k monitor). Szándékos és mesterséges rétegezés, hogy fizess másfél-kétszer annyit ,hogy picit jobb és kevésbé lebutított gép legyen.
Nálunk a két darab fullhd monitor a jellemző. De néhány kollégának elég a laptopkijelző (bár fullhd mind már talán), de van akinek nagy beetűsre skálázva, mintha 1280 lenne. Valsz az ő munkakörülhöz nem sokat kell látni
Egyébként a 4k vagy nagyon szélesvásznú kijelzőkkel csak a nyűg van, ha meg kell osztani képernyőt. Másoknál egérmozi lesz belőle, mert sok meeting cuccban nem lehet értelmesen állítgatni, hogyan mutassa. Bár valsz van olyan program, ami szoftveresen fel tudná osztani logikai részekre és csak azt a részt osztaná meg.
-
parandroid
félisten
válasz
partizanka #48 üzenetére
Nagyon komoly felára van már az 1440p monitoroknak is, nemhogy a 4k-nak. A felhasználók nagy része nem lesz hajlandó ezt kifizetni. Ugyanígy a képfrissítés is szinte minden mainstream monitor esetében 60Hz, ami gyakorlatilag elég is mindenre, csak játékra, meg néhány egyéb speciális területre 'kell' ennél több.
p
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy elegáns CPU-hűtő mellett desktop gépek, alaplapok és monitorok várják a vendégeket.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest