- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln6echo
tag
Nem is tudom...nekem egy hasonló "hulladèk" (Alldocube iplay 30 pro) van már több mint 2ève és rengeteg örömet, kikapcsolódást okozott mindenféle biztonsági/rendszer-frissítès/egyéb gebaszok nèlkül is.Működik és ár -érték arányban nem elhanyagolható tabletfronton.
Egy elègedett felhasználó.
UI;próbáld ki
-
simonzé
addikt
Honnan tudod, hogy hulladék? Volt már vele dolgod? Nagyon magasnak tűnik alattad a ló. (Tuti hogy most kiderül, hogy te tulajdonképpen ilyenekkel fűtesz.)
Két éve vettem a Teclast M40-emet ebben a kiszerelésben: "UNISOC T618 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Inch 2k Android 10 OS Tablet".
Mobilnettel és Wifivel is használom az utazásaim során, egy töltéssel 1 bő hetet bír napi 1-3 óra vegyes használat mellett. Kiváló a képminősége, jó a stereo hangja, olvasgatni, youtube/Netflix/Disney streamet nézni simán jó. Az egyetlen hibája a túl erős fényerő a minimum állásban, amire egy Brightness control appot vettem 1 dodóért - így az is meg van oldva.Lehet hogy igazad van és nagyon ratyi, de valamiért nekem nagyon bejön. Teljesen megérte azt a 130 (akkori) dodót - express szállítással együtt 41000 Ft-ot.
A Kindle Fire tabletemhez 14000 volt a tok.Jó kis gép ez, csak nem a 200 000-es ipadhoz kell mérni.
Várj! Miért is ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest